2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gogus ucu aldim ben kuzum. O iyi geldi birde yara olursa madecasolla sari kantaron ysgini karistirip sur 2 gunde gecer dedi
Bende de göğüs ucu var ama sağım da yaptığım için sanırım çok şiddetli çekim yaptım dün
Canım Kuzey'in normal doğum tarihi 15.10.2023 daha yeni yani Ama ben yine ay başından falan hesap ediyorum çünkü yemesi içmesi hareketleri öyle gibi. Mama tiryakisi mi oldular naptılar
Doysunlar yarasın minnoşlara da yerim ben onları artık verebildigimiz kadar anne sütü kar
Benim evi bir görmen lazım mevlüt de hiiiiç düşünmüyoruz Eskişehir grip salgınından yıkılıyor öğretmen arkadaşlarımla falan konuşuyorum özellikle çocuklar çok fena. Hasta masta oluruz korkumuzdan erteledik babamız getirmese bari eve arkadaşlarım öksürüyor diyordu bebişe sokulmayı yasakladım kedi gibi bakıyor yazık
Kızlar bu son süt e erişmek için, 15 er dk her memede emzirip sonraki emzirmeye en son bıraktığınız meme ile mi başlıyorsunuz?
Evet en son bıraktığın memeden başla kuzum
Kizlar boyle care buldum sallamaya uyaniyor dalmiyor sizde salliyor musunyz
Sallamıyorum kuzum piş patla gidiyoruz şimdilik göğsüme koyuyorum dalınca yerine alıyorum

Kızlar ben de doğum yaptım çok şükür darısı bekleyen tüm hamislere kolaylıkla sağlıkla inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım
Biz eve geçmedik evdeki sallamalı beşik seviyor sallanmayı. Ana kucağında oyalanıyoruz bizde
Aa o müslinden bizde de var ama bizimki ana kucağını sevmedi ya, anasının kucağını tercih ediyor şimdilik

Kızlar merhaba.. umarım herkes iyidir. Biz de buradaki çoğunluk gibi emme -yatağa bırakınca uyanma -tekrar emzirme kısır döngüsü içindeyiz.günün çoğunluğunu emzirerek geçiriyorum mama bile yese yine de emmek istiyor. Sütüm yetiyor mu bilmiyorum süt sağma makinası almak istiyorum ama çok marka var sizler ne kullanıyorsunuz. Bu arada emzik olarak avent almıştım ama tutmadı büyük geldi sizler hangi marka emziği kullanıyorsunuz

Masallah kirkiniz cikti mevlutte yapiyosunuz

Süt damlasına hastanede başladım damla damla geliyor çoğu kişi sezeryandan sonra duş alınca gelmeye başlar dedi bakalım yarın bandı çıkarıp duş alacağım inşallah daha fazöa gelir
Göğsüne ılık sıcak arası suyla masaj yap banyoda sütü hemen indirir diyorlar, şuan gelen sütün altın değerinde 1 damlası bile bebişe fayda ediyordur

Bazen emsede huzurlu olmuyor , bende emzırdım bıraktım dalacak gıbıydı bak 1hanıma yazarken emzırdım 10 dk aktıf emdı 1 saat olmamıştır bıle bıraktığımdan berı mızır mızır abıyı gonderdım tekrar aldım memeye uyudu memesız uyutayım dedım bızı beklerken baya bı agresıflesmıs susmadı mısal sen bol bol emzırmeye devam et memıktolar anca alısıyor daha yeni uzun güzel emmeleri basladı kuzumun

Biz eve geçmedik evdeki sallamalı beşik seviyor sallanmayı. Ana kucağında oyalanıyoruz bizde
Arkada boş sallanan beşik servise yetişme dağınıklığı yerde örümcek adam maskesi sabah oynanan top dizimde uyutulmuş bi Linoş

Eklentiler

• image.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 64
Ben dalinca koyuyorum ama kalkiyor

Gördün mü bilmem benim okullu oğlum bulaştırdı bile bu kadarla kalsın sukur kı uğraşıyorum yinede Doktor amcası da oğlumu uyardı cok yaklaşma bak sende hasta olursun sonra sana da ilaç veririm diye şimdilik burnunun dibine girip yanağından öpmüyor şükür ki dinledi
Bizde girdik bi yola da bakalım ben şimdi yaptım yaptım yoksa bıdaha kış günü hıc yapamam
Sağlıkla atlatalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…