2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bize dr sterimar a olmaz dedi mecbur serum fizyolojik kullanıyoruz. İnternette hep yan tutup yapıyorlar bizde öyle yapıyoruz sonra omzuma yatırıp tıpışlıyorum

Gozunuz aydin canim benimm. Allah anali babali buyutsun

Onun yeleğini yesinler kıazzz beyaz pamuğum benimkini de kara pamuğum diye seviyorum
Duru doğduğunda pembeydi. Sonra bi ara sarardı sarılıktan sonra esmerleşti şimdi bir daha açılıyor gibi sanki bukalemun gibi çocuk doğurmuşum
Şırıngaya 2,5 cc alıyoruz. Bebeği sol yan yatırıyoruz. Önce üstte kalan burun deliğine 1,5 cc veriyoruz. Bebeği hiç çevirmeden kalan 1 cc yi de altta kalan deliğe veriyoruz. Bir 10 saniye bekleyip bebeği kaldırıyoruz ama yüzü yere bakacak şekilde. Sırtına pat pat vuruyoruz akan sümükler sular akıyor. Yine bebek aşağı bakarken hiç kaldırmadan aspiratör ile çekiyoruz. Adam akıllı sümük çıkıyor valla. Korkulacak bir şey değilmiş biz eşimle yapıyoruz artık. Dr bu şekilde yaptı hastanede. Duru sadece aspiratör kısmında ağlıyor burun delikleri küçük açıyor sanırım.
Ya evet doğrudur ama biz ilk günler günde 2,3 kez sürmemize rağmen pişik oldu. Cilt tipine göre değişiyordur muhtemelen.
Ay çok tatlııı pp maşAllah
Ay teşekkür ederiz tetesiiiii
Size evde minik bir asabi olduğunu söylemiştim dimi? Size kanıtını da sunuyorum
Ahhahahah kız o bakış neeeeee yandı buralar alev aldık kuzey beeeeeeyyyy

Rakamı değiştirir çekerim artık kolay sıfır kafa yorma
Kuzeyin yan bakışlarını yerim

Oyyy yerim maşallah maşallah

Ay maşallah Yerim o ters bakışları

Ay ay ay bakışlara bak
Ben atarlıyımdır babası da öyle çocuk nasıl olmasın Ben bu çocuumun gelişimini nasıl takip edeceğimi bilmiyorum ya prematüre olunca karışıyor düzeltilmiş yaş var. Benimkinin normalde 15.10 görünüyordu ama ben yumurtlamaya göre 3-4 gün öncesi diyordum. Şimdi 2 gündür zeka kartlarını takip ediyor bizleri takip ediyor yeni doğmuş bebek yapamaz, 2 aylık bebek de fazlasını yapar diye biliyorum Kafalar karışık

Bu konu gerçekten değişik uzmanlar ne diyor acaba ? Duru 17 günlük ve zeka kartlarını tam anlamıyla takip edemiyor. Odaklanıyor biraz bakıyor ama sonra kalıyor yani devam edemiyor.

Ya bize dr sterimar a olmaz dedi mecbur serum fizyolojik kullanıyoruz. İnternette hep yan tutup yapıyorlar bizde öyle yapıyoruz sonra omzuma yatırıp tıpışlıyorum
Kuzum.doktor bizede fizyolojik serum onerdi bugun.her gun yapacakmisiz. Ama tikali degil. Yinede yapmamiz gerekir mi ?;
Birde gozunde kanlanma vardi normal dddu

Bu konu gerçekten değişik uzmanlar ne diyor acaba ? Duru 17 günlük ve zeka kartlarını tam anlamıyla takip edemiyor. Odaklanıyor biraz bakıyor ama sonra kalıyor yani devam edemiyor.
Ben rop muayenesinde göz doktoruna sordum ben şimdiden sonra mı gelişimini takip edeceğim diye. O evet dedi ama işte ona göre de erken aslında. Bi de arada şaşı bakıyor Kuzey 3 aya kadar normalmiş bilginiz olsun odaklanma da zorluk yaşıyorlarmış ☺

Düzeltilmiş yaşını 38 haftaya göre alsan 15.10 değilde ekimin başı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…