2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İptal edeyim bari iki no alsak yine kullanırız baya heralde

Kızlar oğlum geldi iyi şükürler olsun dualar için teşekkür ederim
Bende hepinize kolay doğumunuz olsun diye dua ettim
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Kızlar günaydın hepinizi etiketleyemedim muayenemi oldum bebeğimin suyu azalmış şu an sezeryan hazırlığı yapıldı öğlen sezeryana giriyorum
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah

Boyu uzundur kuzum sadece kılo degıl

3 paket aldım sanırım çok değil,çok değil de lütfen 150 tane falan oluyor o kadar da kullanır herhalde ya
Değil değil kullanır o kadarını sende hatırlıyorum kocam askere gıderken oğlum 50 günlüktü 2 no kullanıyordum 20 gün askerlik yaptı annemlerdeyken 3 no ya geçtim 2 ler kaldı hatta biraz

Maşallah gözün aydın canım gülerek büyüsün inşallah

Bende öyle canım kendi sancimla doğurdum 2 sini de o yüzden ben de korkuyorum senin kız mı erkek mi

Kızlar Sleepy bizde pişik ve tahriş yaptı. İyileşme sürecinde prima kullandım. Şimdi prima ve molfix beraber kullanıyorum. Molfix cidden primaya daha yakın. Sleepy daha naylonumsu. Molfix daha pamuklu. İnşallah molfix tutarda devam ederim yoksa primaya kaldık. Dün dr a gittik çok hassas cildi varmış kuşumun bioderma ve la Roche ürünlerine başladık. Mustela bile sert kalıyor cildine

Canım seni özellikle alıntı yaptım sakın kafana takma bacağı kısa diye benimkide öyleydi oğluşum 52 cm doğdu teyzesi şükür iyi seninde öyle olacak
Ay masallahhhh Ay çok sevindim Ay Allah gönlüne göre versin sağlıcakla büýütNasıl mutlu oldum anlatamam kilosu nasıl çıktı Ay valla sen beni mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin

Ben dedım naylon poşet gıbı dıye dinlemediniz

Oy hassas totolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…