- 30 Haziran 2022
- 144
- 183
- 53
- 35
Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün bebişKızlar bugün kontrolüm vardı. Tam 38 olmuştuk. Suyum alt sınırın altına düşmüş ve doktorum hemen sezeryan ile doğuma aldı. Şükürler olsun ki sağlıklıyız. Ancak sütüm gelmiyor. İlk doğumum ve tecrübesizim. Süt için ne önerirsiniz?
Zor bir gün geçiriyoruz kızlarKuzumun aşılardan sıkıntısı var. Kucaktan inmek istemiyor. Ateşi çıkıyor hiç durmuyor, ara ara biraz uyudu. Şimdi de daldı kıyamam emerken inliyor. Zaten sıcak buralar kucağa aldıkça da ısınıyor iyice huzursuz oluyor. Yarım ölçek çocuklar için parol varmış ondan verip soğuğa yakın ılık duş aldırdık akşam onla rahatladı. Tekrar başlıyor gibi inşallah yükselmez ateşi
Kizlar alinti yapamadim kbakmayin hepinize tek tek tesekkur ediyorum
Biraz detaya gelirsem Turkiyeyle karsilastirma yaparsiniz diye anlaticam
Hastaneye geldik odada tekrar ultrason yapildi
Saat 12 gibi dogum haneye yuruyerek girdim. Cok urkutucuydu yani diger dogumlarim normal travay (calisma) odasinda oldugu icin sade biyerde olmustu. Cok kalabaliklardi, 1 anestezist, 2 assistant 2 jinekolog, 1 ebe, 1 cocuk doktoru vardi. Bunlar beni biraz stres yapti.
Hazirliklar baslandi iste sterilize ettiler belimi falan. O uyusturma ani cok uzun surdu en cok zorlandigim andi. Vucuduma elektrik capar gibi oldu. Neyse yatirdilar beni uyusma gerceklesti. Esimi aldilar yanima. Tam basladilar bebek cikmadan esim bayginlik gecirdionunla ilgilendi ekipler
Ben iyiyim korkma hissetmiyorum aciyi istiyosan cik dedim. Basucuma oturdu beni oksadi teselli etmeye calisiyo benim goz yaslari pit pitderken Davut geldi. Yaaa ne tatli ne guzel bebegim masallah masallah. 1 2 dk ustume koydular esimle baska odaya gectiler orada olcmesiydi giyinmesiydi derken yakisikli edip getirdiler oyle yattigim yerden sevdim
Neyse dikis oldu yarim saat surdu asagi yukari. Çok ilgililer cok profesyonellerdi hepside. Cok uykum geldi o an
Uyanma odasinda asagi yukari 1 saat kaldim
Odaya gectim Davut pasayi emzirmeye basladim duygu selleri yasandi
2 tarz dogumu sorarsaniz hangisini secersin diye. Normal dogum tercihim
Cok sukur sorun yasamadim sezeryanda, gozunuzu korkutmak istemem yanlis anlasilmasin. Ama benim 2 normal dogumumda cok guzel olmustu. Sknti yasamadim tiksinecek hale gelmedim normalden yani.
Tabikide onemli olan saglikli olsunlar
Simdi nasilim cok sukur oyle agri sizi yok sag omzum agriyo biraz ama dayanilabilir
Cok halsiz yorgun bitkinim
Davutu biraz dinlenmem icin goturduler acikirsa mama veriria dediler 20 icmis uyumus. Bende uyuyorum simdi tualet molasina kalktim bi yazayim istedim.
Durum bundan ibaret kizlar
Umarim bir an once daha dipçik olurum :)
Canım arkadaşım bana üç haftadır batan var ama çıkan yokBende 37+3 oldum vajinada iğne batma hissi var bebek te 2 hafta önden gidiyordu sizce doğum yakın mıdır bu batma olayı ilk defa bugün oldu
37.5 civarı oluyor canım ama baya huzursuz ediyor. 5 li karma ve zatürre oldu. Bi de rota.Atesi kaç oldu canım ne aşısı oldu bugün mü oldu
Maşallah canimmmm Gülerek.buyut sağlıcakla inşallah en kısa.zamanda.toparlarsin inşallah merak etmeKizlar alinti yapamadim kbakmayin hepinize tek tek tesekkur ediyorum
Saat 12 gibi dogum haneye yuruyerek girdim. Cok urkutucuydu yani diger dogumlarim normal travay (calisma) odasinda oldugu icin sade biyerde olmustu. Cok kalabaliklardi, 1 anestezist, 2 assistant 2 jinekolog, 1 ebe, 1 cocuk doktoru vardi. Bunlar beni biraz stres yapti.
Hazirliklar baslandi iste sterilize ettiler belimi falan. O uyusturma ani cok uzun surdu en cok zorlandigim andi. Vucuduma elektrik capar gibi oldu. Neyse yatirdilar beni uyusma gerceklesti. Esimi aldilar yanima. Tam basladilar bebek cikmadan esim bayginlik gecirdionunla ilgilendi ekipler
Ben iyiyim korkma hissetmiyorum aciyi istiyosan cik dedim. Basucuma oturdu beni oksadi teselli etmeye calisiyo benim goz yaslari pit pitderken Davut geldi. Yaaa ne tatli ne guzel bebegim masallah masallah. 1 2 dk ustume koydular esimle baska odaya gectiler orada olcmesiydi giyinmesiydi derken yakisikli edip getirdiler oyle yattigim yerden sevdim
Neyse dikis oldu yarim saat surdu asagi yukari. Çok ilgililer cok profesyonellerdi hepside. Cok uykum geldi o an
Cok sukur sorun yasamadim sezeryanda, gozunuzu korkutmak istemem yanlis anlasilmasin. Ama benim 2 normal dogumumda cok guzel olmustu. Sknti yasamadim tiksinecek hale gelmedim normalden yani.
Simdi nasilim cok sukur oyle agri sizi yok sag omzum agriyo biraz ama dayanilabilir
Davutu biraz dinlenmem icin goturduler acikirsa mama veriria dediler 20 icmis uyumus. Bende uyuyorum simdi tualet molasina kalktim bi yazayim istedim.
Oh süper cok olmamış atesi canım aşı.atesleri 38 i geçmez bir de 1 gün sürer genelde inş parol ile rahatlar biraz aslında 1 çay kaşığı veriliyordu ama yarım mı dediler kuzeye dozuna dikkat etmek lazım nasıl dedilerse oyle kullan tabi ki37.5 civarı oluyor canım ama baya huzursuz ediyor. 5 li karma ve zatürre oldu. Bi de rota.
Geçen günkü aşısında doktoru yarım ölçek verebilirsin dedi de ben yine yarımın tamamını vermedim kaşıkta da kaldı biraz aşağı yukarı 1 çay kaşığıdır. Zaten 1 kere verdik tekrar çok yükselmedi vermiyorum. Kolsuz body ile duruyo arada ayaklarını açıyorum örtüyorum öyle öyle çıkmıyorOh süper cok olmamış atesi canım aşı.atesleri 38 i geçmez bir de 1 gün sürer genelde inş parol ile rahatlar biraz aslında 1 çay kaşığı veriliyordu ama yarım mı dediler kuzeye dozuna dikkat etmek lazım nasıl dedilerse oyle kullan tabi ki
Bizde çok dikkate almadık ana son 5 haftadır hiç gelişmedi nerdeyse o yüzden doktorum da 40.haftayı doldurdun daha fazla bekletmeye gerek yok içerde dediBana 2 - 3 hafta geriden gelme çok normal, ultrason cihazlarından kaynaklı demişti bi doktor. Kafaya takma bence sağlıkla doğsun da. O geriden gelme hesabı da tahmini yapılan birşey sonuçta gerçek ölçü değil. Bak görürsün doğumdan sonra söylenenlerden daha iyi gelişmiş olacak
Hayırlı uğurlu olsun benim eşim de fizyoterapistBir de eşim fizyoterapist, kendi merkezini açacak inşaallah, isim seçmeye çalışıyoruz beynim çatladı bişey beğenemediksizlerden de öneri bekliyorum kızlar
Ah canım kıyamam Kuzey Ata'ya sabaha az kaldı annesi yarına bir şeyi kalmaz inşallahZor bir gün geçiriyoruz kızlarKuzumun aşılardan sıkıntısı var. Kucaktan inmek istemiyor. Ateşi çıkıyor hiç durmuyor, ara ara biraz uyudu. Şimdi de daldı kıyamam emerken inliyor. Zaten sıcak buralar kucağa aldıkça da ısınıyor iyice huzursuz oluyor. Yarım ölçek çocuklar için parol varmış ondan verip soğuğa yakın ılık duş aldırdık akşam onla rahatladı. Tekrar başlıyor gibi inşallah yükselmez ateşi
Maşallah canım bence sezeryan deneyimin de çok güzel ne güzel 3 doğum yaptın hepsi güzel olmuş çok sevindim senin adınaKizlar alinti yapamadim kbakmayin hepinize tek tek tesekkur ediyorum
O inlemesi yok mu içi gidiyor insanınAh canım kıyamam Kuzey Ata'ya sabaha az kaldı annesi yarına bir şeyi kalmaz inşallahsende biliyorsun zaten aşıdan hepsi bir an evvel toparlar inşallah çok güçlü bir bebek o
Çok sevindim güzel bir doğum olmuş hem de istediğin tarihte oldu. Mis gibi herşey maşallahKizlar alinti yapamadim kbakmayin hepinize tek tek tesekkur ediyorum
Hadi bakalım merakla bekliyoruz sizin oğluşu. Kendisi gelmek ister belki sürpriz olarakBizde çok dikkate almadık ana son 5 haftadır hiç gelişmedi nerdeyse o yüzden doktorum da 40.haftayı doldurdun daha fazla bekletmeye gerek yok içerde dedi
Bizde öyle düşünüyoruz inşallah dışarda daha çabuk toparlayacak
Allah razı olsun, teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun benim eşim de fizyoterapistŞu an eş zamanlı öğrenci Zor gerçekten bir isim bulmak inşallah içinize sinen gönlünüze göre bir şey bulursunuz
HarikasinGeçen günkü aşısında doktoru yarım ölçek verebilirsin dedi de ben yine yarımın tamamını vermedim kaşıkta da kaldı biraz aşağı yukarı 1 çay kaşığıdır. Zaten 1 kere verdik tekrar çok yükselmedi vermiyorum. Kolsuz body ile duruyo arada ayaklarını açıyorum örtüyorum öyle öyle çıkmıyor
Bende 40 ı bitirdim hala beklemedeyimKızlar ben 40.haftaya gireceğim sanırım Bi ben doğurmadım
Amin cnm insallah hepimiz saglikli buyutelim.bu omuz agrisina ne iyi gelir sag omzum iptalMaşallah canimmmm Gülerek.buyut sağlıcakla inşallah en kısa.zamanda.toparlarsin inşallah merak etme
Sagol cnm cok sukur 3ude guzeldi Allaha sukurler olsunMaşallah canım bence sezeryan deneyimin de çok güzel ne güzel 3 doğum yaptın hepsi güzel olmuş çok sevindim senin adına
Cok sukur cnmÇok sevindim güzel bir doğum olmuş hem de istediğin tarihte oldu. Mis gibi herşey maşallah
Rabbim yardimcin olsun insallah canimKızlar benim yatışım yapıldı, ameliyat saatimi bekliyorumheyecan tavan, umarım sağlıkla atlattık yazabilirim buraya. Herkese çok sevgiler, doğumu olan arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?