2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayyyy Kızlar ne güzel bebis konuşuyorsunuz masallah sağlıcakla kucağımıza aliriz kalan bizler olarak insqllah.Bugun 11 kat merdiven çıktım sonra asansörle indim geri çıktım geri indim gelip 3 saat fosur fosur da uyumusum ne olacak halim bilmem

Kızlar birşey sorucam kasıklarla göbek deliği arasında ağrı yaşayan oldu mu resmen canım acıyor yürümek oturmak dönmek herşey zor geliyor. Birde akıntım arttı sanki çiş kaçıyor gibi geliyor normal mi bunlar 35. Haftada sizce

Ay maşallah iyi çabalalıyorsun gelir inşallah bir an önce sağlıkla

D dra21 canimm napiyon. Ne zaman kontrol gelmiyor mu minnos
Yok valla kuzum gelesi yok kafası inmedi tam yine farklılık hissetmiyorum aşağıda çünkü arada vuruyor ama olmuyor giremiyor çocuğım galiba kanala arada sancı vuruyor ama kesiliyor pazartesi kontrolüm oğlumun gelesi yok moralim bozuluyor bazen uğraşıyorum ama boşa gibi sezeryana dönecek gibi iyice

Canım bebeğin suyu ılık ılık gelir diyordu Papatyamaviss nasıl bi akıntı ki çamaşırın çok mu ıslanıyor? Orda sağlık sistemi nasıl bu sebeple gidebiliyor musun acaba hastaneye?

Bende squat yapmaktam dizlerim acıdı ya eğilemiyorum artık acı giriyor

Selamm kızlarrr Öncelikle reglimin 6 gün gecikmesiyle kan verdim béta hcgm 434 çıkmış bu değer normalmi suan pzt tekrar kan vericem artışa bakılcak hepimize sağlıklı gebelikler diliyorummm

Kuzum benimkide kanalda tam degildi. Suni sanci muayene falan derken iyice girdirdiler iste. Oyle dusunme

Kuzum benimkide kanalda tam degildi. Suni sanci muayene falan derken iyice girdirdiler iste. Oyle dusunme
Doktorum girmeyebilir dedi suniyle çatım dar diye mi diyor bilmiyorum ki keşke sancım az düzenli gelse
Ay onu ben yapamıyorum pilates topu üstünde zipliyorum öyle durupsquat yaparken belim kopuyor desteksiz dogrulamiyorum ben sadece karından kilo aldım ondan mı acaba bilmem
Bende destekli yapıyorum canım konsoldan destek alıyorum yerde ördek yürüyüşü yapıyorum pilates topuyla yoksa bende bacaklardan kalkamıyorum
Benim de suyla beraber girmiş dediler galiba muayene, squat falan bir şekilde doğurduk
Ya bana neden böyle olumlu konuşmuyorlar Allah Allah

Canım bebeğin suyu ılık ılık gelir diyordu Papatyamaviss nasıl bi akıntı ki çamaşırın çok mu ıslanıyor? Orda sağlık sistemi nasıl bu sebeple gidebiliyor musun acaba hastaneye?
Evet çok ıslanıyor. Ya acil servis hatta ambulans bile okadar pahalı ki inanılmaz birde çok önemli ve acil olduğuna inanmazlarsa saatlerce bekletebiliyorlarmış. Ondan gitmek istemedik hemen acaba dedim rahim açılması başladığında mı oluyor bu yada iç karnım mı genişliyor

Kkuzum bak ben kontrole gidicektim o gunun gecesi oldu. Seninde oyle olur belki ve tek farkim neydi biliyor musun o gece istahim asiri aciktii doymak bilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…