2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya kuzum ben senin süt tarihinin ekran görüntüsünü almamışım Kusura bakma zahmet olmazsa tekrar paylaşsan olur mu

Ben 2 gündür tuvaletten çıkamıyordum yakında doğum yapacağımı hissediyordm vücut kendini temizliyo geliyo olabilir oğluşun
Karın ağrısıyla beraber mi çıkıyorsun karnım taş gibi oluyor ya çok sık çıkmıyorum ama anlamadım oğluşumun gelmek isteyeceğine inanamıyorum dünki muayeneden sonra ama keşke öyle olsa

Kızlar ben çok kötü ishal oldum ya karın ağrısıyla beraber hemde tam zamanı gibi
Öyle deme deme ben de öyleyim sancıyla giriyor afedersin tuvalet sonrası rahatlıyorum bikaç gündür ishaldım bugün hepten oldum Allahım iki gün daha

Güzelce ilerlesin açılman inşAllah

Öyle deme deme ben de öyleyim sancıyla giriyor afedersin tuvalet sonrası rahatlıyorum bikaç gündür ishaldım bugün hepten oldum Allahım iki gün daha
Evet sancıyla beraber gittim bende rahatladım ama çok sık çıkmıyorum anlamadım başka bir şeyim yok bugün sadece belim ağrıyor

Evet sancıyla beraber gittim bende rahatladım ama çok sık çıkmıyorum anlamadım başka bir şeyim yok bugün sadece belim ağrıyor
Benim de öyle normal ishalde tuvaletten çıkamazsın bu öyle değil günde 3 en dazla 4 olur heralde sancı bi anda makattan geliyor tuvalet sonrası rahatlatıyor onun dışında hiç sancı yok ne yaşıyoruz çok merak ediyorum

Ya kuzum ben senin süt tarihinin ekran görüntüsünü almamışım Kusura bakma zahmet olmazsa tekrar paylaşsan olur mu
Canım 4-5 kuru kayısı 4-5 kuru incir bıçakla minik parçalara kes. bir avuç içi kadar kuru dut ekle. En küçük tencereye suyu koy üstüne yaklaşık 1 lt. Kaynamaya başlayınca 5 dk sonra kapat. Dolaba koy süzmeden. Ertesi gün sabah aç 1 bardak iç. Hatta akşam 1 bardak daha iç. Ben gidip gelip içiyorum artık

Çok sağol

Karın ağrısıyla beraber mi çıkıyorsun karnım taş gibi oluyor ya çok sık çıkmıyorum ama anlamadım oğluşumun gelmek isteyeceğine inanamıyorum dünki muayeneden sonra ama keşke öyle olsa
Dün gece tuvalete çıktım ama karın ağrısı ve mide bulantisindan çok kötü oldum doğuruyorum sandım ama doğuramadım.

Makat dışında belime çok vuruyor ağrısı sonra makatıma gerçekten bende merak ediyorum

Hadi hayırlısıyla kucağına al yavrunu, inşallah çok güzel bir doğum geçireceksin
İnşallah canım
Haklısın kuzum eşim de senin gibi düşünüyor bence güzel bir doğum yaşayacaksın ama hala stres oluyorsun doğum sonuna yavrumuzu kucağına aldığın muhteşem ana odaklan o zaman bütün stresin kaybolacak diyor
Hep aynı şeyi söyledim nasıl dünyaya geleceğini kendi seçti ben sadece onun yolculuğunda bir aracıyım
Ayyy canlarım ya güzel haberleronlr gel hemen yaz bize Allaha emanetsiniz
Amin kuzum çok teşekkür ederim

Hemen ss aldım

Kuzum sağlıkla al kucağına bizim de dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…