Rabbim yardımcınız olsun inşallahKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
şimdi oda hazırlanması için hastanede bekliyorum
Hemşire gelip bakacak açılmaya filan
Dualarınızda beni ve oğluşumu unutmayın
Sizde duamdasınz
Maşallah canım size geçmiş olsunKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Biz iyiyiz demek icin yaziyorm
Davut 4300 gr 55 cm dogdu
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Hepinizden Allah razi olsun
HaydaSabah kahvaltıdan sonra mide bulantısı yaşadım sonra geçti turp gibiyim şimdi
Ay keşke ne güzel olurduKuzum aklına benim doktorun dediği gelsin doğumdan 12 saat önce bile kanala girebilir dedi belki de haftasonu gelecek minnoş
Olur tabi şuan stabilimGüncellemelerden haberdar edelim birbirimizi , benzıyor haller
Oh maşAllah tosunaKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
İnşAllah ondandır canım ama bilmiyorum sanmıyorumAllah yardım eder merak etme, kolaylıkla sağlıkla kavuşun
Allah yardımcınız olsun, kolaylıkla gelsin bebiş
Belki de tam zamanıGelme zamanı gelmiştir
Ben varım
Maşallah, iyi olmanıza sevindim. Sonunda kavuştunuz sağlıkla
Ne dedi doktoru canımGünde 4-5 çişli bez 2-3 kakalı var. İlk doğduğunda da odaya getirmişler ben ameliyattaylen hep sarı sarı safra kusmuş
Ah tosun sağlıkla büyüsünKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Normal diyor çübkü sütümü sağdık aynı kustuğu gibi sarı şuan o yüzdenmiş canımNe dedi doktoru canım
Maşallah barekallah Hayırlı evlat olsun inşallah geçmiş olsun canımKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Oy masallah yerim ya ❤Allah analı babalı büyütsünKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canimKızlar kontrol diye gittik tansiyonum yüksek çıktı
38+4deyiz normalde 3 gün sonraydı doğum ama doktor bugün yatış veriyor suni sancıyla normal doğum için
şimdi oda hazırlanması için hastanede bekliyorum
Hemşire gelip bakacak açılmaya filan
Dualarınızda beni ve oğluşumu unutmayın
Sizde duamdasınz
Maşaallah Barekallah, hayırlı ömürlü olsun. Allah şifa versin, tez toparlarsınız inşallahKizlar msjlariniza henüz bakmadim
Hersey yolunda cok sukur
Detaylar sonra insallah
Bende varım an itibariyle 40+0 olduk ama hala doğurmadımKızlar ben 40.haftaya gireceğim sanırım Bi ben doğurmadım
Anladım şimdi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzelim inşallah en hayırlı doğum şekli olur güle oynaya kavuşunYarın 40+0 oluyor canım doktor pazartesi muayenede cumartesiye kadar doğurmazsan eğer bebeğin gelişimi de geriden geliyor haftasını da doldurdu beklemeye gerek yok artık dedi
40+0 yani 41 demek değil miBende varım an itibariyle 40+0 olduk ama hala doğurmadım
Ama sanırım sabah doğuracağım
Amin inşallah en hayırlı en sağlıklı şekilde olur canımAnladım şimdi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzelim inşallah en hayırlı doğum şekli olur güle oynaya kavuşun
Yani sanırım öyle 41.hafta içine giriyorum sanırım gebelik takviminde de o şekilde yazıyor40+0 yani 41 demek değil mi
Çok geçmiş olsun canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar bugün kontrolüm vardı. Tam 38 olmuştuk. Suyum alt sınırın altına düşmüş ve doktorum hemen sezeryan ile doğuma aldı. Şükürler olsun ki sağlıklıyız. Ancak sütüm gelmiyor. İlk doğumum ve tecrübesizim. Süt için ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?