2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Nıye açıyorsun popısı yan cevır yandan bak arasından bezin ben kokluyorum direk öyleki daha kucağıma alırken anlıyorum
Normalde öyle yapıyorum da gece karanlıkta görmüyorum ya Bi de bizimki artık 3 günlük toplu yapıyor arka arkaya 3 bez değişince burnum alışıyor kokuya Ha bi de bu 3 günlük döngüleri geceye denk getirdi sağolsun aynı saatte yapıyor kurulmuş gibi En son az bekliyorum var mı diye bakıp yatağına koyuyorum

Ya aslında kahverengi kısmı alıyor. Bezi kilosu iyi doyduğuna eminim de. Bu ağrı süt fazlalığından mı acaba. Emzirdikten sonra rahatlama oluyordu. Şimdi rahatlamıyor göğüslerim sertlik devam ediyor. Eğer süt fazlaysa bunu tahin helvasına ve tahinpekmeze borçluyumdur. Bir de çayı hep limonlu içiyorum.
Ucunda değil de yukardan gelen bi yanmaysa büyükler süt iniyor derler. Öyle birşey olabilir mi acaba
Direk ucu değil canım. Kahverengi alanda bi yanma hissi var göğüste genel sızlama. Süt inme sızısı değil ya
Süt inerken sızlıyor onu mu kastediyorsun acaba? Bende de kısa süreli oluyor geçiyor
Süt inme sızısı daha anlık oluyor ben öyle hissediyorum. Bi an bi sızlayıp geçiyor. Ama bu öyle değil. Emzirdikten sonra diğer emmeye kadar ancak ağrısı geçiyor gibi oluyor o da tam değil.
Süt inerken oluyor ama emzırme basında kuzum
Yok kuzum ondan bahsetmiyorum. Sanırım süt fazla benim meme boşalmıyor o da ağrı yapıyor.
Helvayı ye gitsin.
Kizlar bu agrilar nezaman gecer ya
Dikis agrilarim yetmiyo gibi omzum dayanilmaz agriyo
Suan ilac icmeye kalktim pek fayda etmiyo ilaclarda
36 saat gecmis dogumun uzerinden saatlerimi sayicam boyle
Ah kıyamam. Geçiyor canım ya 3. Gün baya baya rahatlamış olursun. Bu süreçte ne kadar kalkar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin. Yattıkça ağrı artıyor. Yorma kendini ama hareketi de bırakma yani

Satilucky canım benim şükürler olsun. Gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah süt çiş emme gaz kaka serüvenine hoş geldin.

1HANIM tarifi var canım onu denicem. İnciri söylemiştim sana. Ben internette ısırgan otu çayı okudum günde 1 onu içiyorum bilmiyorum faydası süte var mı ama genel olarak faydalı birşeymiş zaten.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-13-20-08-38-516_com.android.chrome-edit.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 38
Yaaa benimki ustume cislemedi sukur daha ama cok boklu
İlk eve gelince Kuzey de öyleydi canım günde 5-6 kere kakalı bez alıyorduk. Zaten o yüzden bez stoğunu abartmışım bu kakaya yetmez dedim Şimdi bi döndü 3 günde bir toplu yapıyor. Bağırsakları kendi düzenine giriyormuş zamanla doktor normal dedi.

Oda nemlendirici alsan ise yarar mı acaba

Kuzum bissy daha sorucam benimki emerken o kdr cok cekiyorki kanatti mememi. Emerken farkettim hemen cikardik korktuk baska bisey diye. E ben o gogsumu yinede emzirebilir miyim

Kuzum bissy daha sorucam benimki emerken o kdr cok cekiyorki kanatti mememi. Emerken farkettim hemen cikardik korktuk baska bisey diye. E ben o gogsumu yinede emzirebilir miyim
Yara varken emziriyorsun diye biliyorum ama bana kan da yutar gibi geliyor. Göğüs uçlarından alsan hem belki öbür memeyi de alır onunla

Kızlar bu sancı dediğimiz karin kast katı kesiliyor bele biraz ağrı vuruyor ve kalbiniz sıkışıyor gibi mi ? Yoksa bu gaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…