2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oğlan analarına sorum olcak.bez değişimini nasıl yapıyorsunuz? Her açışımda kendi üstüne benim üstüme veya etrafa serptiriyor günde kaç kere soyuyorum bilmiyorum çare olarak orasına ıslak mendil koyuyorum ona yapıyor ama kıpırdayınca bazen o da kayıyor etrafa hortum gibi serpiyor
Kızdan sonra zor geldi oğlan altı temizlemek yok mu bunun çözümü

Az önce bacağıma öyle bir siyatik ağrısı girdi ki, böyle bir acı yok anlatamam. Aslında karnım da o kadar büyük değil, 9 kilo aldım. Allahım çekenlere sabır versin. Eşim biraz masaj yaptı da iyi geldi. Adını unuttum fizik tedaviye başlayan arkadaş vardı herhalde aramızda, Allahım ona da acil şifalar versin. Halden anlamak için illa eşek düşene eşekten düşen gerekmiş onu anladım...

Ben de hurmayı bol yiyorum ahududu çayıyla ilgili dün bi ebe negatif şeyler paylaşmıştı gruba da atmıştım o yüzden cesaret edemedim

Maşallah gözün aydın Allah bağışlasın

Evet benimki birazdaha bilinçli sana göre mesela birde bilerek bile bile yapıyor kafasına dokuna dıyoruz ya gelıyor bıngıldagına parmak basıyor ansızın mesela ah o da kuzum öbürüde kuzum
Geçecek balık zamanla alınacaklar sevgilerini paylaşmayı öğrenecekler hersey çok yeni diyorum kendime hep hatırlatıyorum çok üzülüyorum yoksa

Maşallah kuzum ilk gebeliğin göğsün alışacak kahverengi kısmı alabildiği kadar ver sonrası nemlendir hava aldır hatta. Bezleri kilosu iyiyse doyum olayını boşuna dert etme kendine kremini sür kalkanını tak geçecek çok aşırı acı olmazsa normal . Ağrın çok artar kanama olursa başka krem deneriz olmadı

Cok sukur canim sorunsuz bi dogum oldu
Omuz agrisi icin osteopat geldi baya bi hareket yaptirdi enflamasyon olabilir yarin krem getirecek
Agri sizim bugun basladi diyebilirim
karnim agridi oda gaz dediler. Soylemesi ayip gazimi cikariyorum rahatlama geliyo
Qgri kesici iğne yaptır kuzu offf çok zor ya biliyorum
Canim gunde 3 kere morfin dil alti, 8 saatte bir ibuprofen, 6 saatte bir paracetamol aliyorum
Tesekkur ederim canim darisi Sana inşallah
Sagol canim benim sanada hayirli olsun Rabbım saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Ne güzel olmuş doğumun canım Davuta maşAllah
Cok sukur komplikasyon olmadi ama normal dogumumu tercih ediyorum ben
Amin canim cok tesekkur ederim
Ah hayatım tabıkı zorlukları var olmaz mı mükemmel iki normal doğumdan sonra sana zor gelmiştir tabi çok şükür iyisiniz gün geçtikçe daha iyi olacaksınız
Evet bende oyle diyorum normal dogumlarim guzel oldugu icin normal daha iyi diyorum. Psikolojik olarak cok farkli seyler yasadim bunda
Kızlar oğlum geldi iyi şükürler olsun dualar için teşekkür ederim
Bende hepinize kolay doğumunuz olsun diye dua ettim
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun
Bizimkiler ayni gun dogdu gordunmu

Ucunda değil de yukardan gelen bi yanmaysa büyükler süt iniyor derler. Öyle birşey olabilir mi acaba

sandriyon kızlar gözünüz aydın

Canım sağlıkla git gel inşallah güzel bir doğum olsun
Tesekkur ederim canim
Cok sukur iyiyiz cnm toparlanmaya calisiyorum

Süt inerken sızlıyor onu mu kastediyorsun acaba? Bende de kısa süreli oluyor geçiyor

Ay o ördek yürüyüşü naisl bakayim.icimde hurma ağacı çıkacak valla

Süt inerken oluyor ama emzırme basında kuzum

Maşallah canım gözün aydın.. sağlıkla büyüsün kuzucuk sezeryan değil mi senin? Hemen sütün gelmis çok sevindim.. darısı başımıza inşallah
Nasıl fark ettiler peki sonradan?
Canım evet sezaryen oldum. Sütüm benim bir süredir geliyordu zaten çok şükür, ucunu eller ellemez hemen ıslanıyordu. Hemşire bir iki sıktı ucunu, hemen kavradı kuzum

Bugünkü testte çıktı şaka gibi... Doğumdan sonra idrarımı beğenmedi doktor, kontrol edilsin dedi ilk kez bugün protein göründü. Ameliyattan 16 tansiyonla uyandım düşün... Neyse ki çok iyiyim şu an. Allah hepinize, isteyen herkese sağlıklı doğum nasip etsin

Kızlar nasılsınız etiketleyemedim sizleri mesajlar çok birikmiş çünküHala okumadığım 8 sayfa var
Biz oğlumla gayet iyiyiz 12 gibi girdik spinal anestezi ile sezeryan gerçekleşti. 12.36da oğlumu gördüm
Ak pak pamuk gibi bir oğlanTahmin ettiğimiz gibi minnak bir bebek 2780 gr. 48 cm doğdu
Ameliyat yerim karnım çok ağrıyor ağrı kesici yapılıyor 4-6 saatte bir
Göğüs ucum yok sütüm de gelmedi daha silikon uç ile memeyle mama veriyoruz
İnşallah çabucak gelir sütüm
Onun dışında ben daha hiç dinlemedim desem yeridir uykum var ama uyuyamıyorum
Bir kokunun bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim
Bizde durumlar böyle anlayacağınız

Canımmkızlar selam bana hastaneeen çıkarken aqumentin verdiler doktoru aradık kullan diyor ısrarla süte geçmezmiş ama kağıdında geçer diyor bütün hastalarına yazıyorlar mış varmı bu durumda olan bu arada sütüm bugün sağınca geldi çok az anca sağıyorum süt gelmeyince basıyor ağlamayı mama olmasa napardım

Ah canım masallah size rabbim iyilik versin inşallah ağrıların emzirme seruvenin her geçen gün daha iyi olacak merak rtme pamuğun öp kokla bol bol

Canım mecburen kullanman lazım enfeksiyon oluşmaması için. Minimal geçer ve zararı olmaz merak etme . Düzenli emzirme yap sonra sağ inşallah zamanla artacak merak etme. Çok şükür mamalar var Rabbım olmayan darda kalanlara yardım etsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…