Kaç mama veriyorsun canım aralığı nasil şu an sen her mama öncesi ver o acıkma krizi gelmeden. Bir de mama.bitti ya bir damla.da olsa anne sütü sür ağzına tad olarak o kalsın
Kuzum 30 ml le başladık ama hastanedeki bizi öyle yanlış yönlendirmiş meğer 2 gün boyunca biz 5 ml veriyor musuz sinirden ağladım yani şuan neyseki 30/40 arası alıyor sağdıkça anne sütü veriyorum memeye damlatıyorum emzirirken ama devamı gelmeyince devam etmiyor ilk günler uzun kalıyordu hatta dün sağıp ilk sütü aldığımda azcık kan vardı birkaç damla sonra attım öyle devam ettim 5 ml falan anca
Ayin 20 sine planlı sezeryan günüm var canım, babamiz da şehir dışında anca çarşamba gelecek o yüzden kızımı sakinleştirip telkin ediyorum açıkçası babayı bekliyoruz diye
Genelde renkler yakın birbirine. Sadece bordo kahverengi gibi birkaç koyu parçamız var onları ayırıyorum sadece diyebilirim. Onları da sık sık giydirmiyorum artık bir de ben kendi atletimi tshirtimi de atıyorum onlarla. Genelde süt akıyor. Bazen oluyor kusuyor. Hemen onları da atıveriyorum.
Genelde renkler yakın birbirine. Sadece bordo kahverengi gibi birkaç koyu parçamız var onları ayırıyorum sadece diyebilirim. Onları da sık sık giydirmiyorum artık bir de ben kendi atletimi tshirtimi de atıyorum onlarla. Genelde süt akıyor. Bazen oluyor kusuyor. Hemen onları da atıveriyorum.
Canım bebekler de kaka işine çok takılma anne sütü alanlar 10 gün formül süt alanlar 5 hatta 7 güne kadar yapmaması normal. Cisli bezi idrarla takip edeceksin . Günlük en az 5 olmalisi lazım. Sen şimdi anne sütü artacak o zaman kadar emzir gazını al mama ver . Süt arttıkça mama içmesi azalacak zaten ya da benim gibi yaparsın mama miktarını sabit tutar aralığı uzatirsin. Şimdi işin başı memeye uyarı vermek yani emzirmek süt aktif gelmese de emzik gibi hep temasta olun . Kakssi da bakarız çok sert olur zorlanirsa mama değişimi yaparsın olmadı şimdilik dur
Merhaba Kızlar ben bugün doğurcam galiba sabah pijamam ıslandı çişimi tutamadım sandım üzerimi değiştirdim ama ikidir koyduğum ped de ıslanıyor galiba suyum geliyo .. birde uyandığımda çamaşırımda avuç içi kadar pelte şeklinde açık sarı akıntı vardı
Merhaba Kızlar ben bugün doğurcam galiba sabah pijamam ıslandı çişimi tutamadım sandım üzerimi değiştirdim ama ikidir koyduğum ped de ıslanıyor galiba suyum geliyo .. birde uyandığımda çamaşırımda avuç içi kadar pelte şeklinde açık sarı akıntı vardı
Devlet hastanesine gidiyorum canım doktoru arama şansım yok maalesef ama beklicem biraz sancıların gelmesini ilk çocugumdada suyum gelmişti ama sancılarım bir iki saat sonra gelmeye başlamıştı
Kuzum 30 ml le başladık ama hastanedeki bizi öyle yanlış yönlendirmiş meğer 2 gün boyunca biz 5 ml veriyor musuz sinirden ağladım yani şuan neyseki 30/40 arası alıyor sağdıkça anne sütü veriyorum memeye damlatıyorum emzirirken ama devamı gelmeyince devam etmiyor ilk günler uzun kalıyordu hatta dün sağıp ilk sütü aldığımda azcık kan vardı birkaç damla sonra attım öyle devam ettim 5 ml falan anca
Oğlan analarına sorum olcak.bez değişimini nasıl yapıyorsunuz? Her açışımda kendi üstüne benim üstüme veya etrafa serptiriyor günde kaç kere soyuyorum bilmiyorum çare olarak orasına ıslak mendil koyuyorum ona yapıyor ama kıpırdayınca bazen o da kayıyor etrafa hortum gibi serpiyor
Kızdan sonra zor geldi oğlan altı temizlemek yok mu bunun çözümü
Kızlar merhaba güne yüzüm şiş uyandım göz kapaklarım göz altlarım hep şiş doktorum nöbetçiymiş gitsem mi bilemedim yarın normalde kontrolüm bu arada tansiyonum normal ama bilmiyorum ki napsam