2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum kahverengi kısmı daha çok vermeye çalış bir de kalkanlari ihmal etme kızımda cok çektim bende

Günaydın kızlar gece benimde sancım vardı ama uyumuşum geçti

Sancım oldu kısmına kadar heyecanla okurken cümlenin sonu heyecanımı kaçırdı
Pazartesiden beri ara ara sancılar,kasılmalar oluyor, bel ağrısı oluyor bende de.Ha bugün ha yarın diyorum ama tık yok henüz .Pazartesi tekrar kontrol var bakalım.

Kontrolden geldik. Pazartesi sabah 8.30'da doğuma giriyorummmmmm....

Kolaylıkla, sağlıkla kavuşun.

Kızlar benimde belli oldu 20 Ekimde doğum var son zamanlarda tansiyon problemi yaşıyordum. Bu durum plasentada yaşlanma yapmış. Riske atmak istemedi doktorum. Ekim annesi olacağımı biliyordum
Hadl hayirkisi, sağlıkla kolaylıkla kavuşun

Kızlar ya aptamil mamaya başladı 20cc veriyorum günde 2 sefer verdim böyle kustu mamadan mı başka bişeyden midir aşırı gerildim

Eklentiler

• IMG_20231013_151243.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 55
Çok şükür canım ya kesinlikle bizde hala düzelme devam ediyor şükür ilk atak hastamıza giriyoruz bu arada
Ay bende şu ücretli uygulamadan vardı ona bakayım ındıreyım yıne oluyorsa
Kuzum doktordan çıktık aylık 900 gram almış gözüküyor totalde aynı doktorun terazısını dikkate aldım , çok şükür diyebilirim dimi artık Meme konusunda yani

Ara ara benimde oluyor ama boş bir yol katedemedik sağolsun evladım mide bulantısı eklendi birde

Bence de mamayi da bırak kuzu maşallah kuzuma biz pazartesi gideceğiz aşıya bende evde tartiyorum yarın bakarım yazarım sana boyu nasıl baş çevresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…