- 12 Şubat 2023
- 2.234
- 3.750
- 63
- 30
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahHepinizden Allah razı olsun kızlar sorduğunuz için
oğlum 13 ekimde doğdu gece 11:30da
ama türkiye saatiyle sabah 7:30
Suni sancıyla normal doğum yaptım (epiduralli)
çok yorgunum 24 saat olacak neredeyse uyumadım ama uyuyamıyorum
Kız cidden yaaa. Bundan sonra sen ne dersen oBen dedım naylon poşet gıbı dıye dinlemediniz
Hem de nasıl. Çişini yapsın kakasını yapsın 10 dk öyle pis bezle durmuyor. Mızmızlanıyor hemen değişiyoruz bezini rahatlıyor.Oy hassas totolu
Aynen canım bioderma atoderm insitive balm1HANIM atoderm mi önerdi kuzum
Tebrikler canım.Hepinizden Allah razı olsun kızlar sorduğunuz için
oğlum 13 ekimde doğdu gece 11:30da
ama türkiye saatiyle sabah 7:30
Suni sancıyla normal doğum yaptım (epiduralli)
çok yorgunum 24 saat olacak neredeyse uyumadım ama uyuyamıyorum
Senide tebrik ederim kuzum.Evet canım sancım vardı ama 3 saat içinde doğuracak kadar değildiPerşembe günü yazmıştım buraya 15 -20 dakikada bir gelen kasilmam vardı geceye doğru ağrılı gelmeye başladı ama uyudum yani gece rahatsız etmedi beni...kontrolde de 10 dakikada bir sancım çıktı nst de doktor muayene etti 4-5 cm açılma da varmış...ben ilçede oturuyorum hafta sonu burada doğum almiyolar merkeze gönderiyorlar doktor dediki doğum başlamış ama kendi seyrine birakirsak yarına doğar o zaman merkeze sevk edilirsin benim dogurtmami istiyorsan seni hemen dogurtmamiz lazım kabul ettim suni sancı kurcalama karıştırma uyarma derken 3 saatte dogurttular beni normal doğum oldu
Selam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındımyatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef
sandriyon gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Devakus canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni
Annesi minnoşun çok titizKız cidden yaaa. Bundan sonra sen ne dersen o
Hem de nasıl. Çişini yapsın kakasını yapsın 10 dk öyle pis bezle durmuyor. Mızmızlanıyor hemen değişiyoruz bezini rahatlıyor.
Aynen canım bioderma atoderm insitive balm
Kızlar Sleepy bizde pişik ve tahriş yaptı. İyileşme sürecinde prima kullandım. Şimdi prima ve molfix beraber kullanıyorum. Molfix cidden primaya daha yakın. Sleepy daha naylonumsu. Molfix daha pamuklu. İnşallah molfix tutarda devam ederim yoksa primaya kaldık. Dün dr a gittik çok hassas cildi varmış kuşumun bioderma ve la Roche ürünlerine başladık. Mustela bile sert kalıyor cildine
Valla ben buna eşimin ailesini ikna edemedim. Keşke şu grubu okusalarBen dedım naylon poşet gıbı dıye dinlemediniz
Kolay değil canım onca yol gitmek senin haftanda ama sağlıkla varmışsınız en azından. Doğum tarihi belli mi suni ile falan başlatma ihtimalleri var mı bebişi mi bekleyecekler?Tebrikler canım.
Senide tebrik ederim kuzum.
Devakus sandriyon doğum yapıp bebeğine kavuşan herkesi tebrik ederim kızlar bebeklerde sizde iyisinizdir umarım. Yazılarda geriden geliyorum ama fotişleri görüyorum haberlerinizi okuyorum inanılmaz sevinip moral buluyorum. Darısı sağlıkla bize teyzoşlarımız bugün Kanada ya indik arabamızı kiraladık eve geçtik valizleri az biraz boşalttık uyuduk. 15saatten fazla uçaklarda havalimanında geçirince karnım taş gibi oldu derim yırtılacak gibi ağrı acı yaptı çok üzüldüm.
Türkiye’deki doktor en geç Kasım 20-26arası dedi normal doğuma engel birşey yok dedi. Burada sanırım epidural ve morfin gibi bir ağrı kesici isteğe bağlı alınabiliyormuş. Ama suni sancıyı sormadım 18i buradaki doktorda randevum o zaman sorucam mutlaka ilk bebek olunca geleceğini nasıl anlarım onu bile bilmiyorum sizden okuduklarım işte hafif ağrı kasılma- suyumun gelmesi- nişanımın gelmesi bilmiyorum hangisi gelir başımıza ama çok ciddi bir tarafa toplanıp orayı kasıyor bazen canımı çok acıtıyor ve hala çok hareketliKolay değil canım onca yol gitmek senin haftanda ama sağlıkla varmışsınız en azından. Doğum tarihi belli mi suni ile falan başlatma ihtimalleri var mı bebişi mi bekleyecekler?
Gelicek hayırlısıyla inşallah bide ben varım.Kızlar ben 40.haftaya gireceğim sanırım Bi ben doğurmadım
Ben de ben deGelicek hayırlısıyla inşallah bide ben varım.
Bol hurma ahududu yaprağı çayı içiyorum. Birde oksitosin hormonunu artırmaya çalışıyorum sürekli kasılmalarım varBen de ben de
Ayyy canım bebiş için en iyisini düşünüyor insanAnnesi minnoşun çok titiz
Canım varmışsın hadi geçmiş olsun. Geri sayım başladı yaniValla ben buna eşimin ailesini ikna edemedim. Keşke şu grubu okusalarKızları hep onu kullanmış bebeklerine ( yara döküppişik oldu bebek zaten) ama çok memnun kalmış diye ondan kalan bütün bezleri bizim eve yığdılar şuan 5-6paket sleppy 1 numara vardır en az ben gündüzleri durmadan değiştiriceksem kullanmayı planlıyorum tabi arada pişik kremiyle destekleyerek.
Senin ikiz mi canim gelmedi miGelicek hayırlısıyla inşallah bide ben varım.
Kıııaz tecrübe konuşuyor burda ah ahKız cidden yaaa. Bundan sonra sen ne dersen o
Hem de nasıl. Çişini yapsın kakasını yapsın 10 dk öyle pis bezle durmuyor. Mızmızlanıyor hemen değişiyoruz bezini rahatlıyor.
Aynen canım bioderma atoderm insitive balm
Anlarsın anlarsın geldiğini belli eder oTürkiye’deki doktor en geç Kasım 20-26arası dedi normal doğuma engel birşey yok dedi. Burada sanırım epidural ve morfin gibi bir ağrı kesici isteğe bağlı alınabiliyormuş. Ama suni sancıyı sormadım 18i buradaki doktorda randevum o zaman sorucam mutlaka ilk bebek olunca geleceğini nasıl anlarım onu bile bilmiyorum sizden okuduklarım işte hafif ağrı kasılma- suyumun gelmesi- nişanımın gelmesi bilmiyorum hangisi gelir başımıza ama çok ciddi bir tarafa toplanıp orayı kasıyor bazen canımı çok acıtıyor ve hala çok hareketli
Kullanılmaz değil ama tercih etmem ben kuzum bıtırırsın cabucak ilk günlerValla ben buna eşimin ailesini ikna edemedim. Keşke şu grubu okusalarKızları hep onu kullanmış bebeklerine ( yara döküppişik oldu bebek zaten) ama çok memnun kalmış diye ondan kalan bütün bezleri bizim eve yığdılar şuan 5-6paket sleppy 1 numara vardır en az ben gündüzleri durmadan değiştiriceksem kullanmayı planlıyorum tabi arada pişik kremiyle destekleyerek.
Ben de hurmayı bol yiyorum ahududu çayıyla ilgili dün bi ebe negatif şeyler paylaşmıştı gruba da atmıştım o yüzden cesaret edemedimBol hurma ahududu yaprağı çayı içiyorum. Birde oksitosin hormonunu artırmaya çalışıyorum sürekli kasılmalarım var
Oy kıyamam minnoşaKızlar Sleepy bizde pişik ve tahriş yaptı. İyileşme sürecinde prima kullandım. Şimdi prima ve molfix beraber kullanıyorum. Molfix cidden primaya daha yakın. Sleepy daha naylonumsu. Molfix daha pamuklu. İnşallah molfix tutarda devam ederim yoksa primaya kaldık. Dün dr a gittik çok hassas cildi varmış kuşumun bioderma ve la Roche ürünlerine başladık. Mustela bile sert kalıyor cildine
Bim jeny Will ürünleri temız içerikliOy kıyamam minnoşabiz de sleepy bionatural kullanıyoruz bir sıkıntı olmadı henüz krem olarak da Bepanthol kullanıyoruz. 2 3 bezde bir kremliyorum.
Eşimin kuzeni var bim ıslak mendili, önlem falan kullandık diyor hatta 1 numara bana da getirmiş çişlik hemen değiştirmeye kullanayım diyordum ama sen böyle deyince bir korkmadım değil
Bu arada doktorunuz kim kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?