2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi Allah kolaylık versin inşallah canım bi avazda doğur inşallah dualarımız sizinle

Kuzum dayanilmayacak gibi iste. Bildigin bas parmagim kadar ve ici kandolu

İnşallah sağlıkla kavuşacaksınız Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Kizlar basur icin genel cerraha randevu aldim yarin icin. Sizce bi operasyon falan yaparlar mi
Canım bir hafta falan dayanamaz mısın, cerrahi operasyonun iyileşmesi nasıl olur acaba bilen biri söylese keşke.

Aaaa bi öğretmen çiftin dramı nerde görsem tanırım aynı dert bizde de var. Benim annem 40ı beklemeyecek bile haftaya galan gider heralde. Gece uyanmalara alışacağız

Son düzenleme:
İnşallah sağlıkla kavuşacaksınız Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Canım bir hafta falan dayanamaz mısın, cerrahi operasyonun iyileşmesi nasıl olur acaba bilen biri söylese keşke.
Kuzum aksi gibi toplam 4 tane var ve fayda etmiyor oncekiler gibi degil. Belki icini falan cekerler

Canım benim de öyleydi. Benim neredeyse orada yumruk kadar olmuştu. İnanamamıştİm ilk dokunduğumda. Çok ağladım bende. Banyoda sıcak su tuttum sıcak baya rahaTlatıyırdu. Bir de annem havluyu ütüyle ısıtıp ısıtıp getirdi. Sıcak havlulara oturdum. Günden güne de küçülerek eski haline döndü

Ben özellikle gitmedim dr a çünkü ameliyat derdi. Ve ben ameliyat olamam dedim şimdi. Bebeği öncelik yaptım. İlaç vs kullancan. Süte zarar. Bir de ameliyat sonrası sıcak suya oturma seansları oluyor. Suya oturamam dedim çünkü önde de doğum dikişleri var enfeksiyon riski var diye.

Herşey güzel olacak inşAllah gebeliğin ne güzel geçti doğumunda öyle olur su gibi geçer inşAllah kucağına sağlıkla al oğlunu

Simdibende sicak su torbasi koycam kuzum. Belki diyorum icini cekerler

Cisli bezi nasip kuzum sanki biraz safra çıkarmış gibi geldi bir daha olursa mamayi değiştir bence sindirememis sanırım korkma hemen
Günde 4-5 çişli bez 2-3 kakalı var. İlk doğduğunda da odaya getirmişler ben ameliyattaylen hep sarı sarı safra kusmuş

Sağlıkla gelsin inşallah İyi haberlerini bekliyoruz

Güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin minnoşun

Kuzum tuvalet korkutuyo daha buyuk tuvaletimi yapamadim. O kdr aciyor ki yapmak istemitorum
5. Günün sonunda çıkmıştım. Sen bu ara sıvı beslen kabız olmamay çalış. İlk çıkışta eve zor oluyor. Biraz yine şişiyor gibi oluyor. Ama sıcak uygulama ile rahatlıyor. Benim öyle oldu. 10. Gün falan artık doğum öncesi kıvama gelmiştim.

Corba disinda bsey yemiyorum diyebilirim.doktorum daflon verdi o iyi gelmesi gerek bugun 2. Gun kullaniyorum bakalim

Günlerdşr ahududu yaprağı çayı arıyordum dün buldum aldım bugün bunları gördüm napmalı bilemedim

Eklentiler

• IMG_1261.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1262.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar ben çok kötü ishal oldum ya karın ağrısıyla beraber hemde tam zamanı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…