Kuzum bende de basur olmasa anneme git diyecegim ya. Bu gece esimle ben baktik annem uyudu. Oda perisan oldu. Su basur gecerse insallah kendi basimin csresine bakicamAşkım biz eve geldik çarşamba günüydü pazar günü herkes gitti , ben git dedim annemede yani sez zorluğu kalmamıştı zaten 10 günlük olmuştum. Haricinde bidaha kimse yardıma gelmediBenim oğlum öğlen okula gidiyor bide 1-5 arası yok
O zaman da dedim ben ne kadar erken tek kalırsam o kadar çabuk alışırım bu sürece , şuan seni anlıyorum o yüzden
Bide benim bi hafta kuvezde gıt gel hep ben baktım zaten sanki kimseye gerek yok gibi hissettim hep tabi gerek duyulan konu ev işi temizlik yemek
Ayy Ebru kuvezde ilk girdiğimde ilk günler yani kafatasının kemıklerı boyle tırtık tırtık belliydi çocuğumun onu aklımdan atamıyorum hıc içim gitmişti
Kiz esime.diyorum mama yap tamam diyo uuyumaya devam ediyo bide o uyudu. Ben dogru duzgjn uyumadimOoo daha şimdiden mi karar vermiş ona daha ne gördü kisabah kalktım teror estırıyorum kocam uyumuş oğlum uyumuş ama ben uyumadım sırf uyudukları ıcın gıcığıma gittiler
Eve çıktınız mı kuzum evde biraz daha dursun annen gece yatar dınlenır sen bebeğinle ilgilenirsin oda biraz gelen giden evle ilgilenir bebeğe yeni aşılırken birde evle uğraşmaKiz esime.diyorum mama yap tamam diyo uuyumaya devam ediyo bide o uyudu. Ben dogru duzgjn uyumadim
Sorma kuzum ben de durup durup ağlıyorum ya o yokken sancım tutarsa suyum gelirse napcam diye eşimin olmadığı günler babamlar kalıyor yanımda ama eşim doğuma da girecek Allah nasip ederse onsuz olmak istemiyorumVallahi sanki ben yazıyorum. İki haftadır yoktu, dayanamadı geldi 3 günlüğüne dün akşam yine gitti eşim.. Çarşamba gününe gelicem diyor inşallahiş olduğu için birsey de söyleyemiyorum kuzum napsin adamda...
Giderken çok ağladım ya sensiz gelirse diye..
İnşallah bizim bebeler babaları bekler ve bizim stresler de biter canım
Kuzum ben sezaryan olacağım haftaya cuma günüm belli o günü beklesin diye stres oluyorum biraz eşimin işleri var bu hafta komple çünküCanim doktor tahmini bir gun soylemiyor mu daha vardir vakti
Bizim kızda bekler inşallah canim.. babaci olsun şimdilikOglum babasini uzmedi. Bizimkide yazin hic yoktu tam isler sakinledi ben geliyorum dedi
Uyuyunca geçtiği için değildir diye düşünüyorum zatenKuzum dus alinca gecmrzse dogum sancisi olurmus o aklinda olsun
Bizim doktor sexeryan da izin vermedi eşimin girmesine.. sen çok şanslısın canım..Sorma kuzum ben de durup durup ağlıyorum ya o yokken sancım tutarsa suyum gelirse napcam diye eşimin olmadığı günler babamlar kalıyor yanımda ama eşim doğuma da girecek Allah nasip ederse onsuz olmak istemiyoruminşallah bebişler üzmez bizi zamanını beklerler ama bu regl ağrıları korkutuyor beni biraz bakalım inşallah normaldir
Kuzum ben sezaryan olacağım haftaya cuma günüm belli o günü beklesin diye stres oluyorum biraz eşimin işleri var bu hafta komple çünküönceden gelmeye kalkmaz bizim oğlan da inşallah
Biraz daha kalsın gelenin gidenin olur belkiKuzum bende de basur olmasa anneme git diyecegim ya. Bu gece esimle ben baktik annem uyudu. Oda perisan oldu. Su basur gecerse insallah kendi basimin csresine bakicam
Ben uyandım şuan bende var hala kasığımda ama çok hafifBizim doktor sexeryan da izin vermedi eşimin girmesine.. sen çok şanslısın canım..
O regl ağrıları uyanınca geçiyorsa bence çok dikkate alma.. arada bende de oluyor..
Benim annem hala gitmedi. Ben göndermedim. Sadece bebekle bitmiyor iş ev işlerini yapsa bile yeter. Bir de bebeğin banyo olayı zor. Ben mesela banyo olayını tam sakin sakin yapana kadar annemi göndermek istemedim. 20 günlük olmasını bekliyoruz şimdi. Ondan sonra gidecek annem.Kuzum bende de basur olmasa anneme git diyecegim ya. Bu gece esimle ben baktik annem uyudu. Oda perisan oldu. Su basur gecerse insallah kendi basimin csresine bakicam
Özel hastanelerde izin veriyorlar genelde ama belki son dönem virüsler falan çoğaldı risk almak istememişlerdir canım sağlıkla kavuşun da o gün yanında olsun da varsın dışarıda beklesinBizim doktor sexeryan da izin vermedi eşimin girmesine.. sen çok şanslısın canım..
O regl ağrıları uyanınca geçiyorsa bence çok dikkate alma.. arada bende de oluyor..
Sen artık son haftandasin canım senin ki daha normal sanki.. idrarda bi yanma var mı?Ben uyandım şuan bende var hala kasığımda ama çok hafif
Amin canım inşallah hepimizÖzel hastanelerde izin veriyorlar genelde ama belki son dönem virüsler falan çoğaldı risk almak istememişlerdir canım sağlıkla kavuşun da o gün yanında olsun da varsın dışarıda beklesin
Genelde pozisyon değiştirince yan yatınca duş aşınca hareket edince geçiyor geçmese panik halde hastaneye koşardım heraldeay bu ilk çocuk ilk hamilelik hiçbir şey bilmemek ne kötü ya
Yok idrarımda yanmaSen artık son haftandasin canım senin ki daha normal sanki.. idrarda bi yanma var mı?
Haydi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık canım, sağlıkla gelsin kuzularda her ağrı hemen unutuluyorYok idrarımda yanmaçok fazla bir ağrı değil zaten benim regl ağrılarım çok fazla oluyordu bazen çikolata kistim mevcuttu bekarken bu yaşadıklarım sızı gibi geliyor
Evet sorun etmiyorum ağrıları normal karşılıyorumHaydi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık canım, sağlıkla gelsin kuzularda her ağrı hemen unutuluyor
Orası da doğru kuzum valla ben çok okumamaya çalışıyorum artık zatenAmin canım inşallah hepimiz
Cahillik mutluluk aslında canım, ben biraz biraz araştırınca daha da panik oluyorum açıkçası..
Benim de geçen hafta 2 tane falan 40 civarı sancım çıktı ama o zaman ben hiçbir şey hissetmiyordum ne regl ağrısı ne başla bir şeyEvet sorun etmiyorum ağrıları normal karşılıyorumsizde sıkıntı yapmayın bekler bence bebişler ya benim gittiğimde sancımda çıkıyor ama olmayınca olmuyor yani sıklaşmıyor inmiyor
Günaydın
Yine gece hiç uyumadımgözlerim kan çanağı gibi benim bebe de içeride durmuyor arkadaş daha dışarı çıkmadan başladık, Allahım bir hafta daha tutabilseydim şu çocuğumu orada
Regl sancısı gibi ağrılar da sıklaşmaya başladı hemen doğurmamak için dua ediyorum çünkü eşimin şehir dışında işleri var perşembe gününe kadar git gel yapacak onsuz yakalanmak istemiyorum yaAllahım nasıl tam da doğurma potansiyelimin yüksek olduğu haftalara geldi bilmiyorum gerçekten adam hamileliğim boyunca dizimin dibindeydi
sandriyon canım sana da hayırlı sağlıklı kolay doğumlar ağrısız sızısız inşallah iki doğum şeklini de deneyimlenecek biri olarak sezaryanı da diğerleri gibi kolay bulursun umarım dualarım sizinle
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim suan nstye bagladilarBenim annem hala gitmedi. Ben göndermedim. Sadece bebekle bitmiyor iş ev işlerini yapsa bile yeter. Bir de bebeğin banyo olayı zor. Ben mesela banyo olayını tam sakin sakin yapana kadar annemi göndermek istemedim. 20 günlük olmasını bekliyoruz şimdi. Ondan sonra gidecek annem.
S soulianis canım pedia D imiş d vitaminimiz.
sandriyon canım güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?