2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Heyecanla bekliyoruz haberlerını

Karın ağrısıyla beraber mi çıkıyorsun karnım taş gibi oluyor ya çok sık çıkmıyorum ama anlamadım oğluşumun gelmek isteyeceğine inanamıyorum dünki muayeneden sonra ama keşke öyle olsa
Kuzum aklına benim doktorun dediği gelsin doğumdan 12 saat önce bile kanala girebilir dedi belki de haftasonu gelecek minnoş

Evet canım hep dedik onlar belirlesin yolu çok da iyi yaptık şimdiden harika bir annesin bebeğini düşünen

Evet canım hep dedik onlar belirlesin yolu çok da iyi yaptık şimdiden harika bir annesin bebeğini düşünen
Ayyy yüreğim sımsıcak oldu inşallah gerçekten her zaman onun için harika bir anne olurum
Sende öylesin canım hem harika hem de çok güçlü fedakar bir annesin

Neden yarın doğum olacak ben kaçırdım kızlar
Yarın 40+0 oluyor canım doktor pazartesi muayenede cumartesiye kadar doğurmazsan eğer bebeğin gelişimi de geriden geliyor haftasını da doldurdu beklemeye gerek yok artık dedi

Kizlar msjlariniza henüz bakmadim

Biz iyiyiz demek icin yaziyorm
Davut 4300 gr 55 cm dogdu
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Hepinizden Allah razi olsun
Maşallah canım tam bir tosun boyu pozu
İyi olmanıza çok sevindim toparlanın detayları bekliyoruz

Allah yardım eder merak etme, kolaylıkla sağlıkla kavuşun

Allah yardımcınız olsun, kolaylıkla gelsin bebiş

Kızlar ben çok kötü ishal oldum ya karın ağrısıyla beraber hemde tam zamanı gibi
Belki de tam zamanı Gelme zamanı gelmiştir

Biz bekliyoruz hala doğmayı kim kaldı doğurmayan.

Ben varım

Kizlar msjlariniza henüz bakmadim

Biz iyiyiz demek icin yaziyorm
Davut 4300 gr 55 cm dogdu
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Hepinizden Allah razi olsun
Maşallah, iyi olmanıza sevindim. Sonunda kavuştunuz sağlıkla

Canim suni sanciyi nefes egzersizleri ile azaltabilirsin. Bol yuru koridorda. 2 kisa nefes sonuncu uzun olacak sekilde yavas yavas nefes al ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…