2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bende 10 gün önce doğum yaptım ve 10 gündür kendimde degilim inanılmaz bir uyku problemi yaşıyoruz ne gecemiz belli ne gündüzümuz.surekli emmek istiyor . Sizde durumlar nasil

Kizlar merhaba 5 haftalk hamileyim. 2 gundur açik sarı renkte akintım oluyor. Iç çamaşırımda koku hissediyorum. Doktordan pazartesi bilgi alicam. Acaba ilac veriolarmi bu durumda. Aynisini yaşayan oldumu

Tebrikler canım.
Senide tebrik ederim kuzum.

Devakus sandriyon doğum yapıp bebeğine kavuşan herkesi tebrik ederim kızlar bebeklerde sizde iyisinizdir umarım. Yazılarda geriden geliyorum ama fotişleri görüyorum haberlerinizi okuyorum inanılmaz sevinip moral buluyorum. Darısı sağlıkla bize teyzoşlarımız bugün Kanada ya indik arabamızı kiraladık eve geçtik valizleri az biraz boşalttık uyuduk. 15saatten fazla uçaklarda havalimanında geçirince karnım taş gibi oldu derim yırtılacak gibi ağrı acı yaptı çok üzüldüm.

Ben dedım naylon poşet gıbı dıye dinlemediniz
Valla ben buna eşimin ailesini ikna edemedim. Keşke şu grubu okusalarKızları hep onu kullanmış bebeklerine ( yara döküppişik oldu bebek zaten) ama çok memnun kalmış diye ondan kalan bütün bezleri bizim eve yığdılar şuan 5-6paket sleppy 1 numara vardır en az ben gündüzleri durmadan değiştiriceksem kullanmayı planlıyorum tabi arada pişik kremiyle destekleyerek.

Kolay değil canım onca yol gitmek senin haftanda ama sağlıkla varmışsınız en azından. Doğum tarihi belli mi suni ile falan başlatma ihtimalleri var mı bebişi mi bekleyecekler?

Kolay değil canım onca yol gitmek senin haftanda ama sağlıkla varmışsınız en azından. Doğum tarihi belli mi suni ile falan başlatma ihtimalleri var mı bebişi mi bekleyecekler?
Türkiye’deki doktor en geç Kasım 20-26arası dedi normal doğuma engel birşey yok dedi. Burada sanırım epidural ve morfin gibi bir ağrı kesici isteğe bağlı alınabiliyormuş. Ama suni sancıyı sormadım 18i buradaki doktorda randevum o zaman sorucam mutlaka ilk bebek olunca geleceğini nasıl anlarım onu bile bilmiyorum sizden okuduklarım işte hafif ağrı kasılma- suyumun gelmesi- nişanımın gelmesi bilmiyorum hangisi gelir başımıza ama çok ciddi bir tarafa toplanıp orayı kasıyor bazen canımı çok acıtıyor ve hala çok hareketli

Annesi minnoşun çok titiz
Ayyy canım bebiş için en iyisini düşünüyor insan
Canım varmışsın hadi geçmiş olsun. Geri sayım başladı yani güzel haberlerini bekliyoruz artık.
Not : pişik önleyici bir krem mutlaka edin. Pişik öyle bir bela ki elimizde ki koz pişiğe yakalanmamak o yüzden her bez değişiminde mutlaka pişik önleyici sür. Pişik olmasını bekleme krem kullanmak için. Olaki pişik olursa o Zaman pişik için ayrı kremler kullanırsın. Bunu bana söyleyen olmadı ve ben sanıyordum ki arada bi kremlesem yeterli olur. Olmuyormuş.

Anlarsın anlarsın geldiğini belli eder o 18inde doktor da yönlendirir hangi durumlarda gitmen gerektiğini.

Kullanılmaz değil ama tercih etmem ben kuzum bıtırırsın cabucak ilk günler

Oy kıyamam minnoşa biz de sleepy bionatural kullanıyoruz bir sıkıntı olmadı henüz krem olarak da Bepanthol kullanıyoruz. 2 3 bezde bir kremliyorum.
Eşimin kuzeni var bim ıslak mendili, önlem falan kullandık diyor hatta 1 numara bana da getirmiş çişlik hemen değiştirmeye kullanayım diyordum ama sen böyle deyince bir korkmadım değil
Bu arada doktorunuz kim kuzumm

Bim jeny Will ürünleri temız içerikli Benide ıslak mendili de ama bırazdaha buyuyunce kullanmanı onerırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…