2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bilemedim canım ya . Danışma hattı falan var mı acaba

Yol yormuş olabilir mi canım? Karnım da taş gibi oldu demiştin...

Biraz sol tarafına yatıp dinlensen belki daha iyi gelir mi?

38 + 3 teyim kizlar bende ama sanki biraz hareketler azaldı gibi.. iki saatte bir bi hareket varsa sorun değil dedi doktorum ama bu haftalarda normal mi sizin nasıl hareketler?

Yavrum ben sadece yurudum. Ebemden Allah razi olsun cok iyiydi o olmasa 4 saatte mumkun degil doguramazdim bence
Nasıl destekledi kuzum
Kkuzum bak ben kontrole gidicektim o gunun gecesi oldu. Seninde oyle olur belki ve tek farkim neydi biliyor musun o gece istahim asiri aciktii doymak bilmedim
Keşke gelse de canım sancım oluyor ama düzensiz oluyor düzene girse keşke belki ilerler oğlumda benim iştah hep açık ya

Yavrum ben sadece yurudum. Ebemden Allah razi olsun cok iyiydi o olmasa 4 saatte mumkun degil doguramazdim bence
Ay en güzel, ben benimkini aceleye getirdiler gibi hissediyordum ama seninki daha çabuk olmuş bence bünyeyle de alakalı ya, belki yine de hızlı doğuracaktın, doğmayacak çocuk ne yaparsan yap bazen doğmuyor zaten

Hastaneyi ya da doktoru arama imkanın yok mu

Çocuklarınız hangi haftada doğdular benimkiler 39+6 ikinci 38+6 şimdi üçüncüyü bekliyorum daha mı erken doğar acaba

Bende almamistim canim tikaniklik yok diye ama yine de istedi. Birde 15 gun sonrs yine kontrole cagirdi. Cagiriliyor mu ki
Aynen canım bende cuma gittim 15 kontrolüne.
Bu arada bebişe acıma sakın en geç 2 saatte bir uyandır. İnsan kıyamıyor ama sarılık da acırsan artıyormuş ben öyle yaşadım ☹

Kızlar iyi akşamlar ben kızımı kucağıma aldım, 10 buçukta kollarımdaydı duygularımı anlatamam, havadayım sanki... O kadar güzel bir bebek ki gözümü alamıyorum sağlığımız yerinde ama bende gizli protein kaçağı olduğu ortaya çıktı. Ağrılarım tansiyonum hep ondanmış ama testlerde çıkmadı nedense. Tedavime başlandı. O kadar ağrılı bir 45 gün geçirmişim ki ameliyat ağrısı yanında hafif kaldi ayağa da çok kolay kalktım. Bebiş de cuk cuk emiyor çok şükür Son sayfalara bakamadım, umarım herkes için her şey yolundadır. Öpüyorum

Kızlar emzirme sonrası göğsünüzde acı yanma oluyor mu? Cız cız yanıyor sanki yaaaaa bi süre devam ediyor sonra geçiyor. Ya ben acaba düzgün tutturamıyor muyum memeyi? Ama emiyor da takviyesiz kilo alımı gayet iyi. Çişli kakalı bezi bol bol maşallah. ebru_can_ebru

Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşallah

Maşallah canım gözün aydın.. sağlıkla büyüsün kuzucuk sezeryan değil mi senin? Hemen sütün gelmis çok sevindim.. darısı başımıza inşallah
Nasıl fark ettiler peki sonradan?

Oh ne güzel maşAllah size sağlıkla büyüsün yavrun

Çok şükür gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…