2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benim merak ettik minnak oğluşa kavuştun çok şükür

Kizlar canım kızlar
Emzirme destek ürünlerinizi paylaşır mısınız bitkisel kurler damlalar yeni fikirler arayışındayim.
Lacmix kullaniyorum ben ise yaramıyor derken 2 gün bırakınca fark ettim yarıyormuş atatalya
Bestlak hala favorim günde 3 kez kullaniyorum 20 damla
Akşamları rezene içiyorum
Trendyoldan anne çayı aldım ondan da çok memnun kaldım. Onu da sabahları genelde içiyorum.
Havuç yemeye dikkat ediyorum aralıklı. Şu içmeye dikkat ediyorum .
Helva da çok işe yariyorfu bende ama kilodan dolayı cok tüketmek istemiyorum

Canım benim iyiki varsın delircektim ya işim biraz serinledi içeyim kutu bitene kadar
Su içiyorum bolca hatta bestlak damlatıyorum biraz artsa emerken gelse devam edicek miniğim hayırlısıyla gelir umarım bide kuzum kkasını yapamadı 2 gündür yavrum çok üzülüyorum

Amin canım
Maşallah çok sevindim Allah tan doktor baya dikkatli imiş hemen toparlarsin inşallah canım..

Oh canım gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzucuk

Hayirli olsun canim bebegin.Allah anali babali büyütsün. Benim sezeryan yerimde cok agrimisti.hele gaz olunca yada tuvaletimi yaparken icim cok acidi.agri.kesicilerini zamaninda ic biraz hafifletiyor.

Canım bebekler de kaka işine çok takılma anne sütü alanlar 10 gün formül süt alanlar 5 hatta 7 güne kadar yapmaması normal. Cisli bezi idrarla takip edeceksin . Günlük en az 5 olmalisi lazım. Sen şimdi anne sütü artacak o zaman kadar emzir gazını al mama ver . Süt arttıkça mama içmesi azalacak zaten ya da benim gibi yaparsın mama miktarını sabit tutar aralığı uzatirsin. Şimdi işin başı memeye uyarı vermek yani emzirmek süt aktif gelmese de emzik gibi hep temasta olun . Kakssi da bakarız çok sert olur zorlanirsa mama değişimi yaparsın olmadı şimdilik dur

Canım bebekler de kaka işine çok takılma anne sütü alanlar 10 gün formül süt alanlar 5 hatta 7 güne kadar yapmaması normal. Cisli bezi idrarla takip edeceksin . Günlük en az 5 olmalisi lazım. Sen şimdi anne sütü artacak o zaman kadar emzir gazını al mama ver . Süt arttıkça mama içmesi azalacak zaten ya da benim gibi yaparsın mama miktarını sabit tutar aralığı uzatirsin. Şimdi işin başı memeye uyarı vermek yani emzirmek süt aktif gelmese de emzik gibi hep temasta olun . Kakssi da bakarız çok sert olur zorlanirsa mama değişimi yaparsın olmadı

Kızlar emzirme parası alan oldu mu çalışmayanlar özellikle başka para yatıyor mu doğum ile ilgili . Kızımda çalışıyordum çok bilmiyorum bilenler yazabilir mi

Canim oncelikle gecmis olsun
Gozun aydin ogluna kavustun
Asagi yukari bende 12 bucuga dogru girdim 13.00 da dogmustu oglum
Ameliyat yeri agrisi bendede var agridan uyuyamiyorum suan 10 dk sonra morfinli ilac verecekler uyusturmak icin.
Bu agrilar kacinci gun yok oluyo kizlar
O koku cennet kokusu yaa
Insallah agrilarimiz bir an once gecer

İlk günler yaptı rahatça mama miktarı arttıkça tıkandı yavrum mamayı verince şırıngayla memede kalma süresi çok az uyku öncesi gibi oldu önceden acıdıgı için ağlardım nasıl çekerdi kuzum şimdi boş olunca meme istemiyor ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Nasil sevindim senin icin. Cok sukur saglikla buyusun insallah

Gözünüz aydın, sağlıkla kavuştun pamuğuna Ağrıların çabucak geçer umarım.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sukur dogdular sagliklilar gerisini unuttum bile ben
Aynen aynen
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün Yakında ağrıların da geçer birbirinize alışırsınız

Kaç mama veriyorsun canım aralığı nasil şu an sen her mama öncesi ver o acıkma krizi gelmeden. Bir de mama.bitti ya bir damla.da olsa anne sütü sür ağzına tad olarak o kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…