Ya bize dr sterimar a olmaz dedi mecbur serum fizyolojik kullanıyoruz. İnternette hep yan tutup yapıyorlar bizde öyle yapıyoruz sonra omzuma yatırıp tıpışlıyorumTıkanık burun için biz Sterimar sprey aldık Alper bey de izotonik serumu 1 cc enjektörle sıkıp cekmemizi önerdi ama bunu hangi pozisyonda yapacağız?genzine kaçarsa diye korkuyorum Papatyamaviss
Evet baby turcoya da temiz diyorlar bezlerinde zeytin yağı kullanılmış bezi de denenebilir belki
ebru_can_ebru help Me su son günlerde aile içinde burun akıntısı gezıyo ben dahıl , bebemın burnundan sarı sumuk gelıyo sabahtan berı uc kez cektım temızledım panık oldum napayım
Geçmiş olsun kızlar inşallah çabuk geçerTemizle emzir kuzu o emdiği için antibiyotik alıyor say bizim evde de ayni durum söz konusu kızıma iburamin verdim Şimdi ya umarım ilerlemeden geçer
Rakamı değiştirir çekerim artık1HANIM Papatyamaviss fotolarını severim miniklerin
1 aylık böyle birşey iyiymiş aslında ya ama geçti benden artık
Oyyy yerimSize evde minik bir asabi olduğunu söylemiştim dimi? Size kanıtını da sunuyorum
Ay maşallahSize evde minik bir asabi olduğunu söylemiştim dimi? Size kanıtını da sunuyorum
Ay ay ay bakışlara bakSize evde minik bir asabi olduğunu söylemiştim dimi? Size kanıtını da sunuyorum
Gozunuz aydin canim benimm. Allah anali babali buyutsunHepinizden Allah razı olsun kızlar sorduğunuz için
oğlum 13 ekimde doğdu gece 11:30da
ama türkiye saatiyle sabah 7:30
Suni sancıyla normal doğum yaptım (epiduralli)
çok yorgunum 24 saat olacak neredeyse uyumadım ama uyuyamıyorum
Duru doğduğunda pembeydi. Sonra bi ara sarardı sarılıktanOnun yeleğini yesinler kıazzzbeyaz pamuğum benimkini de kara pamuğum diye seviyorum
Şırıngaya 2,5 cc alıyoruz. Bebeği sol yan yatırıyoruz. Önce üstte kalan burun deliğine 1,5 cc veriyoruz. Bebeği hiç çevirmeden kalan 1 cc yi de altta kalan deliğe veriyoruz. Bir 10 saniye bekleyip bebeği kaldırıyoruz ama yüzü yere bakacak şekilde. Sırtına pat pat vuruyoruz akan sümükler sular akıyor. Yine bebek aşağı bakarken hiç kaldırmadan aspiratör ile çekiyoruz. Adam akıllı sümük çıkıyor valla. Korkulacak bir şey değilmiş biz eşimle yapıyoruz artık. Dr bu şekilde yaptı hastanede. Duru sadece aspiratör kısmında ağlıyor burun delikleri küçük açıyor sanırım.Tıkanık burun için biz Sterimar sprey aldık Alper bey de izotonik serumu 1 cc enjektörle sıkıp cekmemizi önerdi ama bunu hangi pozisyonda yapacağız?genzine kaçarsa diye korkuyorum Papatyamaviss
Evet baby turcoya da temiz diyorlar bezlerinde zeytin yağı kullanılmış bezi de denenebilir belki
Ya evet doğrudur ama biz ilk günler günde 2,3 kez sürmemize rağmen pişik oldu. Cilt tipine göre değişiyordur muhtemelen.Ben bi yerde de her alt değiştirme de krem sürmeyin diye okumuştum ama bence bu bebişlerimizin cildine bağlı biraz da ben günde 1 kere falan sürüyorum çok şükür olmadı, inşallah da olmaz. Ben yoğun bakımda molfix pişik yaptı mı dediğimde antibiyotik alıyor yapmaz şu an demişti belki o aldığı ilaçların faydası vardır Kuzey'e
Ay teşekkür ederiz tetesiiiiiAy çok tatlııı pp maşAllah
Ahhahahah kız o bakış neeeeeeSize evde minik bir asabi olduğunu söylemiştim dimi? Size kanıtını da sunuyorum
Rakamı değiştirir çekerim artıkkolay sıfır kafa yorma
Kuzeyin yan bakışlarını yerim
Oyyy yerimmaşallah maşallah
Ay maşallahYerim o ters bakışları
Ben atarlıyımdır babası da öyle çocuk nasıl olmasınAy ay ay bakışlara bak
Bu konu gerçekten değişik uzmanlar ne diyor acaba ? Duru 17 günlük ve zeka kartlarını tam anlamıyla takip edemiyor. Odaklanıyor biraz bakıyor ama sonra kalıyor yani devam edemiyor.Ben atarlıyımdır babası da öyle çocuk nasıl olmasınBen bu çocuumun gelişimini nasıl takip edeceğimi bilmiyorum ya prematüre olunca karışıyor düzeltilmiş yaş var. Benimkinin normalde 15.10 görünüyordu ama ben yumurtlamaya göre 3-4 gün öncesi diyordum. Şimdi 2 gündür zeka kartlarını takip ediyor bizleri takip ediyor yeni doğmuş bebek yapamaz, 2 aylık bebek de fazlasını yapar diye biliyorum Kafalar karışık
Kuzum.doktor bizede fizyolojik serum onerdi bugun.her gun yapacakmisiz. Ama tikali degil. Yinede yapmamiz gerekir mi ?;Ya bize dr sterimar a olmaz dedi mecbur serum fizyolojik kullanıyoruz. İnternette hep yan tutup yapıyorlar bizde öyle yapıyoruz sonra omzuma yatırıp tıpışlıyorum
Ben rop muayenesinde göz doktoruna sordum ben şimdiden sonra mı gelişimini takip edeceğim diye. O evet dedi ama işte ona göre de erken aslında. Bi de arada şaşı bakıyor KuzeyBu konu gerçekten değişik uzmanlar ne diyor acaba ? Duru 17 günlük ve zeka kartlarını tam anlamıyla takip edemiyor. Odaklanıyor biraz bakıyor ama sonra kalıyor yani devam edemiyor.
Ben tıkalıysa yapıyorum bence alıştırmamak lazımKuzum.doktor bizede fizyolojik serum onerdi bugun.her gun yapacakmisiz. Ama tikali degil. Yinede yapmamiz gerekir mi ?;
Birde gozunde kanlanma vardi normal dddu
Bende almamistim canim tikaniklik yok diye ama yine de istedi. Birde 15 gun sonrs yine kontrole cagirdi. Cagiriliyor mu kiBen tıkalıysa yapıyorum bence alıştırmamak lazımebru_can_ebru sence canım?
Düzeltilmiş yaşını 38 haftaya göre alsan 15.10 değilde ekimin başı meselaBen atarlıyımdır babası da öyle çocuk nasıl olmasınBen bu çocuumun gelişimini nasıl takip edeceğimi bilmiyorum ya prematüre olunca karışıyor düzeltilmiş yaş var. Benimkinin normalde 15.10 görünüyordu ama ben yumurtlamaya göre 3-4 gün öncesi diyordum. Şimdi 2 gündür zeka kartlarını takip ediyor bizleri takip ediyor yeni doğmuş bebek yapamaz, 2 aylık bebek de fazlasını yapar diye biliyorum Kafalar karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?