2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence de mamayi da bırak kuzu maşallah kuzuma biz pazartesi gideceğiz aşıya bende evde tartiyorum yarın bakarım yazarım sana boyu nasıl baş çevresi
Doktora 22 sinde gitmiştik üç hafta önce ilk on gün kilo almadı zaten , boyu 52 cm basıma 35 yada 37 dedı 1x1 dedı bıngıldak içinde kuzum. Dvit verdi kalça için gün aldık. Mamayı zaten iki üç günde bir sıkıştıkça alıyordu şuan da mochı var gerekırse ordan destek çıkarım artık kuzum

Maşallah kuzum bütün persentili yeterli ondan sordum hepsini olmadı şüphe edersen 2 hafta sonra bakarız kilosuna yine ama ben olsam vermem . Kanamam hala devam ediyor çok sinir oluyorum ped takmaktan gına geldi sende nasıl durumlar

Bizimde yarın 1 aylık olacak bende nasıl çeksem acaba dıyorum
Ben şu gün hafta ay yazan küplerden aldım onlarla çekerim diye düşünüyorum
Her ay yaratıcı olmak çok zor
Bir de kıyafet işini kolaylaştırmak için her ay açık renk Çarşaf üstünde siyah zıbın ile çekmeyi düşünüyorum

Kızlar bende yarın sabah 9da gidip yatışımı yaptıracağım muayeneye göre vajinal veya sezeryan doğum kararı vereceğiz
Şimdi çok heyecanlanmaya başladım daha bir kaç saat öncesine kadar bir şey yoktu ama bir kaç saattir heyecan ve stresten midem bulunmaya başladı bir de hani stresten karın ağrır ya öyle karnım ağrıyor nasıl sabaha kadar duracağım bilmiyorum
İnşallah sağsalim atlatırız doğumu

Kuzum kimseden birsey dinleme herkes yorum yapip seni daha cok strese sokuyor. Insallah en guzeli olacak

Çok ilginç benimde hala devam ediyor kuzum oğlumda ıkı haftada bıtmıstı tam bitti diyorum hop gelıyor.
Hemen hemen o tarıhe sağlık ocağıda izlem vermiş sanırım kuzum orda da bakılır bi yine çok şükür

Ay ama beyazlar içinde de çok güzel oluyorlar pamuk gibi O küpleri bi ara bende düşündüm sonra almadım bulurum birşeyler dedim geçen ay çok küçüktü bi de hastaneden çıktığımız gündü pasta üstüne yaş mumları var ya onla yapmıştım Bu ay çikolata gelecek ay bulucaz birşey meyve yaparım belki ☺

Bende de su ledlı panolar var ya onla çekicem sanırım ah birde nerde olduğunu bulsam

Kuzum kimseden birsey dinleme herkes yorum yapip seni daha cok strese sokuyor. Insallah en guzeli olacak
Kuzum kimseyi dinlemiyorum aslında ama kendim garip bir hale girdim bilmiyorum stresten mideme kramp felan giriyor
Herkesin doğum hikayesi farklı ama garip bir haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…