2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar emziremiyorum ya memeyi gördüğü gibi dokunduğu gibi çığlık çığlığa ağlıyor kafayı yemek üzereyim ne yapmalı

Kizlar bu agrilar nezaman gecer ya
Dikis agrilarim yetmiyo gibi omzum dayanilmaz agriyo
Suan ilac icmeye kalktim pek fayda etmiyo ilaclarda
36 saat gecmis dogumun uzerinden saatlerimi sayicam boyle

Canım ağız mendillerinden birini pipi mendili yaptım Bacaklarının arasına sıkıştırıyorum alt değişirken faydasını gördüm tabi arada kaçtığı oluyor. Geçen kardeşimin telefonunu hedef almış Bu beze sensörü kim taktı diyorum bezi 3 sn açıp kaka var mı diye bakıcam açmamla işemesi bir oluyor

Oh maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün Süt de kısa zamanda gelir inşallah. Sizi seviyoruz

Kizlar benim oglan dunyaya geldigini yeni farketti galiba. Olcem uykusuzluktan habire aç agliyor valls gozlerim tutmuyor artik

Nıye açıyorsun popısı yan cevır yandan bak arasından bezin ben kokluyorum direk öyleki daha kucağıma alırken anlıyorum

Çok şükür kuzum kavuşmuşsun sağlıkla önemli olan o kalanda bir şekilde hallolur

Kızlar felaket bır gece geçirdim kazımın burnu devamlı tıkanıyor nefessız kalıyor ağlıyor kaç kez burun temizledim sümüklü hatırlamıyorum gece daha cok etkılıyor normalde zaten ıkı kat zor od cabucak geçer ınsallah oğlumun drna wptan sordum oda temızlıceksın demıs bırde gozu devamlı akıyordu enfeksıyon olabılır bakmak lazım dedı sarılığı da tam geçmemiş gibi dedi

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Oda nemlendirici alsan ise yarar mı acaba canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…