2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah analı babalı büyütsün canım

Aa o müslinden bizde de var ama bizimki ana kucağını sevmedi ya, anasının kucağını tercih ediyor şimdilik
Aynı yerden almışızdır Belki sever zamanla de puset seviyor Kuzey orası biraz daha yumuk anne karnı gibi oluyor galiba Yanına bi de göğsünde beklettiğin bi havlu ağız bezi falan koy belki durur

Sizinkiler biraz daha dik olanlardandı sanki dimi? Onun için erken gibi geldi bana o yüzden bunu aldık. Ben olsam ona 1 aylıkken falan koyardım ama daha erken koyanlar var
Ya onu bende bilemedim bu mamma marka varya ondan benimki babyjorn e benziyor.

Bak emme sonrası verdiğim mama ile yaşadığı aşka

Eklentiler

• IMG_20231017_123459.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 64
Aynı yerden almışızdır Belki sever zamanla de puset seviyor Kuzey orası biraz daha yumuk anne karnı gibi oluyor galiba Yanına bi de göğsünde beklettiğin bi havlu ağız bezi falan koy belki durur
Pusette benimki de duruyor ama çok yamuluyor kıyamıyorum Deneyeyim şu bez işini

Papatyamaviss canım olctum 1 kilo almış boyu sa 4 cm uzamış biraz yakaladi ayını çok şükür baş cevresi kemikler açılınca 38 oldu şükür bingildagi büyüdü
Maşallah kuzum benimkide 1 kilo almış gözüküyor çok şükür sınavı verdik benimki küçük kafası 34 ölçtü ebede dr 35 ölçtü falan kıza göre normaldir diye düşünüyorum 3 cmcıkte uzadı hanfendı bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir artık maşallah bebişlerimize

Papatyamaviss canım olctum 1 kilo almış boyu sa 4 cm uzamış biraz yakaladi ayını çok şükür baş cevresi kemikler açılınca 38 oldu şükür bingildagi büyüdü

Geçen geldiği günlerden fotoya denk geldim nasıl minicikmiş gözlerim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…