Bu hafta ne zaman gidicen canım 2 haftadır 70-80 gören 2 sancım oluyor doğmadı dahaOrası da doğru kuzum valla ben çok okumamaya çalışıyorum artık zatenbir yerde bir şey görünce dediğin gibi daha panik oluyorum
Benim de geçen hafta 2 tane falan 40 civarı sancım çıktı ama o zaman ben hiçbir şey hissetmiyordum ne regl ağrısı ne başla bir şey
Bu hafta kaç çıkar kaç tane çıkar Allah bilir nst den korkuyorum şimdigeçen hafta olmayan ağrılar bu hafta var çünkü bir de kasılmam beni 14. Haftadan beri hep çok oluyor ama bu hafta baya şekil değiştirdi kaburgamın tam altına kadar kasılıyorum bazen nefesim kesiliyor
Doktor nst yi beğenmedim falan demesin de
Çok sevindim ya daha iyi olmasına minnoş tam gününde hasta olmuşKizlar hepinize cok tesekkur ederim suan nstye bagladilar
Serum falan takilacak
2 saat sonra operasyon baslicak insallah
Benim kucuk kizda gayet iyiydi sabah
Anneme biraktik
Eve dun ciktik kuzum.basurum gecene kadar annem burda yoksa yapamam ztnEve çıktınız mı kuzum evde biraz daha dursun annen gece yatar dınlenır sen bebeğinle ilgilenirsin oda biraz gelen giden evle ilgilenir bebeğe yeni aşılırken birde evle uğraşma
Kalmaz insallah kuzumSorma kuzum ben de durup durup ağlıyorum ya o yokken sancım tutarsa suyum gelirse napcam diye eşimin olmadığı günler babamlar kalıyor yanımda ama eşim doğuma da girecek Allah nasip ederse onsuz olmak istemiyoruminşallah bebişler üzmez bizi zamanını beklerler ama bu regl ağrıları korkutuyor beni biraz bakalım inşallah normaldir
Kuzum ben sezaryan olacağım haftaya cuma günüm belli o günü beklesin diye stres oluyorum biraz eşimin işleri var bu hafta komple çünküönceden gelmeye kalkmaz bizim oğlan da inşallah
Kuzum basurun yakininda tek 1 dikisim var. Daha fazla agri yapiyor o yuzdenBenim annem hala gitmedi. Ben göndermedim. Sadece bebekle bitmiyor iş ev işlerini yapsa bile yeter. Bir de bebeğin banyo olayı zor. Ben mesela banyo olayını tam sakin sakin yapana kadar annemi göndermek istemedim. 20 günlük olmasını bekliyoruz şimdi. Ondan sonra gidecek annem.
S soulianis canım pedia D imiş d vitaminimiz.
sandriyon canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ya onada ayri sinir oluyorum kp falan gelip druyoe ben ztn oturamiyorum canim aciyor valla umursamiyorum yatiyorumBiraz daha kalsın gelenin gidenin olur belki
Dursun dursun tabi kuzum ilk doğumda daha çok lazımEve dun ciktik kuzum.basurum gecene kadar annem burda yoksa yapamam ztn
2 günlük anayım gece emzirme savaşından sonra gazını alsın diye eşimi uyandırdım(savaş arası uyuyakaldı yanımızda) "bi 10 dk daha emsin öyle gazını alırım" Diyo. Çocuğun total emme süresi bile 10 dk değil ne 10 dk be dedimOoo daha şimdiden mi karar vermiş ona daha ne gördü kisabah kalktım teror estırıyorum kocam uyumuş oğlum uyumuş ama ben uyumadım sırf uyudukları ıcın gıcığıma gittiler
İnşallah beklerler canım çok saolEvet sorun etmiyorum ağrıları normal karşılıyorumsizde sıkıntı yapmayın bekler bence bebişler ya benim gittiğimde sancımda çıkıyor ama olmayınca olmuyor yani sıklaşmıyor inmiyor
Bugün kuzum randevumuz akşama doğru gideceğiz bakalım ne diyecek doktorBu hafta ne zaman gidicen canım 2 haftadır 70-80 gören 2 sancım oluyor doğmadı daha
İnşallah kuzumKalmaz insallah kuzum
1 dikisim var. Oda basura yakinDursun dursun tabi kuzum ilk doğumda daha çok lazım
Canım sen zaten dinlenmen gerekir ara ara sen bakma onlarda onu anlamayacaksa zatenYa onada ayri sinir oluyorum kp falan gelip druyoe ben ztn oturamiyorum canim aciyor valla umursamiyorum yatiyorum
Evet benim oğlum ben ne istesem tersini yapıyor şimdi doğurmak istemesem hemen gelir bu çocuk böyle kabullendimBugün kuzum randevumuz akşama doğru gideceğiz bakalım ne diyecek doktor
Kız valla sen iyi durdun maşallahoğluşun gelmek istedi izin vermedin diye şimdi de ben gelmiyorum haydi bakalım diyor sana resmen kuzucuk
İnşallah kuzum
Pazartesi tekrardan muayene çağırdı çok normal olcağını düşünmüyor bebeğin kafası yukarıda bizi şaşırtmasını bekliyoruz oğlumunİnşallah beklerler canım çok saol
Sana tarih verdi mi doktor yoksa normal i mi bekleyecek
Bıde klasık meme ıstıyor bu al cümlesini cok duyarsınız2 günlük anayım gece emzirme savaşından sonra gazını alsın diye eşimi uyandırdım(savaş arası uyuyakaldı yanımızda) "bi 10 dk daha emsin öyle gazını alırım" Diyo. Çocuğun total emme süresi bile 10 dk değil ne 10 dk be dedim
Sana ne soracağım canım ilk sezeryanın sonrası sütün hemen geldi mi nasıl oldu biraz çekiniyorumda bu durumdanBıde klasık meme ıstıyor bu al cümlesini cok duyarsınız
Haha ya yerim çocuğun şimdiden bir duruşu karakteri var ben bitti demeden bitmez diyor işte annesiCanım sen zaten dinlenmen gerekir ara ara sen bakma onlarda onu anlamayacaksa zaten
Evet benim oğlum ben ne istesem tersini yapıyor şimdi doğurmak istemesem hemen gelir bu çocuk böyle kabullendim2 gündür kasılmam oluyor ama tık yok
Bugün randevunun olması çok iyi olmuş için rahat eder hem
Hayırlısı olsun canım, doktora güvenmek lazım bu süreçtePazartesi tekrardan muayene çağırdı çok normal olcağını düşünmüyor bebeğin kafası yukarıda bizi şaşırtmasını bekliyoruz oğlumunen son karar vereceğiz bilmiyorum
Hadi sağlıcakla kavuşun inşallahKizlar hepinize cok tesekkur ederim suan nstye bagladilar
Serum falan takilacak
Anneme biraktik
Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla inşallah seni biz anons ederiz diyordum sabah oğluşun aşıları vardı yapamadım yaKizlar hepinize cok tesekkur ederim suan nstye bagladilar
Serum falan takilacak
Anneme biraktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?