- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kendine has güzel bir doğum geçirmen dileğimle kuzum merak etme hersey guzel olacak emın ellerdesinKuzum kimseyi dinlemiyorum aslında ama kendim garip bir hale girdim bilmiyorum stresten mideme kramp felan giriyor
Herkesin doğum hikayesi farklı ama garip bir haldeyim
Çok normal canım stres olman ama yarın kavuşacaksınız onu düşünKızlar bende yarın sabah 9da gidip yatışımı yaptıracağım muayeneye göre vajinal veya sezeryan doğum kararı vereceğiz
Şimdi çok heyecanlanmaya başladım daha bir kaç saat öncesine kadar bir şey yoktu ama bir kaç saattir heyecan ve stresten midem bulunmaya başladı bir de hani stresten karın ağrır ya öyle karnım ağrıyor nasıl sabaha kadar duracağım bilmiyorum
İnşallah sağsalim atlatırız doğumu
Ayyy inşallah bizde pamuk gibi oğlumla pamuk gibi çekimler yaparız mis kokulularAy ama beyazlar içinde de çok güzel oluyorlar pamuk gibiO küpleri bi ara bende düşündüm sonra almadım bulurum birşeyler dedim geçen ay çok küçüktü bi de hastaneden çıktığımız gündü pasta üstüne yaş mumları var ya onla yapmıştım Bu ay çikolata gelecek ay bulucaz birşey meyve yaparım belki ☺
İnternette vardır aslında Led olanı değil de isim yazılan panoları biliyorum bende onlarda kullanışlı 40ı çıktı dişi çıktı felan farklı şeylerde de kullanılabilirBende de su ledlı panolar var ya onla çekicem sanırım ah birde nerde olduğunu bulsam
InsallahhGeçecek kuzum dur daha iki gün oldu bi haftadan sonra kendını cok daha iyi hissedeceksin gör bak
Doğum günü için arkadasım hedıye almıştı 1 yaşından berı her doğum gunu cıkıyor pıyasayaAyyy inşallah bizde pamuk gibi oğlumla pamuk gibi çekimler yaparız mis kokulular
İnternette vardır aslında Led olanı değil de isim yazılan panoları biliyorum bende onlarda kullanışlı 40ı çıktı dişi çıktı felan farklı şeylerde de kullanılabilir
Kendine has güzel bir doğum geçirmen dileğimle kuzum merak etme hersey guzel olacak emın ellerdesin
İnşallah kızlar eşim gebeliğin çok güzel geçti doğumun neden öyle geçmesin hiç öyle düşünme bence çok güzel olacak her şey diyorÇok normal canım stres olman ama yarın kavuşacaksınız onu düşünHerşey güzel olacak inşallah yarın senden "Kızlar doğum yaptım. Biz iyiyiz" mesajını bekliyoruz
Çok mantıklı bir kez kullanılacak bir üründense sürekli kullanılacak bir şeyDoğum günü için arkadasım hedıye almıştı 1 yaşından berı her doğum gunu cıkıyor pıyasaya
Hadi hayırlısıyla kucağına al yavrunu, inşallah çok güzel bir doğum geçireceksinKızlar bende yarın sabah 9da gidip yatışımı yaptıracağım muayeneye göre vajinal veya sezeryan doğum kararı vereceğiz
Şimdi çok heyecanlanmaya başladım daha bir kaç saat öncesine kadar bir şey yoktu ama bir kaç saattir heyecan ve stresten midem bulunmaya başladı bir de hani stresten karın ağrır ya öyle karnım ağrıyor nasıl sabaha kadar duracağım bilmiyorum
Ayyy canlarım ya güzel haberleronlr gel hemen yaz bize Allaha emanetsinizKızlar bende yarın sabah 9da gidip yatışımı yaptıracağım muayeneye göre vajinal veya sezeryan doğum kararı vereceğiz
Ay benim de ya kızımda bitmişti vunda bitmiyor. Kağıda yaz kuzum ama hep.ayni tartıyı baz almak lazım hatta boyunu baş çevresini sen takip et bence genelde düzgün olcmuyorlarÇok ilginç benimde hala devam ediyor kuzum oğlumda ıkı haftada bıtmıstı tam bitti diyorum hop gelıyor.
Hemen hemen o tarıhe sağlık ocağıda izlem vermiş sanırım kuzum orda da bakılır bi yine çok şükür
Cisli bezi nasip kuzum sanki biraz safra çıkarmış gibi geldi bir daha olursa mamayi değiştir bence sindirememis sanırım korkma hemenValla 40-45dk sonra kustu gibi
Kızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
Sağlıkla gelsin canım kuzucuk.. çok güzel bir doğum olacak inşallahKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
şimdi oda hazırlanması için hastanede bekliyorum
Hemşire gelip bakacak açılmaya filan
Dualarınızda beni ve oğluşumu unutmayın
Sizde duamdasınz
Hayırlısıyla kavuşun inşallah Allah yardımcın olsun canımKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
Sizde duamdasınz
Insallah acilman en kisa surede olur bir an once kurtulursun oglusunaKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
Sizde duamdasınz
APtamil gaz yapıyor hip combiotic daha iyi ama ben mamayı azaltıyorum memeye odaklanıyorum :) gece uyanmak bana çok zor geliyor şimdi annem yanımda ama 40 ı çıkınca gidecek ben ne yapacağım düşünüyorum :)) eşimde okula gidecek öğleden spnra gelecek biz kaldık mı dilber zeyneple :)) analık cidden zorKızlar ya aptamil mamaya başladı 20cc veriyorum günde 2 sefer verdim böyle kustu mamadan mı başka bişeyden midir aşırı gerildim
Korkma tamam mı ?Kızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
Sizde duamdasınz
aslında emme konusunda hiç de fena değildik. Son birkaç gündür bi şey çıkardı. Uykusu gelince sinirleniyor ve memeyi çekiştiriyor. Memeyle bi kavgası oluyor ıh ıh sesler çıkarıyor. Uykuya direniyor gibi bir hale giriyor o ara çekerken acıtıyorKuzum kahverengi kısmı daha çok vermeye çalış bir de kalkanlari ihmal etme kızımda cok çektim bende
Ay kıyamam ben ona yaaaa+1
Bugün bir de 2 aşı ve rota oldu. Çok huzursuz
Oy oy canım çok güzel bak sona geldin. Bu işin iyisi veya kötüsü yok. Doğum her anlamda acılı ağrılı ama muazzam. Bebeğini kucağına alacağın ana odaklan gerisi zaten senin elinde olmayacak. Bak burda ne tecrübeler dinledik hep beraber. Hep bebekler nasıl isterse öyle oluyor. Sarper de yolunu çizdi bile çoktan. Sen sadece ona ayak uyduracaksın. İçin rahat olsun kucağına aldığında yumuşacık olacaksın pamuk gibiKızlar bende yarın sabah 9da gidip yatışımı yaptıracağım muayeneye göre vajinal veya sezeryan doğum kararı vereceğiz
Canım beni dinlesene sen yaaa. 2 gün oldu daha bi dur. Dayanılmayacak bir ağrı değilse eğer beklesen bir kaç güne kendi geçecek. Doğum öncesi haline gelecekKizlar basur icin genel cerraha randevu aldim yarin icin. Sizce bi operasyon falan yaparlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?