2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sana ne soracağım canım ilk sezeryanın sonrası sütün hemen geldi mi nasıl oldu biraz çekiniyorumda bu durumdan
Her ikisinde de hemen geldi kuzum
Gelen katı kolosturum tabiki, makıneyle gelmez elle sağınca belli olur
3. Gün de ikisinde de normal beyaz süte döndü

Ay süper görmemişim Taze anneye bak sen aktif buralarda maşallah Devakus
Servis 30 gece geliyor saat 23 geçiyor Lina uyandı emzıryorum altını aldım daha başımı bağlamadım onu emzırıp gıydırıp kendımı hazırlayıp oğlanla birlikte 30 da aşağıda olmamız lazım bızde ordan hastaneye gıdıcez bunu başarma oranım nedır

Aybarsinda aynıydı balim kemikleri hatta bingildak kapalı gibiydi buraya yazdım ya kemikleri oturunca yerlesti . Kız nasıl ayni gün dogurduk plansız bir şekilde bu evrenin mesajı bence senin pamuk linosu yerim kızım evde yasurekli ilgi istiyor o zorluyor

Devamlı evde cok zor cok zor benım avantajım o gerçekten.Ah sorma dımı ama biz senden biraz erken doğduk ama kız 36 bı haftada normale döndü kuvezden cıkana kadar şükür

Her ikisinde de hemen geldi kuzum
Gelen katı kolosturum tabiki, makıneyle gelmez elle sağınca belli olur
3. Gün de ikisinde de normal beyaz süte döndü
Anladım benim peki doğumdan önce göğüslerinden gelen var mıydı gerçi sen sancıda çekmiştin benim şuan sanki hiç süt gelmeyecek gibi sezeryan olursa gelir mi diye korktum birazcık

Bu hafta randevuda bi haftaya doğurursun demişti doğurmadım şimdi de hafta sonu geldi ben doğurmak istemiyorum iki gün hiçbir şey yapmayım sadece yatsam engel olabılır mıyım acaba çünkü doktorum hafta içi gelirse doğuma gelirim ama bu hafta sonu nöbetçi ben değilim hafta sonu olursa yapacak bı şey yok dedi alman doktor nöbetçiymiş ki bizim kendisiyle elektriğimiz hiç uyuşmuyor eli de çok ağır yavrum durdun durdun iki gün daha durasın inşallah

Valla sana hayranım ben inan cesaret edemezdim. Yani yapamazdım diyemem iş başa düşünce yapılıyor da nasıl yapılıyor onu sana sormak lazım Hele bi yere zamanında yetişmek biz şu annemle yapamıyoruz Totonu kaşı tahtaya vurdum maşallah sana

Kızlar benimde belli oldu 20 Ekimde doğum var son zamanlarda tansiyon problemi yaşıyordum. Bu durum plasentada yaşlanma yapmış. Riske atmak istemedi doktorum. Ekim annesi olacağımı biliyordum
Hadi hayırlı olsun
Benim kuduruk oğlan durursa yerinde sen ben ve abis66 aynı gün doğuruyoruz 20 Ekim baya bereketli oldu

Var mı sancı ağrı kasılma

Kızlar benim çok kasılmam oluyor ama ağrım yok karnım taş kesiliyor resmen bugün neden ağrı eşlik etmiyor bunlara

Ben de bir hafta daha doğurmamak için yatıyorum umarım işe yarıyordur akacak kan damarda durmaz sözü gerçek olmasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…