Hadi Allah kolaylık versin inşallah canım bi avazda doğur inşallahKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
şimdi oda hazırlanması için hastanede bekliyorum
Hemşire gelip bakacak açılmaya filan
Dualarınızda beni ve oğluşumu unutmayın
Sizde duamdasınz
Kuzum dayanilmayacak gibi iste. Bildigin bas parmagim kadar ve ici kandoluaslında emme konusunda hiç de fena değildik. Son birkaç gündür bi şey çıkardı. Uykusu gelince sinirleniyor ve memeyi çekiştiriyor. Memeyle bi kavgası oluyor ıh ıh sesler çıkarıyor. Uykuya direniyor gibi bir hale giriyor o ara çekerken acıtıyor
Ay kıyamam ben ona yaaaaayaklarını yerim onun
Oy oy canım çok güzel bak sona geldin. Bu işin iyisi veya kötüsü yok. Doğum her anlamda acılı ağrılı ama muazzam. Bebeğini kucağına alacağın ana odaklan gerisi zaten senin elinde olmayacak. Bak burda ne tecrübeler dinledik hep beraber. Hep bebekler nasıl isterse öyle oluyor. Sarper de yolunu çizdi bile çoktan. Sen sadece ona ayak uyduracaksın. İçin rahat olsun kucağına aldığında yumuşacık olacaksın pamuk gibigeceyi de e bi zahmet biraz stresli geçireceksin. O kadar da olacak artık. Buralardayız yazarsın konuşuruz
Canım beni dinlesene sen yaaa. 2 gün oldu daha bi dur. Dayanılmayacak bir ağrı değilse eğer beklesen bir kaç güne kendi geçecek. Doğum öncesi haline gelecek
İnşallah sağlıkla kavuşacaksınızKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
Sizde duamdasınz
Canım bir hafta falan dayanamaz mısın, cerrahi operasyonun iyileşmesi nasıl olur acaba bilen biri söylese keşke.Kizlar basur icin genel cerraha randevu aldim yarin icin. Sizce bi operasyon falan yaparlar mi
Aaaa bi öğretmen çiftin dramı nerde görsem tanırımAPtamil gaz yapıyor hip combiotic daha iyi ama ben mamayı azaltıyorum memeye odaklanıyorum :) gece uyanmak bana çok zor geliyor şimdi annem yanımda ama 40 ı çıkınca gidecek ben ne yapacağım düşünüyorum :)) eşimde okula gidecek öğleden spnra gelecek biz kaldık mı dilber zeyneple :)) analık cidden zor
Kuzum aksi gibi toplam 4 tane var ve fayda etmiyor oncekiler gibi degil. Belki icini falan cekerlerİnşallah sağlıkla kavuşacaksınızGüzel haberlerinizi bekliyoruz.
Canım bir hafta falan dayanamaz mısın, cerrahi operasyonun iyileşmesi nasıl olur acaba bilen biri söylese keşke.
Canım benim de öyleydi. Benim neredeyse orada yumruk kadar olmuştu. İnanamamıştİm ilk dokunduğumda. Çok ağladım bende. Banyoda sıcak su tuttum sıcak baya rahaTlatıyırdu. Bir de annem havluyu ütüyle ısıtıp ısıtıp getirdi. Sıcak havlulara oturdum. Günden güne de küçülerek eski haline döndüKuzum dayanilmayacak gibi iste. Bildigin bas parmagim kadar ve ici kandolu
Gerçekten çok fazla ama işteSanırım öyle bir şey malesef
Ben özellikle gitmedim dr a çünkü ameliyat derdi. Ve ben ameliyat olamam dedim şimdi. Bebeği öncelik yaptım. İlaç vs kullancan. Süte zarar. Bir de ameliyat sonrası sıcak suya oturma seansları oluyor. Suya oturamam dedim çünkü önde de doğum dikişleri var enfeksiyon riski var diye.Kuzum dayanilmayacak gibi iste. Bildigin bas parmagim kadar ve ici kandolu
Herşey güzel olacak inşAllah gebeliğin ne güzel geçti doğumunda öyle olur su gibi geçer inşAllah kucağına sağlıkla al oğlunuKızlar bende yarın sabah 9da gidip yatışımı yaptıracağım muayeneye göre vajinal veya sezeryan doğum kararı vereceğiz
Şimdi çok heyecanlanmaya başladım daha bir kaç saat öncesine kadar bir şey yoktu ama bir kaç saattir heyecan ve stresten midem bulunmaya başladı bir de hani stresten karın ağrır ya öyle karnım ağrıyor nasıl sabaha kadar duracağım bilmiyorum
İnşallah sağsalim atlatırız doğumu
Simdibende sicak su torbasi koycam kuzum. Belki diyorum icini cekerlerCanım benim de öyleydi. Benim neredeyse orada yumruk kadar olmuştu. İnanamamıştİm ilk dokunduğumda. Çok ağladım bende. Banyoda sıcak su tuttum sıcak baya rahaTlatıyırdu. Bir de annem havluyu ütüyle ısıtıp ısıtıp getirdi. Sıcak havlulara oturdum. Günden güne de küçülerek eski haline döndü
Günde 4-5 çişli bez 2-3 kakalı var. İlk doğduğunda da odaya getirmişler ben ameliyattaylen hep sarı sarı safra kusmuşCisli bezi nasip kuzum sanki biraz safra çıkarmış gibi geldi bir daha olursa mamayi değiştir bence sindirememis sanırım korkma hemen
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
Sizde duamdasınz
Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin minnoşunKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
Sizde duamdasınz
Sıcağın sıkılaştırma etkisi oluyormuş o yüzden iyi geliyormuş. Bol bol sıcak uygulama yap senSimdibende sicak su torbasi koycam kuzum. Belki diyorum icini cekerler
Kuzum tuvalet korkutuyo daha buyuk tuvaletimi yapamadim. O kdr aciyor ki yapmak istemitorumSıcağın sıkılaştırma etkisi oluyormuş o yüzden iyi geliyormuş. Bol bol sıcak uygulama yap sen
5. Günün sonunda çıkmıştım. Sen bu ara sıvı beslen kabız olmamay çalış. İlk çıkışta eve zor oluyor. Biraz yine şişiyor gibi oluyor. Ama sıcak uygulama ile rahatlıyor. Benim öyle oldu. 10. Gün falan artık doğum öncesi kıvama gelmiştim.Kuzum tuvalet korkutuyo daha buyuk tuvaletimi yapamadim. O kdr aciyor ki yapmak istemitorum
Corba disinda bsey yemiyorum diyebilirim.doktorum daflon verdi o iyi gelmesi gerek bugun 2. Gun kullaniyorum bakalim5. Günün sonunda çıkmıştım. Sen bu ara sıvı beslen kabız olmamay çalış. İlk çıkışta eve zor oluyor. Biraz yine şişiyor gibi oluyor. Ama sıcak uygulama ile rahatlıyor. Benim öyle oldu. 10. Gün falan artık doğum öncesi kıvama gelmiştim.
Sıcak çok iyi geliyor. Ben bi kere otelde olmuştum havuzun kenarlarına oturuyordumSimdibende sicak su torbasi koycam kuzum. Belki diyorum icini cekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?