2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay hadi inşallah sancin mi var?Beni bekletiyor 42 de şunu sqnci veririm ama o zamana kadar 3 günde bir görürüm diyo
Yok canım sancım açılmam hiç bir şeyim yok ama bebeğimin gelişimi yavaş 3 hafta geriden geliyor büyümüyor artık içerde doktorum kendi gelmezse cumartesi doğumu gerçekleştiririz dedi

Allah sağlıkla büyütsün bestlak damla diyordu tecrübeli anneler benimde çok fikrim yok açıkçası

Bebişin kıyafeti, eşyaları, son alışverişler derken ara ara giriyorum tüm mesajları okuyamıyorum kızlar doğum yapan varsa ve görmediysem kusura bakmayın. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum, bebişlerinize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin Rabbim. Sizlere de acil şifalar versin inşaallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım Allah analı babalı büyütsün stres yapma sezaryende biraz geç gelebiliyor bol bol emzirmeye çalış beyin uyarılsın süt üretimi için elbet gelecektir sıcak uygulama sonrası elle sağım yapabilirsin bol bol su iç sık sık emzirmeye çalış Allahın izniyle hemen gelsin sütün inşallah

Yok canım sancım açılmam hiç bir şeyim yok ama bebeğimin gelişimi yavaş 3 hafta geriden geliyor büyümüyor artık içerde doktorum kendi gelmezse cumartesi doğumu gerçekleştiririz dedi
Bana 2 - 3 hafta geriden gelme çok normal, ultrason cihazlarından kaynaklı demişti bi doktor. Kafaya takma bence sağlıkla doğsun da. O geriden gelme hesabı da tahmini yapılan birşey sonuçta gerçek ölçü değil. Bak görürsün doğumdan sonra söylenenlerden daha iyi gelişmiş olacak

Zor bir gün geçiriyoruz kızlar Kuzumun aşılardan sıkıntısı var. Kucaktan inmek istemiyor. Ateşi çıkıyor hiç durmuyor, ara ara biraz uyudu. Şimdi de daldı kıyamam emerken inliyor. Zaten sıcak buralar kucağa aldıkça da ısınıyor iyice huzursuz oluyor. Yarım ölçek çocuklar için parol varmış ondan verip soğuğa yakın ılık duş aldırdık akşam onla rahatladı. Tekrar başlıyor gibi inşallah yükselmez ateşi

Atesi kaç oldu canım ne aşısı oldu bugün mü oldu

Bol bol emzirme bestlak damla tahin helvası bol.su 3 5 güne kalmaz gelir aktif akar yani yoksa canım hatta o gelmiştir de tam çekim ile alır bebek

Ayyy canimmmm bekliyorum güzel haberlerinizi dualarım seninle ve sizinle

Kizlar alinti yapamadim kbakmayin hepinize tek tek tesekkur ediyorum

Biraz detaya gelirsem Turkiyeyle karsilastirma yaparsiniz diye anlaticam
Hastaneye geldik odada tekrar ultrason yapildi
Saat 12 gibi dogum haneye yuruyerek girdim. Cok urkutucuydu yani diger dogumlarim normal travay (calisma) odasinda oldugu icin sade biyerde olmustu. Cok kalabaliklardi, 1 anestezist, 2 assistant 2 jinekolog, 1 ebe, 1 cocuk doktoru vardi. Bunlar beni biraz stres yapti.

Hazirliklar baslandi iste sterilize ettiler belimi falan. O uyusturma ani cok uzun surdu en cok zorlandigim andi. Vucuduma elektrik capar gibi oldu. Neyse yatirdilar beni uyusma gerceklesti. Esimi aldilar yanima. Tam basladilar bebek cikmadan esim bayginlik gecirdi onunla ilgilendi ekipler

Ben iyiyim korkma hissetmiyorum aciyi istiyosan cik dedim. Basucuma oturdu beni oksadi teselli etmeye calisiyo benim goz yaslari pit pit derken Davut geldi. Yaaa ne tatli ne guzel bebegim masallah masallah. 1 2 dk ustume koydular esimle baska odaya gectiler orada olcmesiydi giyinmesiydi derken yakisikli edip getirdiler oyle yattigim yerden sevdim
Neyse dikis oldu yarim saat surdu asagi yukari. Çok ilgililer cok profesyonellerdi hepside. Cok uykum geldi o an
Uyanma odasinda asagi yukari 1 saat kaldim
Odaya gectim Davut pasayi emzirmeye basladim duygu selleri yasandi

2 tarz dogumu sorarsaniz hangisini secersin diye. Normal dogum tercihim
Cok sukur sorun yasamadim sezeryanda, gozunuzu korkutmak istemem yanlis anlasilmasin. Ama benim 2 normal dogumumda cok guzel olmustu. Sknti yasamadim tiksinecek hale gelmedim normalden yani.

Tabikide onemli olan saglikli olsunlar
Simdi nasilim cok sukur oyle agri sizi yok sag omzum agriyo biraz ama dayanilabilir
Cok halsiz yorgun bitkinim
Davutu biraz dinlenmem icin goturduler acikirsa mama veriria dediler 20 icmis uyumus. Bende uyuyorum simdi tualet molasina kalktim bi yazayim istedim.
Durum bundan ibaret kizlar
Umarim bir an once daha dipçik olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…