2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum bende de basur olmasa anneme git diyecegim ya. Bu gece esimle ben baktik annem uyudu. Oda perisan oldu. Su basur gecerse insallah kendi basimin csresine bakicam

Ooo daha şimdiden mi karar vermiş ona daha ne gördü ki sabah kalktım teror estırıyorum kocam uyumuş oğlum uyumuş ama ben uyumadım sırf uyudukları ıcın gıcığıma gittiler
Kiz esime.diyorum mama yap tamam diyo uuyumaya devam ediyo bide o uyudu. Ben dogru duzgjn uyumadim

Kiz esime.diyorum mama yap tamam diyo uuyumaya devam ediyo bide o uyudu. Ben dogru duzgjn uyumadim
Eve çıktınız mı kuzum evde biraz daha dursun annen gece yatar dınlenır sen bebeğinle ilgilenirsin oda biraz gelen giden evle ilgilenir bebeğe yeni aşılırken birde evle uğraşma

Sorma kuzum ben de durup durup ağlıyorum ya o yokken sancım tutarsa suyum gelirse napcam diye eşimin olmadığı günler babamlar kalıyor yanımda ama eşim doğuma da girecek Allah nasip ederse onsuz olmak istemiyorum inşallah bebişler üzmez bizi zamanını beklerler ama bu regl ağrıları korkutuyor beni biraz bakalım inşallah normaldir
Canim doktor tahmini bir gun soylemiyor mu daha vardir vakti
Kuzum ben sezaryan olacağım haftaya cuma günüm belli o günü beklesin diye stres oluyorum biraz eşimin işleri var bu hafta komple çünkü önceden gelmeye kalkmaz bizim oğlan da inşallah

Bizim doktor sexeryan da izin vermedi eşimin girmesine.. sen çok şanslısın canım..

O regl ağrıları uyuyunca dinlenince geçiyorsa bence çok dikkate alma.. arada bende de oluyor..

Bizim doktor sexeryan da izin vermedi eşimin girmesine.. sen çok şanslısın canım..

O regl ağrıları uyanınca geçiyorsa bence çok dikkate alma.. arada bende de oluyor..
Ben uyandım şuan bende var hala kasığımda ama çok hafif

Kuzum bende de basur olmasa anneme git diyecegim ya. Bu gece esimle ben baktik annem uyudu. Oda perisan oldu. Su basur gecerse insallah kendi basimin csresine bakicam
Benim annem hala gitmedi. Ben göndermedim. Sadece bebekle bitmiyor iş ev işlerini yapsa bile yeter. Bir de bebeğin banyo olayı zor. Ben mesela banyo olayını tam sakin sakin yapana kadar annemi göndermek istemedim. 20 günlük olmasını bekliyoruz şimdi. Ondan sonra gidecek annem.

S soulianis canım pedia D imiş d vitaminimiz.

sandriyon canım güzel haberlerini bekliyoruz

O regl ağrıları uyanınca geçiyorsa bence çok dikkate alma.. arada bende de oluyor..
Özel hastanelerde izin veriyorlar genelde ama belki son dönem virüsler falan çoğaldı risk almak istememişlerdir canım sağlıkla kavuşun da o gün yanında olsun da varsın dışarıda beklesin
Genelde pozisyon değiştirince yan yatınca duş aşınca hareket edince geçiyor geçmese panik halde hastaneye koşardım heralde ay bu ilk çocuk ilk hamilelik hiçbir şey bilmemek ne kötü ya

Amin canım inşallah hepimiz
Cahillik mutluluk aslında canım, ben biraz biraz araştırınca daha da panik oluyorum açıkçası..

Sen artık son haftandasin canım senin ki daha normal sanki.. idrarda bi yanma var mı?
Yok idrarımda yanma çok fazla bir ağrı değil zaten benim regl ağrılarım çok fazla oluyordu bazen çikolata kistim mevcuttu bekarken bu yaşadıklarım sızı gibi geliyor

Yok idrarımda yanma çok fazla bir ağrı değil zaten benim regl ağrılarım çok fazla oluyordu bazen çikolata kistim mevcuttu bekarken bu yaşadıklarım sızı gibi geliyor
Haydi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık canım, sağlıkla gelsin kuzularda her ağrı hemen unutuluyor

Haydi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık canım, sağlıkla gelsin kuzularda her ağrı hemen unutuluyor
Evet sorun etmiyorum ağrıları normal karşılıyorum sizde sıkıntı yapmayın bekler bence bebişler ya benim gittiğimde sancımda çıkıyor ama olmayınca olmuyor yani sıklaşmıyor inmiyor

Amin canım inşallah hepimiz
Cahillik mutluluk aslında canım, ben biraz biraz araştırınca daha da panik oluyorum açıkçası..
Orası da doğru kuzum valla ben çok okumamaya çalışıyorum artık zaten bir yerde bir şey görünce dediğin gibi daha panik oluyorum
Evet sorun etmiyorum ağrıları normal karşılıyorum sizde sıkıntı yapmayın bekler bence bebişler ya benim gittiğimde sancımda çıkıyor ama olmayınca olmuyor yani sıklaşmıyor inmiyor
Benim de geçen hafta 2 tane falan 40 civarı sancım çıktı ama o zaman ben hiçbir şey hissetmiyordum ne regl ağrısı ne başla bir şey
Bu hafta kaç çıkar kaç tane çıkar Allah bilir nst den korkuyorum şimdi geçen hafta olmayan ağrılar bu hafta var çünkü bir de kasılmam beni 14. Haftadan beri hep çok oluyor ama bu hafta baya şekil değiştirdi kaburgamın tam altına kadar kasılıyorum bazen nefesim kesiliyor
Doktor nst yi beğenmedim falan demesin de

@kbrms canim kontrol bugunmus guzel haberlerini bekliyoruz.
sandriyon canimm saglikla gelsin minnosun seni de beklyoruz

sandriyon sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah canım

sandriyon Güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim suan nstye bagladilar
Serum falan takilacak
2 saat sonra operasyon baslicak insallah
Benim kucuk kizda gayet iyiydi sabah
Anneme biraktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…