Ah ah bilemedik reisKıııaz tecrübe konuşuyor burda ah ah
Ya bu işin biraz genetiği varsa benim cildim de çok hassastır. Bana çekmiş kızım.Oy kıyamam minnoşabiz de sleepy bionatural kullanıyoruz bir sıkıntı olmadı henüz krem olarak da Bepanthol kullanıyoruz. 2 3 bezde bir kremliyorum.
Eşimin kuzeni var bim ıslak mendili, önlem falan kullandık diyor hatta 1 numara bana da getirmiş çişlik hemen değiştirmeye kullanayım diyordum ama sen böyle deyince bir korkmadım değil
Bu arada doktorunuz kim kuzumm
Öyle tabi onlar iyi olsundaAyyy canım bebiş için en iyisini düşünüyor insan
Canım varmışsın hadi geçmiş olsun. Geri sayım başladı yanigüzel haberlerini bekliyoruz artık.
Not : pişik önleyici bir krem mutlaka edin. Pişik öyle bir bela ki elimizde ki koz pişiğe yakalanmamako yüzden her bez değişiminde mutlaka pişik önleyici sür. Pişik olmasını bekleme krem kullanmak için. Olaki pişik olursa o Zaman pişik için ayrı kremler kullanırsın. Bunu bana söyleyen olmadı ve ben sanıyordum ki arada bi kremlesem yeterli olur. Olmuyormuş.
Evet o da öyle bir şey söylediBim jeny Will ürünleri temız içerikliBenide ıslak mendili de ama bırazdaha buyuyunce kullanmanı onerırım
Evet genetik olabilir geçmiş olsun kuzumAh ah bilemedik reis
Ya bu işin biraz genetiği varsa benim cildim de çok hassastır. Bana çekmiş kızım.Özlem hanıma gittik canım. Anlaştık gibi de. Aslında alper bey ilk muayenemizi yaptı onla devam edecektim de izne çıkmıştı bizim muayene günümüzde.özlem denk geldi sizin kim dr ?
Bana da Alper bey iyi hissettirmişti. Şimdilik bi Özlem’le başladık bakalımEvet genetik olabilir geçmiş olsun kuzum
Bizim de ilk muayenimizi Alper Bey yaptı kuzum izindeyken biz de Özlem Hanıma gittik ama şuan Alper beyle devam etmeyi düşünüyorum whatsapptan falan da ulaşabiliyorum birkaç soru sordum ilgili gibi geldi bana ileride ne olur bilemem kalça röntgeni ve 1 ay göz muayenesi için gideceğiz önümüzdeki hafta. Göz muayenesi için düşündüğünüz bir doktor var mı ?
Bende ilk 6 ay yenıdoğan devamke sonradan genelde çok sorun olmuyor ama yıne temiz içerikli alırım baby turco doğadan alabılırım meselaEvet o da öyle bir şey söylediyok ben çızıma kıyamıyorum 0-6 ay yenidoğan kullanırım sonra da ayına uygun giderim diye planlıyorum inşallah
Onun yeleğini yesinler kıazzzBana da Alper bey iyi hissettirmişti. Şimdilik bi Özlem’le başladık bakalımgöz için yok henüz oraya gelemedik daha biz. Tıkanık burun ve hassas cilt problemimizden sıra gelmedi. Sen ama gidince beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Tıkanık burun için biz Sterimar sprey aldık Alper bey de izotonik serumu 1 cc enjektörle sıkıp cekmemizi önerdi ama bunu hangi pozisyonda yapacağız?Bana da Alper bey iyi hissettirmişti. Şimdilik bi Özlem’le başladık bakalımgöz için yok henüz oraya gelemedik daha biz. Tıkanık burun ve hassas cilt problemimizden sıra gelmedi. Sen ama gidince beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Evet baby turcoya da temiz diyorlar bezlerinde zeytin yağı kullanılmış bezi de denenebilir belkiBende ilk 6 ay yenıdoğan devamke sonradan genelde çok sorun olmuyor ama yıne temiz içerikli alırım baby turco doğadan alabılırım mesela
Hayır bezı noTıkanık burun için biz Sterimar sprey aldık Alper bey de izotonik serumu 1 cc enjektörle sıkıp cekmemizi önerdi ama bunu hangi pozisyonda yapacağız?genzine kaçarsa diye korkuyorum Papatyamaviss
Evet baby turcoya da temiz diyorlar bezlerinde zeytin yağı kullanılmış bezi de denenebilir belki
Temizle emzir kuzu o emdiği için antibiyotik alıyor say bizim evde de ayni durum söz konusu kızıma iburamin verdim Şimdi ya umarım ilerlemeden geçerebru_can_ebru help Me su son günlerde aile içinde burun akıntısı gezıyo ben dahıl , bebemın burnundan sarı sumuk gelıyo sabahtan berı uc kez cektım temızledım panık oldum napayım
Bezi no mu tamamdırHayır bezı no
Kuzum yıkama olarak mı önerdi acaba eger öyleyse yan yatırıp fısık dıye sıkıyoruz dıger burundan cıkıyor , değilse ben dik pozısyonda azıcık sıkıp yuz ustu cevırıyorum
Ama herturlu hık mık dıyıp bi sersemlıyolar yanı kaçmaması zor
Ahhhh o resimAh ah bilemedik reis
Ya bu işin biraz genetiği varsa benim cildim de çok hassastır. Bana çekmiş kızım.Özlem hanıma gittik canım. Anlaştık gibi de. Aslında alper bey ilk muayenemizi yaptı onla devam edecektim de izne çıkmıştı bizim muayene günümüzde.özlem denk geldi sizin kim dr ?
Bizde 1 aylık hala öyle ilk 6 hafta bur beklentim yokta sonrası da hayırlısı inşallahBende 10 gün önce doğum yaptım ve 10 gündür kendimde degilim inanılmaz bir uyku problemi yaşıyoruz ne gecemiz belli ne gündüzümuz.surekli emmek istiyor . Sizde durumlar nasil
Merhaba,enfeksiyon olabilir. Tek kullanımlık şase veriyorlar genelde. Bende olmuştu enfeksiyon monurol vermişti dr o geçiriyorKizlar merhaba 5 haftalk hamileyim. 2 gundur açik sarı renkte akintım oluyor. Iç çamaşırımda koku hissediyorum. Doktordan pazartesi bilgi alicam. Acaba ilac veriolarmi bu durumda. Aynisini yaşayan oldumu
Üzülme canım kazasız belasız varmışsınız hadi hayırlısı artık sağlıkla zamanında gelsin inşallahTebrikler canım.
Senide tebrik ederim kuzum.
@Devakussandriyon doğum yapıp bebeğine kavuşan herkesi tebrik ederim kızlar bebeklerde sizde iyisinizdir umarım. Yazılarda geriden geliyorum ama fotişleri görüyorum haberlerinizi okuyorum inanılmaz sevinip moral buluyorum. Darısı sağlıkla bize teyzoşlarımız bugün Kanada ya indik arabamızı kiraladık eve geçtik valizleri az biraz boşalttık uyuduk. 15saatten fazla uçaklarda havalimanında geçirince karnım taş gibi oldu derim yırtılacak gibi ağrı acı yaptı çok üzüldüm.
Ben bi yerde de her alt değiştirme de krem sürmeyin diye okumuştum ama bence bu bebişlerimizin cildine bağlı biraz da ben günde 1 kere falan sürüyorum çok şükür olmadı, inşallah da olmaz. Ben yoğun bakımda molfix pişik yaptı mı dediğimde antibiyotik alıyor yapmaz şu an demişti belki o aldığı ilaçların faydası vardır Kuzey'eAyyy canım bebiş için en iyisini düşünüyor insan
Canım varmışsın hadi geçmiş olsun. Geri sayım başladı yanigüzel haberlerini bekliyoruz artık.
Not : pişik önleyici bir krem mutlaka edin. Pişik öyle bir bela ki elimizde ki koz pişiğe yakalanmamako yüzden her bez değişiminde mutlaka pişik önleyici sür. Pişik olmasını bekleme krem kullanmak için. Olaki pişik olursa o Zaman pişik için ayrı kremler kullanırsın. Bunu bana söyleyen olmadı ve ben sanıyordum ki arada bi kremlesem yeterli olur. Olmuyormuş.
Kızım olacak inşallah canımBende öyle canım kendi sancimla doğurdum 2 sini de o yüzden ben de korkuyorum senin kız mı erkek mi
Ben kendımı sakınıyorum ama oğlum illa biyerde öpüyor burnunun dıbıne gırıyor deli oluyorum şuan moralım bozuk yanı sabahtan beri temizliyorum düzenli aralıklarla doluyor kuzumunTemizle emzir kuzu o emdiği için antibiyotik alıyor say bizim evde de ayni durum söz konusu kızıma iburamin verdim Şimdi ya umarım ilerlemeden geçer
Ay çok tatlııı pp maşAllahBana da Alper bey iyi hissettirmişti. Şimdilik bi Özlem’le başladık bakalımgöz için yok henüz oraya gelemedik daha biz. Tıkanık burun ve hassas cilt problemimizden sıra gelmedi. Sen ama gidince beni bilgilendirirsen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?