- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Her ikisinde de hemen geldi kuzumSana ne soracağım canım ilk sezeryanın sonrası sütün hemen geldi mi nasıl oldu biraz çekiniyorumda bu durumdan
Uykular haram olduuu
Ayy yerim pamuk pamukk maşallahUykular haram olduuuteyzesi oglusuma bakk
Aminn teyzemiz insallahAyy yerim pamuk pamukk maşallahAllah nazarlardan korusun
Servis 30 gece geliyor saat 23 geçiyor Lina uyandı emzıryorum altını aldım daha başımı bağlamadım onu emzırıp gıydırıp kendımı hazırlayıp oğlanla birlikte 30 da aşağıda olmamız lazım bızde ordan hastaneye gıdıcez bunu başarma oranım nedır
Aybarsinda aynıydı balim kemikleri hatta bingildak kapalı gibiydi buraya yazdım ya kemikleri oturunca yerlesti . Kız nasıl ayni gün dogurduk plansız bir şekildeAşkım biz eve geldik çarşamba günüydü pazar günü herkes gitti , ben git dedim annemede yani sez zorluğu kalmamıştı zaten 10 günlük olmuştum. Haricinde bidaha kimse yardıma gelmediBenim oğlum öğlen okula gidiyor bide 1-5 arası yok
O zaman da dedim ben ne kadar erken tek kalırsam o kadar çabuk alışırım bu sürece , şuan seni anlıyorum o yüzden
Bide benim bi hafta kuvezde gıt gel hep ben baktım zaten sanki kimseye gerek yok gibi hissettim hep tabi gerek duyulan konu ev işi temizlik yemek
Ayy Ebru kuvezde ilk girdiğimde ilk günler yani kafatasının kemıklerı boyle tırtık tırtık belliydi çocuğumun onu aklımdan atamıyorum hıc içim gitmişti
Devamlı evde cok zor cok zor benım avantajım o gerçekten.Ah sorma dımı ama biz senden biraz erken doğduk ama kız 36 bı haftada normale döndü kuvezden cıkana kadar şükürAybarsinda aynıydı balim kemikleri hatta bingildak kapalı gibiydi buraya yazdım ya kemikleri oturunca yerlesti . Kız nasıl ayni gün dogurduk plansız bir şekildebu evrenin mesajı bence senin pamuk linosu yerim kızım evde yasurekli ilgi istiyor o zorluyor
Anladım benim peki doğumdan önce göğüslerinden gelen var mıydı gerçi sen sancıda çekmiştin benim şuan sanki hiç süt gelmeyecek gibi sezeryan olursa gelir mi diye korktum birazcıkHer ikisinde de hemen geldi kuzum
Gelen katı kolosturum tabiki, makıneyle gelmez elle sağınca belli olur
3. Gün de ikisinde de normal beyaz süte döndü
Sezeryan mı olacak normal doğum mu deneyeceksinKızlar benimde belli oldu 20 Ekimde doğum varson zamanlarda tansiyon problemi yaşıyordum. Bu durum plasentada yaşlanma yapmış. Riske atmak istemedi doktorum. Ekim annesi olacağımı biliyordum
Valla sana hayranım ben inan cesaret edemezdim. Yani yapamazdım diyemem iş başa düşünce yapılıyor da nasıl yapılıyor onu sana sormak lazımServis 30 gece geliyor saat 23 geçiyor Lina uyandı emzıryorum altını aldım daha başımı bağlamadım onu emzırıp gıydırıp kendımı hazırlayıp oğlanla birlikte 30 da aşağıda olmamız lazım bızde ordan hastaneye gıdıcez bunu başarma oranım nedır
Hadi hayırlı olsunKızlar benimde belli oldu 20 Ekimde doğum varson zamanlarda tansiyon problemi yaşıyordum. Bu durum plasentada yaşlanma yapmış. Riske atmak istemedi doktorum. Ekim annesi olacağımı biliyordum
Var mı sancı ağrı kasılmaBu hafta randevuda bi haftaya doğurursun demişti doğurmadım şimdi de hafta sonu geldi ben doğurmak istemiyorum iki gün hiçbir şey yapmayım sadece yatsam engel olabılır mıyım acabaçünkü doktorum hafta içi gelirse doğuma gelirim ama bu hafta sonu nöbetçi ben değilim hafta sonu olursa yapacak bı şey yok dedi alman doktor nöbetçiymiş ki bizim kendisiyle elektriğimiz hiç uyuşmuyor eli de çok ağır yavrum durdun durdun iki gün daha durasın inşallah
Ben de bir hafta daha doğurmamak için yatıyorumBu hafta randevuda bi haftaya doğurursun demişti doğurmadım şimdi de hafta sonu geldi ben doğurmak istemiyorum iki gün hiçbir şey yapmayım sadece yatsam engel olabılır mıyım acabaçünkü doktorum hafta içi gelirse doğuma gelirim ama bu hafta sonu nöbetçi ben değilim hafta sonu olursa yapacak bı şey yok dedi alman doktor nöbetçiymiş ki bizim kendisiyle elektriğimiz hiç uyuşmuyor eli de çok ağır yavrum durdun durdun iki gün daha durasın inşallah
Tansiyonum 15/9larda. Sancım yok açılmam yok mecburi sezaryen olacak ama sağlıklı olsunlarda yeterSezeryan mı olacak normal doğum mu deneyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?