- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Ben de hurmayı bol yiyorum ahududu çayıyla ilgili dün bi ebe negatif şeyler paylaşmıştı gruba da atmıştım o yüzden cesaret edemedim
Maşallah gözün aydın Allah bağışlasınKızlar iyi akşamlarben kızımı kucağıma aldım, 10 buçukta kollarımdaydı duygularımı anlatamam, havadayım sanki... O kadar güzel bir bebek ki gözümü alamıyorum sağlığımız yerinde ama bende gizli protein kaçağı olduğu ortaya çıktı. Ağrılarım tansiyonum hep ondanmış ama testlerde çıkmadı nedense. Tedavime başlandı. O kadar ağrılı bir 45 gün geçirmişim ki ameliyat ağrısı yanında hafif kaldi ayağa da çok kolay kalktım. Bebiş de cuk cuk emiyor çok şükür Son sayfalara bakamadım, umarım herkes için her şey yolundadır. Öpüyorum
Bende girip ona bakıyorum ama yok
Evet ya sabahtan beri yazmadı merak ettimSabahtan beri yazmadı sanırım? Bende onu merak etmiştimSatilucky nasılsın canım
Geçecek balık zamanla alınacaklar sevgilerini paylaşmayı öğrenecekler hersey çok yeni diyorum kendime hep hatırlatıyorum çok üzülüyorum yoksaEvet benimki birazdaha bilinçli sana göre mesela birde bilerek bile bile yapıyor kafasına dokuna dıyoruz ya gelıyor bıngıldagına parmak basıyor ansızın mesela ah o da kuzum öbürüde kuzum
Maşallah kuzum ilk gebeliğin göğsün alışacak kahverengi kısmı alabildiği kadar ver sonrası nemlendir hava aldır hatta. Bezleri kilosu iyiyse doyum olayını boşuna dert etme kendine kremini sür kalkanını tak geçecek çok aşırı acı olmazsa normal . Ağrın çok artar kanama olursa başka krem deneriz olmadıKızlar emzirme sonrası göğsünüzde acı yanma oluyor mu? Cız cız yanıyor sanki yaaaaa bi süre devam ediyor sonra geçiyor. Ya ben acaba düzgün tutturamıyor muyum memeyi? Ama emiyor da takviyesiz kilo alımı gayet iyi. Çişli kakalı bezi bol bol maşallah.ebru_can_ebru
Cok sukur canim sorunsuz bi dogum oldusandriyon ne güzel bir kavuşma olmuş gözünüz aydın canım geçmiş olsun omuz baş ağrısı oldu bende canım hatta ağrıdan ağlamıştım ilk gece yapılan ağrı kesicilerden hariç parol verdiler biraz da sıcak tutmak iyi geldi 3. Gün geçti ağrı sızı, seninde bir an önce geçer inşallah canım
Canim gunde 3 kere morfin dil alti, 8 saatte bir ibuprofen, 6 saatte bir paracetamol aliyorumQgri kesici iğne yaptır kuzu offf çok zor ya biliyorum
Tesekkur ederim canim darisi Sana inşallahsandriyon canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza
@kbrmsPPlaceboEEffect Satilucky size de hayırlı sağlıklı kolay kavuşmalar olsun
Başka var mıydı bugün doğumu olan gözümden kaçmamıştır kimse umarım
Sagol canim benim sanada hayirli olsun Rabbım saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahSelam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındımyatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef
sandriyon gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Devakus canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni
Cok sukur komplikasyon olmadi ama normal dogumumu tercih ediyorum benNe güzel olmuş doğumun canım Davuta maşAllah
Amin canim cok tesekkur ederimHadi güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla kavuşmuşsunuzdur inşallah
Sana da iyi doğumlar diliyorumSağlıkla kavuşun miniğe inşallah.
Gözün aydınhemoroid mağdurları olarak kulüp kuralım bari Benimki de bayağı indi aslında ama hala sızlıyor arada bir de o bölgede bir ağırlık var çok ayakta kalınca falan zorluyor
sandriyon canım senin de gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Satilucky Sana da iyi doğumlar diliyorum, su gibi aksın inşallah kucağına sağlıkla al minişi
Evet bende oyle diyorum normal dogumlarim guzel oldugu icin normal daha iyi diyorum. Psikolojik olarak cok farkli seyler yasadim bundaAh hayatım tabıkı zorlukları var olmaz mımükemmel iki normal doğumdan sonra sana zor gelmiştir tabi çok şükür iyisiniz gün geçtikçe daha iyi olacaksınız
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsunKızlar oğlum geldi iyi şükürler olsundualar için teşekkür ederim
Bende hepinize kolay doğumunuz olsun diye dua ettim
Bizimkiler ayni gun dogdu gordunmuHepinizden Allah razı olsun kızlar sorduğunuz için
oğlum 13 ekimde doğdu gece 11:30da
ama türkiye saatiyle sabah 7:30
Suni sancıyla normal doğum yaptım (epiduralli)
çok yorgunum 24 saat olacak neredeyse uyumadım ama uyuyamıyorum
Ucunda değil de yukardan gelen bi yanmaysa büyükler süt iniyor derler. Öyle birşey olabilir mi acabaKızlar emzirme sonrası göğsünüzde acı yanma oluyor mu? Cız cız yanıyor sanki yaaaaa bi süre devam ediyor sonra geçiyor. Ya ben acaba düzgün tutturamıyor muyum memeyi? Ama emiyor da takviyesiz kilo alımı gayet iyi. Çişli kakalı bezi bol bol maşallah.ebru_can_ebru
Sukur dogdular sagliklilar gerisini unuttum bile benOf aynı şeyleri yaşamışız benim de karnıma bastılar öyle çıktı beyefendi
Çok heyecanlısağlıcakla gelsin minik
OyAllah analı babalı büyütsün gözünüz aydınbir haftaya daha iyi olursun inşallah sana da çok geçmiş olsun ameliyat kolay olmuyor.eşinin baygınlık geçirme kısmında güldüm biraz neyse sonucu güzel olmuş
Omuz ağrısı boyun ağrısı bende de oldu 2si 1 arada kahve ve türk kahvesi iyi geldi.
Tesekkur ederim canim
Cok sukur iyiyiz cnm toparlanmaya calisiyorumTebrikler canım.
Senide tebrik ederim kuzum.
Devakus sandriyon doğum yapıp bebeğine kavuşan herkesi tebrik ederim kızlar bebeklerde sizde iyisinizdir umarım. Yazılarda geriden geliyorum ama fotişleri görüyorum haberlerinizi okuyorum inanılmaz sevinip moral buluyorum. Darısı sağlıkla bize teyzoşlarımız bugün Kanada ya indik arabamızı kiraladık eve geçtik valizleri az biraz boşalttık uyuduk. 15saatten fazla uçaklarda havalimanında geçirince karnım taş gibi oldu derim yırtılacak gibi ağrı acı yaptı çok üzüldüm.
Süt inerken sızlıyor onu mu kastediyorsun acaba? Bende de kısa süreli oluyor geçiyorKızlar emzirme sonrası göğsünüzde acı yanma oluyor mu? Cız cız yanıyor sanki yaaaaa bi süre devam ediyor sonra geçiyor. Ya ben acaba düzgün tutturamıyor muyum memeyi? Ama emiyor da takviyesiz kilo alımı gayet iyi. Çişli kakalı bezi bol bol maşallah.ebru_can_ebru
Ay o ördek yürüyüşü naisl bakayim.icimde hurma ağacı çıkacak vallaDoktorum girmeyebilir dedi suniyle çatım dar diye mi diyor bilmiyorum ki keşke sancım az düzenli gelse
Bende destekli yapıyorum canım konsoldan destek alıyorum yerde ördek yürüyüşü yapıyorum pilates topuyla yoksa bende bacaklardan kalkamıyorum
Ya bana neden böyle olumlu konuşmuyorlar Allah Allah
Süt inerken oluyor ama emzırme basında kuzumKızlar emzirme sonrası göğsünüzde acı yanma oluyor mu? Cız cız yanıyor sanki yaaaaa bi süre devam ediyor sonra geçiyor. Ya ben acaba düzgün tutturamıyor muyum memeyi? Ama emiyor da takviyesiz kilo alımı gayet iyi. Çişli kakalı bezi bol bol maşallah.ebru_can_ebru
Canım evet sezaryen oldum. Sütüm benim bir süredir geliyordu zaten çok şükür, ucunu eller ellemez hemen ıslanıyordu. Hemşire bir iki sıktı ucunu, hemen kavradı kuzumMaşallah canım gözün aydın.. sağlıkla büyüsün kuzucuksezeryan değil mi senin? Hemen sütün gelmis çok sevindim.. darısı başımıza inşallah
Nasıl fark ettiler peki sonradan?
Ben yemiyorum hurma kilo almasın diye birden kilo aldı benim sıpa dur atayım sanaAy o ördek yürüyüşü naisl bakayim.icimde hurma ağacı çıkacak valla
Ah canım masallah size rabbim iyilik versin inşallah ağrıların emzirme seruvenin her geçen gün daha iyi olacak merak rtme pamuğun öp kokla bol bolKızlar nasılsınız etiketleyemedim sizleri mesajlar çok birikmiş çünküHala okumadığım 8 sayfa var
Biz oğlumla gayet iyiyiz 12 gibi girdik spinal anestezi ile sezeryan gerçekleşti. 12.36da oğlumu gördüm
Ak pak pamuk gibi bir oğlanTahmin ettiğimiz gibi minnak bir bebek 2780 gr. 48 cm doğdu
Ameliyat yerim karnım çok ağrıyor ağrı kesici yapılıyor 4-6 saatte bir
Göğüs ucum yok sütüm de gelmedi daha silikon uç ile memeyle mama veriyoruz
İnşallah çabucak gelir sütüm
Onun dışında ben daha hiç dinlemedim desem yeridir uykum var ama uyuyamıyorum
Bir kokunun bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim
Bizde durumlar böyle anlayacağınız
Canım mecburen kullanman lazım enfeksiyon oluşmaması için. Minimal geçer ve zararı olmaz merak etme . Düzenli emzirme yap sonra sağ inşallah zamanla artacak merak etme. Çok şükür mamalar var Rabbım olmayan darda kalanlara yardım etsi inşallahCanımmkızlar selam bana hastaneeen çıkarken aqumentin verdiler doktoru aradık kullan diyor ısrarla süte geçmezmiş ama kağıdında geçer diyor bütün hastalarına yazıyorlar mış varmı bu durumda olan bu arada sütüm bugün sağınca geldi çok az anca sağıyorum süt gelmeyince basıyor ağlamayı mama olmasa napardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?