2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kaç mama veriyorsun canım aralığı nasil şu an sen her mama öncesi ver o acıkma krizi gelmeden. Bir de mama.bitti ya bir damla.da olsa anne sütü sür ağzına tad olarak o kalsın
Kuzum 30 ml le başladık ama hastanedeki bizi öyle yanlış yönlendirmiş meğer 2 gün boyunca biz 5 ml veriyor musuz sinirden ağladım yani şuan neyseki 30/40 arası alıyor sağdıkça anne sütü veriyorum memeye damlatıyorum emzirirken ama devamı gelmeyince devam etmiyor ilk günler uzun kalıyordu hatta dün sağıp ilk sütü aldığımda azcık kan vardı birkaç damla sonra attım öyle devam ettim 5 ml falan anca

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-15-10-13-32-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 47
Cok az varr uzuluyorum iki kere calistirmaya
Genelde renkler yakın birbirine. Sadece bordo kahverengi gibi birkaç koyu parçamız var onları ayırıyorum sadece diyebilirim. Onları da sık sık giydirmiyorum artık bir de ben kendi atletimi tshirtimi de atıyorum onlarla. Genelde süt akıyor. Bazen oluyor kusuyor. Hemen onları da atıveriyorum.

Aa evet dogru bende oyle yapayim

Peki 5 6 kakalı bez de normal mi canım

Hadi bakalım geliyor bebiş sancıları bekle derim hemen gitme hastaneye. Ebe ya da doktoru ara

Hadi bakalım geliyor bebiş sancıları bekle derim hemen gitme hastaneye. Ebe ya da doktoru ara
Devlet hastanesine gidiyorum canım doktoru arama şansım yok maalesef ama beklicem biraz sancıların gelmesini ilk çocugumdada suyum gelmişti ama sancılarım bir iki saat sonra gelmeye başlamıştı

Ay hadi hayırlısıyla inşallah

Sanki eds olsa daha rahat edersin

Ben altını açmadan önce göbeğinin etrafında ıslak mendil gezdiriyorum canım çişi varsa yapsın diye uyarılıyor muş böyle yapınca insta da gördüm

Kızlar merhaba güne yüzüm şiş uyandım göz kapaklarım göz altlarım hep şiş doktorum nöbetçiymiş gitsem mi bilemedim yarın normalde kontrolüm bu arada tansiyonum normal ama bilmiyorum ki napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…