- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Sabah kahvaltıdan sonra mide bulantısı yaşadım sonra geçti turp gibiyim şimdiTekrarladımı sonrasında peki
Tabi ki benBiz bekliyoruz hala doğmayı kim kaldı doğurmayan.
Heyecanla bekliyoruz haberlerınıKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
şimdi oda hazırlanması için hastanede bekliyorum
Hemşire gelip bakacak açılmaya filan
Dualarınızda beni ve oğluşumu unutmayın
Sizde duamdasınz
Kuzum aklına benim doktorun dediği gelsin doğumdan 12 saat önce bile kanala girebilir dedi belki de haftasonu gelecek minnoşKarın ağrısıyla beraber mi çıkıyorsun karnım taş gibi oluyor ya çok sık çıkmıyorum ama anlamadım oğluşumun gelmek isteyeceğine inanamıyorum dünki muayeneden sonraama keşke öyle olsa
+1 benBiz bekliyoruz hala doğmayı kim kaldı doğurmayan.
Güncellemelerden haberdar edelim birbirimizi , benzıyor hallerMakat dışında belime çok vuruyor ağrısı sonra makatıma gerçekten bende merak ediyorum
Çok nasiplendim hamilelikte bilgilerinden çok da güvendim , sevdim şimdi bunu görünce çayı aldığıma da pişman oldum kafam karıştıAna bu bızım ebeeeeee
Evet canım hep dedik onlar belirlesin yolu çok da iyi yaptıkHaklısın kuzum eşim de senin gibi düşünüyor bence güzel bir doğum yaşayacaksın ama hala stres oluyorsun doğum sonuna yavrumuzu kucağına aldığın muhteşem ana odaklan o zaman bütün stresin kaybolacak diyor
Hep aynı şeyi söyledim nasıl dünyaya geleceğini kendi seçti ben sadece onun yolculuğunda bir aracıyım
Ayyy yüreğim sımsıcak oldu inşallah gerçekten her zaman onun için harika bir anne olurumEvet canım hep dedik onlar belirlesin yolu çok da iyi yaptıkşimdiden harika bir annesin bebeğini düşünen
Evet çok tatlı bı kadın gerçekten bana da çok yardımcı olduÇok nasiplendim hamilelikte bilgilerinden çok da güvendim , sevdim şimdi bunu görünce çayı aldığıma da pişman oldum kafam karıştı
Neden yarın doğum olacak ben kaçırdım kızlar+1 ben
Ama yarın muhtemelen doğuracağım
Yarın 40+0 oluyor canım doktor pazartesi muayenede cumartesiye kadar doğurmazsan eğer bebeğin gelişimi de geriden geliyor haftasını da doldurdu beklemeye gerek yok artık dediNeden yarın doğum olacak ben kaçırdım kızlar
Maşallah canım tam bir tosun boyu pozuKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Biz iyiyiz demek icin yaziyorm
Davut 4300 gr 55 cm dogdu
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Hepinizden Allah razi olsun
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Maşallah tosunaKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Allah yardım eder merak etme, kolaylıkla sağlıkla kavuşunKızlar bende yarın sabah 9da gidip yatışımı yaptıracağım muayeneye göre vajinal veya sezeryan doğum kararı vereceğiz
Şimdi çok heyecanlanmaya başladım daha bir kaç saat öncesine kadar bir şey yoktu ama bir kaç saattir heyecan ve stresten midem bulunmaya başladı bir de hani stresten karın ağrır ya öyle karnım ağrıyor nasıl sabaha kadar duracağım bilmiyorum
İnşallah sağsalim atlatırız doğumu
Allah yardımcınız olsun, kolaylıkla gelsin bebişKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
şimdi oda hazırlanması için hastanede bekliyorum
Hemşire gelip bakacak açılmaya filan
Dualarınızda beni ve oğluşumu unutmayın
Sizde duamdasınz
Belki de tam zamanıKızlar ben çok kötü ishal oldum ya karın ağrısıyla beraber hemde tam zamanı gibi
Biz bekliyoruz hala doğmayı kim kaldı doğurmayan.
Maşallah, iyi olmanıza sevindim. Sonunda kavuştunuz sağlıklaKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Amin inşallahAllah yardım eder merak etme, kolaylıkla sağlıkla kavuşun
Canim suni sanciyi nefes egzersizleri ile azaltabilirsin. Bol yuru koridorda. 2 kisa nefes sonuncu uzun olacak sekilde yavas yavas nefes al ver.Alıntı yapamadım kızlar yatışım yapıldı
İlaçları bağladılar
Ağrım artınca bakacaklarmış açılmaya
şuan gerek yok dedi
Küçük tansiyonum 9,5 çıktı doktorum ağrımda olunca bırakmadı
Masallah pasayaaKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?