2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar biliyosunuz ki sali gecesi sancim vardi sabaha kadar sanci cektim. Sabah kontrolum vardi zaten gittim doktoruma soyledim oda bugun olursa aksama kadar dogurman lazim benim seminerim var ustune ustluk birde konusmaciyim dedi. Bende saka yapiyor sandim. Sonra muayene etti 1.5 cm aciklik var. Ebemle gorustu o eve gondermek istedi ama doktor semineri oldugu icin beni en gec 4 e kadar dogurtmasini soylemis. Boyle ilginc bir dogum hikayem oldu. Ama iyi ki suni sanci ile devam etmisiz belki evde gunlerce o sanciyi cekecektim o daha kotuydu. Sukur ki uzun surede cekmedim. 2 saatlik suni sanci sonrasi epidural takinca birsey hissetmedim. Suan belkide basurum olmasa hic dogum yapmis gibi olmayacaktim

Ya maşallah , basur sorunun da çabucak düzelir umarım , benim de bu hafta çıktı zormuş Rabbim kolaylık versin
Salı günü bende de 1,5 cm açılma vardı bi haftaya kalmaz doğurursun dedi pazar oldu artık iyice ağırlaştım aşırı zorlanıyorum ya ne dönebiliyorum ne oturunca kalkabılıyorum , sancım hiç yok zaten sadece aşırı sertleşiyor karnım can acıtıyor sıklıkla
Yazdığına okuyunca ben de mi suni alsaydım diyorum

Canim benim 1 tane dikisim var sukur baska yok ondan dolayi basur daha zor geciyor dikisler rahatsiz etmiyor

Doktorun çok ilginç biri valla epidurali suni sancıyı çektikten sonra mı aldın, yine zor olmuştur ama ne güzel çabucak bitmiş

Ya kızlar benim 7. Aydan beri sütüm geliyo böyle sıkıncı sarı sarı ama göğüslerim büyük değil öyle içi dolu dolu sert de değil .. acab öncesinde 4 sene aralıksız çocuk emzirdiğim için bu sefer sönmüş olabilir mi ? Çocuklarıma hiç mama da vermedim sütüm yetti gayet de güzel kilo aldılar ama bu sefer değişik bi memitolarım var

Hiç canını sıkma canım. İlk günler süt az oluyor bir de kiraz kadar midesi var. Senin az sandığın yetiyordur ona. az çok demeden sık sık emzir canım.
Emziriyorum ama agliyor cok huysuz bazen basurumunnacisida olunca katlanamiyorum hepsine. Lohusa piskolojisine giriyorum istemeden

Doktorun çok ilginç biri valla epidurali suni sancıyı çektikten sonra mı aldın, yine zor olmuştur ama ne güzel çabucak bitmiş
Suni sanciyi cektikten sonra aldim kuzum. Birde benim oglan yukari kacmak istedi ebe karnima bastirmak zorunda kaldi oda beni zorladi. Zor bir dogum oldu

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah canım nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…