2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende 37+3 oldum vajinada iğne batma hissi var bebek te 2 hafta önden gidiyordu sizce doğum yakın mıdır bu batma olayı ilk defa bugün oldu

Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün bebiş

Yaa geçmiş olsun, sabaha bişeyi kalmaz inşallah. hemen toparlar.

Maşallah, sabreden derviş misali kavuştunuz ne güzel sonunda Güzel geçmesine ve iyi olmanıza sevindim. Uyuyun dinlenin.
Darısı başımıza , kolaylıkla

Maşallah canimmmm Gülerek.buyut sağlıcakla inşallah en kısa.zamanda.toparlarsin inşallah merak etme

37.5 civarı oluyor canım ama baya huzursuz ediyor. 5 li karma ve zatürre oldu. Bi de rota.
Oh süper cok olmamış atesi canım aşı.atesleri 38 i geçmez bir de 1 gün sürer genelde inş parol ile rahatlar biraz aslında 1 çay kaşığı veriliyordu ama yarım mı dediler kuzeye dozuna dikkat etmek lazım nasıl dedilerse oyle kullan tabi ki

Geçen günkü aşısında doktoru yarım ölçek verebilirsin dedi de ben yine yarımın tamamını vermedim kaşıkta da kaldı biraz aşağı yukarı 1 çay kaşığıdır. Zaten 1 kere verdik tekrar çok yükselmedi vermiyorum. Kolsuz body ile duruyo arada ayaklarını açıyorum örtüyorum öyle öyle çıkmıyor

Bizde çok dikkate almadık ana son 5 haftadır hiç gelişmedi nerdeyse o yüzden doktorum da 40.haftayı doldurdun daha fazla bekletmeye gerek yok içerde dedi
Bizde öyle düşünüyoruz inşallah dışarda daha çabuk toparlayacak
Bir de eşim fizyoterapist, kendi merkezini açacak inşaallah, isim seçmeye çalışıyoruz beynim çatladı bişey beğenemedik sizlerden de öneri bekliyorum kızlar
Hayırlı uğurlu olsun benim eşim de fizyoterapist Şu an eş zamanlı öğrenci Zor gerçekten bir isim bulmak inşallah içinize sinen gönlünüze göre bir şey bulursunuz

Ah canım kıyamam Kuzey Ata'ya sabaha az kaldı annesi yarına bir şeyi kalmaz inşallah sende biliyorsun zaten aşıdan hepsi bir an evvel toparlar inşallah çok güçlü bir bebek o

Maşallah canım bence sezeryan deneyimin de çok güzel ne güzel 3 doğum yaptın hepsi güzel olmuş çok sevindim senin adına

Ah canım kıyamam Kuzey Ata'ya sabaha az kaldı annesi yarına bir şeyi kalmaz inşallah sende biliyorsun zaten aşıdan hepsi bir an evvel toparlar inşallah çok güçlü bir bebek o
O inlemesi yok mu içi gidiyor insanın Ay valla anneliğin en zor kısmı sanırım çocuklarının canının acıdığını bilmek birşey yapamamak Hasta olmasınlar ya, olurlarsa da çabucak atlatıp rahatlasınlar kavuşsunlar sağlıklarına. Bunun sebebini biliyorum dediğin gibi en azından geçecek zaten tekrar çıkmadı çok şükür ama inliyor yine de arada. 3 ayrı ilaç yoruldu çocuum canı ne ki minicik

Çok sevindim güzel bir doğum olmuş hem de istediğin tarihte oldu. Mis gibi herşey maşallah

Hadi bakalım merakla bekliyoruz sizin oğluşu. Kendisi gelmek ister belki sürpriz olarak

Hayırlı uğurlu olsun benim eşim de fizyoterapist Şu an eş zamanlı öğrenci Zor gerçekten bir isim bulmak inşallah içinize sinen gönlünüze göre bir şey bulursunuz
Allah razı olsun, teşekkür ederim Yaa ne güzel meslektaşmış İnşaallah buluruz. En son kura çekicem artık en beğenilenleri yazıp

Harikasin

Maşallah canimmmm Gülerek.buyut sağlıcakla inşallah en kısa.zamanda.toparlarsin inşallah merak etme
Amin cnm insallah hepimiz saglikli buyutelim.bu omuz agrisina ne iyi gelir sag omzum iptal (
Maşallah canım bence sezeryan deneyimin de çok güzel ne güzel 3 doğum yaptın hepsi güzel olmuş çok sevindim senin adına
Sagol cnm cok sukur 3ude guzeldi Allaha sukurler olsun
Insallah seninde bugun dogumunn guzel gecsin
Çok sevindim güzel bir doğum olmuş hem de istediğin tarihte oldu. Mis gibi herşey maşallah
Cok sukur cnm
Seninde omuz agrin olmusmuydu sezeryanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…