2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kıııaz tecrübe konuşuyor burda ah ah
Ah ah bilemedik reis
Ya bu işin biraz genetiği varsa benim cildim de çok hassastır. Bana çekmiş kızım. Özlem hanıma gittik canım. Anlaştık gibi de. Aslında alper bey ilk muayenemizi yaptı onla devam edecektim de izne çıkmıştı bizim muayene günümüzde.özlem denk geldi sizin kim dr ?

Öyle tabi onlar iyi olsunda

Bim jeny Will ürünleri temız içerikli Benide ıslak mendili de ama bırazdaha buyuyunce kullanmanı onerırım
Evet o da öyle bir şey söyledi yok ben çızıma kıyamıyorum 0-6 ay yenidoğan kullanırım sonra da ayına uygun giderim diye planlıyorum inşallah

Evet genetik olabilir geçmiş olsun kuzum
Bizim de ilk muayenimizi Alper Bey yaptı kuzum izindeyken biz de Özlem Hanıma gittik ama şuan Alper beyle devam etmeyi düşünüyorum whatsapptan falan da ulaşabiliyorum birkaç soru sordum ilgili gibi geldi bana ileride ne olur bilemem kalça röntgeni ve 1 ay göz muayenesi için gideceğiz önümüzdeki hafta. Göz muayenesi için düşündüğünüz bir doktor var mı ?

Bana da Alper bey iyi hissettirmişti. Şimdilik bi Özlem’le başladık bakalım göz için yok henüz oraya gelemedik daha biz. Tıkanık burun ve hassas cilt problemimizden sıra gelmedi. Sen ama gidince beni bilgilendirirsen çok sevinirim

Evet o da öyle bir şey söyledi yok ben çızıma kıyamıyorum 0-6 ay yenidoğan kullanırım sonra da ayına uygun giderim diye planlıyorum inşallah
Bende ilk 6 ay yenıdoğan devamke sonradan genelde çok sorun olmuyor ama yıne temiz içerikli alırım baby turco doğadan alabılırım mesela

Onun yeleğini yesinler kıazzz beyaz pamuğum benimkini de kara pamuğum diye seviyorum

Tıkanık burun için biz Sterimar sprey aldık Alper bey de izotonik serumu 1 cc enjektörle sıkıp cekmemizi önerdi ama bunu hangi pozisyonda yapacağız? genzine kaçarsa diye korkuyorum Papatyamaviss
Bende ilk 6 ay yenıdoğan devamke sonradan genelde çok sorun olmuyor ama yıne temiz içerikli alırım baby turco doğadan alabılırım mesela
Evet baby turcoya da temiz diyorlar bezlerinde zeytin yağı kullanılmış bezi de denenebilir belki

Hayır bezı no
Kuzum yıkama olarak mı önerdi acaba eger öyleyse yan yatırıp fısık dıye sıkıyoruz dıger burundan cıkıyor , değilse ben dik pozısyonda azıcık sıkıp yuz ustu cevırıyorum
Ama herturlu hık mık dıyıp bi sersemlıyolar yanı kaçmaması zor

ebru_can_ebru help Me su son günlerde aile içinde burun akıntısı gezıyo ben dahıl , bebemın burnundan sarı sumuk gelıyo sabahtan berı uc kez cektım temızledım panık oldum napayım
Temizle emzir kuzu o emdiği için antibiyotik alıyor say bizim evde de ayni durum söz konusu kızıma iburamin verdim Şimdi ya umarım ilerlemeden geçer

Bezi no mu tamamdır
Sanırım yıkama şeklinde önerdi kuzum youtubeda izledim dediğin şekli bugün onu deneyeceğim sağol

Ahhhh o resim

Bende 10 gün önce doğum yaptım ve 10 gündür kendimde degilim inanılmaz bir uyku problemi yaşıyoruz ne gecemiz belli ne gündüzümuz.surekli emmek istiyor . Sizde durumlar nasil
Bizde 1 aylık hala öyle ilk 6 hafta bur beklentim yokta sonrası da hayırlısı inşallah

Kizlar merhaba 5 haftalk hamileyim. 2 gundur açik sarı renkte akintım oluyor. Iç çamaşırımda koku hissediyorum. Doktordan pazartesi bilgi alicam. Acaba ilac veriolarmi bu durumda. Aynisini yaşayan oldumu
Merhaba,enfeksiyon olabilir. Tek kullanımlık şase veriyorlar genelde. Bende olmuştu enfeksiyon monurol vermişti dr o geçiriyor

Üzülme canım kazasız belasız varmışsınız hadi hayırlısı artık sağlıkla zamanında gelsin inşallah Bakalım seninki nasıl bir doğum olacak farklı bir yerde

Ben bi yerde de her alt değiştirme de krem sürmeyin diye okumuştum ama bence bu bebişlerimizin cildine bağlı biraz da ben günde 1 kere falan sürüyorum çok şükür olmadı, inşallah da olmaz. Ben yoğun bakımda molfix pişik yaptı mı dediğimde antibiyotik alıyor yapmaz şu an demişti belki o aldığı ilaçların faydası vardır Kuzey'e

Temizle emzir kuzu o emdiği için antibiyotik alıyor say bizim evde de ayni durum söz konusu kızıma iburamin verdim Şimdi ya umarım ilerlemeden geçer
Ben kendımı sakınıyorum ama oğlum illa biyerde öpüyor burnunun dıbıne gırıyor deli oluyorum şuan moralım bozuk yanı sabahtan beri temizliyorum düzenli aralıklarla doluyor kuzumun
Benimkisi ilaç karşıtı birde içiremiyorum hiç sevmiyor beyefendi

Ay çok tatlııı pp maşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…