2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar bugunn doktor 40 gunden sonra bebis isterse emzirirsin dedi. Sizde o sekilde mi yapiyorsunuz ?
Benımkı zaten kendılıgınden saatini hiç aşmıyor yanı saat başı bi bucuk saat 2 saat olarak o istediği için emziriyorum. Bazen nadir de olsa 3 saat uyursa yine uyandırmıyorum kuzum. İlk 2 hafta sen bol bol besle ıkı saatı aşmadan sonra ufaktan bakarsın durumlara

Yapma dedikçe yapıyorlar canım zaten

Benimki cok tembel ya. Ebe 10 gun sarilik olmamasi icin mama.takviyesi soyledi. Ama beni emiyor keyif icinde bir iki yudumda.olsa mama istiyor

Gozunun icinde ust kisimda var amann ya analik ne zormus. Herseyi sorgular oldum
Mamanın tokluğuna alışan bebek istiyor kuzum ya o farklı her ne kadar olsada şimdi sana verme de diyemem önermişler bende verdim şırıngayla ama 10 cc fln alıyordu emmeden sonra gunde bır ıkı kez denıyordum ilk başlarda sonra bıraktım sıkıştıkça ıkı uc gunde bır yaptım falan öyle böyle toparlamaya çalışıyorum

Benim bir mememden hala zor geliyor sut. Bizim ki emmekistemiyor o memeyi emse acilacak. Arkadasimin bebisi oldu ona emzirticem o 1 ayliktan fazla cunku yoksa acilmicsk baska turlu sagiyorum falan ama yok yani

O zaman olur herhalde 15 günlükken takibe başlıyorlar mı

Direkt spreye olmaz dedi. Daha çok narin o sprey olmaz dedi
Ay ben daha hiç denemedim kartları nereye koydum bulamıyorum sevgılı bebek kartları var kocaman ama klasık pet şişeyi şıkırdatıp takıbını yapıyor

Progestan zaten kullaniyorum. Sikayetlerim mantar enfeksiyonu zaten belli. Anlatinca direk fitil verdi
Anladım geçmiş olsun. Doktor birşey dedikten sonra biz bilemeyiz. Ben monurol kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonuydu

Benim bir mememden hala zor geliyor sut. Bizim ki emmekistemiyor o memeyi emse acilacak. Arkadasimin bebisi oldu ona emzirticem o 1 ayliktan fazla cunku yoksa acilmicsk baska turlu sagiyorum falan ama yok yani
Emerse ve arkadaşın da gönüllü olursa ne ala kuzum mantıklı

Ay ben daha hiç denemedim kartları nereye koydum bulamıyorum sevgılı bebek kartları var kocaman ama klasık pet şişeyi şıkırdatıp takıbını yapıyor
Kaybettiğin bir şeyi bulmak için birebir bunu yapıyorsun Ben bi kere muhabbetine yapıp dakikasına bulmuştum da Göbek atmayı unutma ama

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-14-18-49-12-771_com.android.chrome-edit.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 36
Doktorumla gorustum fitil yazdi. Korkuyorum umarim zarari olmaz bebise
Bol bol su iç canım, ve dut kurusu suyu içiyordu insanlar enfeksiyona iyi geliyormuş.. idrar tahlili yaptırıp öyle kullan istersen fitili için de rahat eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…