2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kontrolden geldik. Pazartesi sabah 8.30'da doğuma giriyorummmmmm....

Kızlar benimde belli oldu 20 Ekimde doğum var son zamanlarda tansiyon problemi yaşıyordum. Bu durum plasentada yaşlanma yapmış. Riske atmak istemedi doktorum. Ekim annesi olacağımı biliyordum
Kızlar ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum Sağlıkla kavuşun

Anladım benim peki doğumdan önce göğüslerinden gelen var mıydı gerçi sen sancıda çekmiştin benim şuan sanki hiç süt gelmeyecek gibi sezeryan olursa gelir mi diye korktum birazcık
Bebek çıktığı gibi vucut üretmeye başlıyor kuzum zaten Gelmeyecek diye düşünme benım geldi dediğim sütüm bir çay kaşığı kolosturum ama bu da yeterli biliyorsun dimi zaten oyle başlıyor ilk doğduğunda modellerı kıraz cekırdegı kadar oldugunu varsayarsak o gece hep sağdım max 2 çay kaşığı çıkmıştır misal , zaten emip kaka çiş yapıyorsa o damlalar ona ulaşmıştır

Geç kaldık servisi azcık beklettik 40 geçe teslim ettim ama kız napcannnn mecburrr doktora geldim buçukta başlıyorlarmış ama MHRS de 1 den randevu verıyolar bileydim çocuğumu okula bırakır ıkı ayağım bı pabuca gırmezdı onun da gönlü olurdu

Var mı sancı ağrı kasılma
Sancı hiç yok ama kasılma iki gündür baya var öyle ki bugün karnımı yağlarken çok zorlandım pat toplanıyor sertleşiyor bi yerde şşş sakin ol bebeğim diyorum dinler inşallah ek olarak ishal+basur ikisini birden nasıl becerdim bilmiyorum

Ben de bir hafta daha doğurmamak için yatıyorum umarım işe yarıyordur akacak kan damarda durmaz sözü gerçek olmasın lütfen
Allahım lütfen valla kahvaltımı ettim geri yatağa geldim ayaklarımı yastıkla yükselttim uyandığımdan beri tuvalet harici böyleyim hesaplıyorum şimdi başlasa muhtemelen yine yetişmeyecek kurtarmıyor hiçbir türlü

Kuzum basurun yakininda tek 1 dikisim var. Daha fazla agri yapiyor o yuzden
Ah canım ah çok fena benim de içerde dikişim var artı sez dikişi ama 16. Günden bildiriyorum her ikisi de geçti mis gibiyim şu an tek derdim Duru ve göğüslerimin acısı. İşte bi o emzirme acısı geçmedi bende hala
Bıde klasık meme ıstıyor bu al cümlesini cok duyarsınız
Ayyy dün akşam bizim ev eşim de annem de ayyyy bu bebek meme arıyor aç heralde meme istiyor deyip deyip elime verdiler. Halbuki aç değil biliyorum

Aç olmasada emmek istiyolar ya dun benımkının ağzı memeye değdi uyuyup bıraktı

Evet evet biliyorum inşAllah bende sorun yaşamam sütüm olur oğluma yarar canım sağol

Benimde karnım öyle ama sancı yok bel ağrısı oluyor arada ay canım benim ishalkem zorlamışsındır azmıştır o basur

Kızlar benimde belli oldu 20 Ekimde doğum var son zamanlarda tansiyon problemi yaşıyordum. Bu durum plasentada yaşlanma yapmış. Riske atmak istemedi doktorum. Ekim annesi olacağımı biliyordum
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin

Benimde karnım öyle ama sancı yok bel ağrısı oluyor arada ay canım benim ishalkem zorlamışsındır azmıştır o basur
Dünden beri benimde karnım çok sertleşiyor yarına kendiliğinden gelir mi acaba
Ama ilk defa böyle sertleşme olmaya başladı sancı nişan vs. yok

Doğum yapan anneler, annelerimiz bu mide yanması denen lanet şey doğum yapar yapmaz geçiyor mu ya? Yarın sabah 6'da yatışımı yapıyoruz hastaneye, dinlenmem gereken hafta uykularım toplasanız 2 saati geçmiyor 24 saat içinde. Zombi gibiyim. Bebiş çıkınca geçecek mi bu iğrenç şey

Kızlar anne sütü emen bebek kaç saat uyur emerken de mıç mıç 2 çekerse 3 uyuyor

Benim basurumda gecer insallah

Kızlar benim çok kasılmam oluyor ama ağrım yok karnım taş kesiliyor resmen bugün neden ağrı eşlik etmiyor bunlara
Ben de öyleyim belim de ağrıyor ek olarak ama ağrı olmuyor. Dün vajinal muayeneden sonra nişan da geldi ama hala bekliyorum

Devamlı evde cok zor cok zor benım avantajım o gerçekten.Ah sorma dımı ama biz senden biraz erken doğduk ama kız 36 bı haftada normale döndü kuvezden cıkana kadar şükür
Çok şükür canım ya kesinlikle bizde hala düzelme devam ediyor şükür ilk atak hastamıza giriyoruz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…