2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu hafta ne zaman gidicen canım 2 haftadır 70-80 gören 2 sancım oluyor doğmadı daha

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim suan nstye bagladilar
Serum falan takilacak
2 saat sonra operasyon baslicak insallah
Benim kucuk kizda gayet iyiydi sabah
Anneme biraktik
Çok sevindim ya daha iyi olmasına minnoş tam gününde hasta olmuş
Hadi bakalım sağlıkla gelsin tosunumuz

Kalmaz insallah kuzum

Kuzum basurun yakininda tek 1 dikisim var. Daha fazla agri yapiyor o yuzden

Ooo daha şimdiden mi karar vermiş ona daha ne gördü ki sabah kalktım teror estırıyorum kocam uyumuş oğlum uyumuş ama ben uyumadım sırf uyudukları ıcın gıcığıma gittiler
2 günlük anayım gece emzirme savaşından sonra gazını alsın diye eşimi uyandırdım(savaş arası uyuyakaldı yanımızda) "bi 10 dk daha emsin öyle gazını alırım" Diyo. Çocuğun total emme süresi bile 10 dk değil ne 10 dk be dedim

Evet sorun etmiyorum ağrıları normal karşılıyorum sizde sıkıntı yapmayın bekler bence bebişler ya benim gittiğimde sancımda çıkıyor ama olmayınca olmuyor yani sıklaşmıyor inmiyor
İnşallah beklerler canım çok saol
Sana tarih verdi mi doktor yoksa normal i mi bekleyecek

Bu hafta ne zaman gidicen canım 2 haftadır 70-80 gören 2 sancım oluyor doğmadı daha
Bugün kuzum randevumuz akşama doğru gideceğiz bakalım ne diyecek doktor
Kız valla sen iyi durdun maşallah oğluşun gelmek istedi izin vermedin diye şimdi de ben gelmiyorum haydi bakalım diyor sana resmen kuzucuk
Kalmaz insallah kuzum
İnşallah kuzum

Ya onada ayri sinir oluyorum kp falan gelip druyoe ben ztn oturamiyorum canim aciyor valla umursamiyorum yatiyorum
Canım sen zaten dinlenmen gerekir ara ara sen bakma onlarda onu anlamayacaksa zaten Evet benim oğlum ben ne istesem tersini yapıyor şimdi doğurmak istemesem hemen gelir bu çocuk böyle kabullendim 2 gündür kasılmam oluyor ama tık yok
Bugün randevunun olması çok iyi olmuş için rahat eder hem

İnşallah beklerler canım çok saol
Sana tarih verdi mi doktor yoksa normal i mi bekleyecek
Pazartesi tekrardan muayene çağırdı çok normal olcağını düşünmüyor bebeğin kafası yukarıda bizi şaşırtmasını bekliyoruz oğlumun en son karar vereceğiz bilmiyorum

Bıde klasık meme ıstıyor bu al cümlesini cok duyarsınız

Haha ya yerim çocuğun şimdiden bir duruşu karakteri var ben bitti demeden bitmez diyor işte annesi
Hayırlısı neyse o olsun inşallah canım hakkınızda doktorun bir yol gösterir bu hafta illa ki inşallah her ne şekilde olursa kolaylıkla sağlıkla kavuşun

Pazartesi tekrardan muayene çağırdı çok normal olcağını düşünmüyor bebeğin kafası yukarıda bizi şaşırtmasını bekliyoruz oğlumun en son karar vereceğiz bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım, doktora güvenmek lazım bu süreçte

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim suan nstye bagladilar
Serum falan takilacak
2 saat sonra operasyon baslicak insallah
Benim kucuk kizda gayet iyiydi sabah
Anneme biraktik
Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla inşallah seni biz anons ederiz diyordum sabah oğluşun aşıları vardı yapamadım ya

sandriyon Doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…