Ya kuzum ben senin süt tarihinin ekran görüntüsünü almamışım5. Günün sonunda çıkmıştım. Sen bu ara sıvı beslen kabız olmamay çalış. İlk çıkışta eve zor oluyor. Biraz yine şişiyor gibi oluyor. Ama sıcak uygulama ile rahatlıyor. Benim öyle oldu. 10. Gün falan artık doğum öncesi kıvama gelmiştim.
Ben 2 gündür tuvaletten çıkamıyordum yakında doğum yapacağımı hissediyordm vücut kendini temizliyo geliyo olabilir oğluşunKızlar ben çok kötü ishal oldum ya karın ağrısıyla beraber hemde tam zamanı gibi
Karın ağrısıyla beraber mi çıkıyorsun karnım taş gibi oluyor ya çok sık çıkmıyorum ama anlamadım oğluşumun gelmek isteyeceğine inanamıyorum dünki muayeneden sonraBen 2 gündür tuvaletten çıkamıyordum yakında doğum yapacağımı hissediyordm vücut kendini temizliyo geliyo olabilir oğluşun
Öyle deme demeKızlar ben çok kötü ishal oldum ya karın ağrısıyla beraber hemde tam zamanı gibi
Güzelce ilerlesin açılman inşAllahAlıntı yapamadım kızlar yatışım yapıldı
İlaçları bağladılar
Ağrım artınca bakacaklarmış açılmaya
şuan gerek yok dedi
Küçük tansiyonum 9,5 çıktı doktorum ağrımda olunca bırakmadı
Evet sancıyla beraber gittim bende rahatladım ama çok sık çıkmıyorum anlamadım başka bir şeyim yok bugün sadece belim ağrıyorÖyle deme demeben de öyleyim sancıyla giriyor afedersin tuvalet sonrası rahatlıyorum bikaç gündür ishaldım bugün hepten oldum Allahım iki gün daha
Benim de öyle normal ishalde tuvaletten çıkamazsın bu öyle değil günde 3 en dazla 4 olur heraldeEvet sancıyla beraber gittim bende rahatladım ama çok sık çıkmıyorum anlamadım başka bir şeyim yok bugün sadece belim ağrıyor
Canım 4-5 kuru kayısı 4-5 kuru incir bıçakla minik parçalara kes. bir avuç içi kadar kuru dut ekle. En küçük tencereye suyu koy üstüne yaklaşık 1 lt. Kaynamaya başlayınca 5 dk sonra kapat. Dolaba koy süzmeden. Ertesi gün sabah aç 1 bardak iç. Hatta akşam 1 bardak daha iç. Ben gidip gelip içiyorum artıkYa kuzum ben senin süt tarihinin ekran görüntüsünü almamışımKusura bakma zahmet olmazsa tekrar paylaşsan olur mu
Çok sağolCanım 4-5 kuru kayısı 4-5 kuru incir bıçakla minik parçalara kes. bir avuç içi kadar kuru dut ekle. En küçük tencereye suyu koy üstüne yaklaşık 1 lt. Kaynamaya başlayınca 5 dk sonra kapat. Dolaba koy süzmeden. Ertesi gün sabah aç 1 bardak iç. Hatta akşam 1 bardak daha iç. Ben gidip gelip içiyorum artık
Hadi bol süt olsun inşallah canımcımÇok sağol
Dün gece tuvalete çıktım ama karın ağrısı ve mide bulantisindan çok kötü oldum doğuruyorum sandım ama doğuramadım.Karın ağrısıyla beraber mi çıkıyorsun karnım taş gibi oluyor ya çok sık çıkmıyorum ama anlamadım oğluşumun gelmek isteyeceğine inanamıyorum dünki muayeneden sonraama keşke öyle olsa
Makat dışında belime çok vuruyor ağrısı sonra makatıma gerçekten bende merak ediyorumBenim de öyle normal ishalde tuvaletten çıkamazsın bu öyle değil günde 3 en dazla 4 olur heraldesancı bi anda makattan geliyor tuvalet sonrası rahatlatıyor onun dışında hiç sancı yok ne yaşıyoruz çok merak ediyorum
İnşallah canımHadi hayırlısıyla kucağına al yavrunu, inşallah çok güzel bir doğum geçireceksin
Haklısın kuzum eşim de senin gibi düşünüyor bence güzel bir doğum yaşayacaksın ama hala stres oluyorsun doğum sonuna yavrumuzu kucağına aldığın muhteşem ana odaklan o zaman bütün stresin kaybolacak diyorOy oy canım çok güzel bak sona geldin. Bu işin iyisi veya kötüsü yok. Doğum her anlamda acılı ağrılı ama muazzam. Bebeğini kucağına alacağın ana odaklan gerisi zaten senin elinde olmayacak. Bak burda ne tecrübeler dinledik hep beraber. Hep bebekler nasıl isterse öyle oluyor. Sarper de yolunu çizdi bile çoktan. Sen sadece ona ayak uyduracaksın. İçin rahat olsun kucağına aldığında yumuşacık olacaksın pamuk gibigeceyi de e bi zahmet biraz stresli geçireceksin. O kadar da olacak artık. Buralardayız yazarsın konuşuruz
Amin kuzum çok teşekkür ederimAyyy canlarım ya güzel haberleronlr gel hemen yaz bize Allaha emanetsiniz
Tekrarladımı sonrasında pekiDün gece tuvalete çıktım ama karın ağrısı ve mide bulantisindan çok kötü oldum doğuruyorum sandım ama doğuramadım.
Hemen ss aldımCanım 4-5 kuru kayısı 4-5 kuru incir bıçakla minik parçalara kes. bir avuç içi kadar kuru dut ekle. En küçük tencereye suyu koy üstüne yaklaşık 1 lt. Kaynamaya başlayınca 5 dk sonra kapat. Dolaba koy süzmeden. Ertesi gün sabah aç 1 bardak iç. Hatta akşam 1 bardak daha iç. Ben gidip gelip içiyorum artık
Kuzum sağlıkla al kucağına bizim de dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
şimdi oda hazırlanması için hastanede bekliyorum
Hemşire gelip bakacak açılmaya filan
Dualarınızda beni ve oğluşumu unutmayın
Sizde duamdasınz
İnşallah canım hepimizin güzel doğumları olsunHerşey güzel olacak inşAllah gebeliğin ne güzel geçti doğumunda öyle olur su gibi geçer inşAllah kucağına sağlıkla al oğlunu
Ana bu bızım ebeeeeeeGünlerdşr ahududu yaprağı çayı arıyordum dün buldum aldım bugün bunları gördüm napmalı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?