- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Bende de göğüs ucu var ama sağım da yaptığım için sanırım çok şiddetli çekim yaptım dünGogus ucu aldim ben kuzum. O iyi geldi birde yara olursa madecasolla sari kantaron ysgini karistirip sur 2 gunde gecer dedi
Doysunlar yarasın minnoşlara da yerim ben onlarıCanım Kuzey'in normal doğum tarihi 15.10.2023 daha yeni yaniAma ben yine ay başından falan hesap ediyorum çünkü yemesi içmesi hareketleri öyle gibi. Mama tiryakisi mi oldular naptılar
Benim evi bir görmen lazım mevlüt de hiiiiç düşünmüyoruz Eskişehir grip salgınından yıkılıyor öğretmen arkadaşlarımla falan konuşuyorum özellikle çocuklar çok fena. Hasta masta oluruz korkumuzdan erteledikOğlum max memesix 40 dk dururdu yarım saat memede kalırdı dusun o döngüden sonra bana zor gelmıyor suankı düzenha yine baştan başladık zor gelıyor o ayrı kız saçım basım ayrı bıyerde ev ayrı bı alemde evı üstten topla robot çalıştır camasır at yemek yap bundan ibaret ha birde sleepy temızlık bezleriyle sehpa falan sılerken arada toz alıyorum cumartesı Mevlüt var bı eve bakıyorum bı Mevlüt tarıhıne hayırlısı be gülüm
Evet en son bıraktığın memeden başla kuzumKızlar bu son süt e erişmek için, 15 er dk her memede emzirip sonraki emzirmeye en son bıraktığınız meme ile mi başlıyorsunuz?
Sallamıyorum kuzum piş patla gidiyoruz şimdilik göğsüme koyuyorum dalınca yerine alıyorumKizlar boyle care buldum sallamaya uyaniyor dalmiyor sizde salliyor musunyz
Gidemedik ki eşimin görevi çıktı yazarım kuzum kesinBen sana sordum kuzum da geçti sandım bakalım orda da yine ölçümlerini falan yaptılar kuzum senden de haber beklıyordum
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben de doğum yaptım çok şükür darısı bekleyen tüm hamislere kolaylıkla sağlıkla inşallah
Aa o müslinden bizde de varBiz eve geçmedik evdeki sallamalı beşik seviyor sallanmayı. Ana kucağında oyalanıyoruz bizde
Benimki dunden beri memeyi zor yakaliyo savasiyo bende pes ediyorum sagdigim sutu veriyorumKafayı sallarken birinde yakalıyor bi kere süt geldikten sonra devamını getiriyor canım
Masallah kirkiniz cikti mevlutte yapiyosunuzOğlum max memesix 40 dk dururdu yarım saat memede kalırdı dusun o döngüden sonra bana zor gelmıyor suankı düzenha yine baştan başladık zor gelıyor o ayrı kız saçım basım ayrı bıyerde ev ayrı bı alemde evı üstten topla robot çalıştır camasır at yemek yap bundan ibaret ha birde sleepy temızlık bezleriyle sehpa falan sılerken arada toz alıyorum cumartesı Mevlüt var bı eve bakıyorum bı Mevlüt tarıhıne hayırlısı be gülüm
Göğsüne ılık sıcak arası suyla masaj yap banyoda sütü hemen indirir diyorlar, şuan gelen sütün altın değerinde 1 damlası bile bebişe fayda ediyordurSüt damlasına hastanede başladım damla damla geliyor çoğu kişi sezeryandan sonra duş alınca gelmeye başlar dedi bakalım yarın bandı çıkarıp duş alacağım inşallah daha fazöa gelir
No ben değişiyorum hep , bu olay cok hoşuma gıtmıyorKızlar bu son süt e erişmek için, 15 er dk her memede emzirip sonraki emzirmeye en son bıraktığınız meme ile mi başlıyorsunuz?
EvetKizlar boyle care buldum sallamaya uyaniyor dalmiyor sizde salliyor musunyz
Bazen emsede huzurlu olmuyor , bende emzırdım bıraktım dalacak gıbıydı bak 1hanıma yazarken emzırdım 10 dk aktıf emdı 1 saat olmamıştır bıle bıraktığımdan berı mızır mızır abıyı gonderdım tekrar aldım memeye uyudu memesız uyutayım dedım bızı beklerken baya bı agresıflesmıs susmadı mısal sen bol bol emzırmeye devam et memıktolar anca alısıyor daha yeni uzun güzel emmeleri basladı kuzumunYa ben bunu deniyorum da memede tek memeyi emiyor dalıyor bırakıyor memeyi koyuyorum yatağa 2 dk geçmiyor basıyor çığlığı öbürünü veriyorum yine emiyor uyuyor koyuyorum yine aynısı 1 saat falan sürüyor. Memede iyi süt olunca emmesi bile değişiyor geçen sabah çok doluydu yutkunma seslerini duyuyordum. Onu emdi 1 saat götürdü o.
Arkada boş sallanan beşik servise yetişme dağınıklığı yerde örümcek adam maskesi sabah oynanan top dizimde uyutulmuş bi LinoşBiz eve geçmedik evdeki sallamalı beşik seviyor sallanmayı. Ana kucağında oyalanıyoruz bizde
Harika haftalar kuzum kıtabıda var bunun ıstedıgın tarıhı soyle gırerım ben kuzeye atarım cızelgesını 200 tl olmus uygulama gereksizHangi uygulama bu arada ben prematüre bebek içn uygulama bulamadım
Ben dalinca koyuyorum ama kalkiyorBende de göğüs ucu var ama sağım da yaptığım için sanırım çok şiddetli çekim yaptım dün
Doysunlar yarasın minnoşlara da yerim ben onlarıartık verebildigimiz kadar anne sütü kar
Benim evi bir görmen lazım mevlüt de hiiiiç düşünmüyoruz Eskişehir grip salgınından yıkılıyor öğretmen arkadaşlarımla falan konuşuyorum özellikle çocuklar çok fena. Hasta masta oluruz korkumuzdan erteledikbabamız getirmese bari eve arkadaşlarım öksürüyor diyordu bebişe sokulmayı yasakladım kedi gibi bakıyor yazık
Evet en son bıraktığın memeden başla kuzum
Sallamıyorum kuzum piş patla gidiyoruz şimdilik göğsüme koyuyorum dalınca yerine alıyorum
Gördün mü bilmem benim okullu oğlum bulaştırdı bile bu kadarla kalsın sukur kı uğraşıyorum yinedeBende de göğüs ucu var ama sağım da yaptığım için sanırım çok şiddetli çekim yaptım dün
Doysunlar yarasın minnoşlara da yerim ben onlarıartık verebildigimiz kadar anne sütü kar
Benim evi bir görmen lazım mevlüt de hiiiiç düşünmüyoruz Eskişehir grip salgınından yıkılıyor öğretmen arkadaşlarımla falan konuşuyorum özellikle çocuklar çok fena. Hasta masta oluruz korkumuzdan erteledikbabamız getirmese bari eve arkadaşlarım öksürüyor diyordu bebişe sokulmayı yasakladım kedi gibi bakıyor yazık
Evet en son bıraktığın memeden başla kuzum
Sallamıyorum kuzum piş patla gidiyoruz şimdilik göğsüme koyuyorum dalınca yerine alıyorum
Yalniz degilmisim
Sağlıkla atlatalım inşallah kuzum dua etMasallah kirkiniz cikti mevlutte yapiyosunuz
Küçük salınımlar bebegı rahatlatıyor ya hönkür hönkür sallamıyoruz hos bısey olmazYalniz degilmisim
Bi tanidigim cocugun beyni akar diye sallamiyorduKüçük salınımlar bebegı rahatlatıyor ya hönkür hönkür sallamıyoruz hos bısey olmaz
Sizinkiler biraz daha dik olanlardandı sanki dimi? Onun için erken gibi geldi bana o yüzden bunu aldık. Ben olsam ona 1 aylıkken falan koyardım ama daha erken koyanlar varAna kucagna ne zaman koysam bende acsba yaatatalya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?