2,5 saatte bir besleniyor ama saati gelince bildiğin kurulu gibi bi çığlık atıyor ağlıyor. Ondan 5 dk önce meme veriyim dudakları kilitliyor. Saatini geçirmem de münkün olmaz pek ama zaten aç biliyorum yine de o bulma kısmı zaman alıyor. Biberon meme gittiğimiz için de farkediyor sanırım kafası karışıyor. Memeye gelince biberon gibi gelecek sanıyor sanki bi onun savaşı varDuru bazen max 3 saat uyuyor uyandığında kıtlıktan çıkmışcasına aç oluyor ve memeyi tek de kapıyor. Eğer böyle çok aç değilse Duru da memeyi ararken kollarımı falan çok yalamışlığı varay her halleri çok güzel yaaaaa atatalya açlık süresi ne kadar Kuzeyin biraz aç kalsa kapar mı acaba memeyi denesen mi ki ?
Evet benımde bazen oluyordu uykuya ilk geçtiğinde gece bazen 3 saat uyuyordu ama suan burun tıkanıklığı döngüsünden cocugum bı saat zor uyuyoDuru bazen max 3 saat uyuyor uyandığında kıtlıktan çıkmışcasına aç oluyor ve memeyi tek de kapıyor. Eğer böyle çok aç değilse Duru da memeyi ararken kollarımı falan çok yalamışlığı varay her halleri çok güzel yaaaaa atatalya açlık süresi ne kadar Kuzeyin biraz aç kalsa kapar mı acaba memeyi denesen mi ki ?
Hafifliyor ritmik değilse yalancı sancidirMerhaba taze anneler, bir sorum olacak. Vajinal doğum olsun istiyorum. Kasilmalari yaşayanlar cevaplarsa çok memnun olurum. Sabah 6 dan beri alt karnımda bir ağrı var. Bacaklarım ve belim adet sızısı gibi sızlıyor. Bir süre böyle sonra hafifliyor. Bunlar belirti mıdır yalancı kasılmalar mıdır? 37+4 teyim. İlk doğumum, kasılma konusunda tecrubesizim, başından geçenler yorumlarsa sevinirimbebişlerinizle ilgileniyorsunuzdur siz ama fikir verin bana da
Oğlum max memesix 40 dk dururdu yarım saat memede kalırdı dusun o döngüden sonra bana zor gelmıyor suankı düzenKuzum sen bu döngüye nasıl dayanıyorsun oğluş ve ev de var bir yandanoğluş nasıl alıştı mı bebişe
Sonunda yoğurt kesesine dönersek diye korkuyorumbenim de göğüs uçlarım sızlıyor ya
Ben sana sordum kuzum da geçti sandım bakalım orda da yine ölçümlerini falan yaptılar kuzum senden de haber beklıyordumBizim kontrol aşı bugün kuzum geçen yazdı mi
Bizim tek meme 15 dk idi. Bu ara tek meme 10-12 dk ile doyuyor. Full aktif ama. Son 2 dk dinlenerek emiyordur.Ne kadar aktıf emdıgı de onemlı kuzum, benim Eltim emziriyorum diyordu mesela mama yoktu tabi onda meğerse cocuk ememıyormus bezinde turunculuk vardı susuz kalmış beslenememiş yani , o yüzden onu bı takıp et yutkunmasından zaten aktıf emse bile 15 dk da doyurur kendını kalanı şekerleme olur e 45 dk da bıdaha acıkır yerde yanı
Ayrıca herseyı gec full aktıf emse mama alsa bile aranabilir cunku aranmak onların tek bildiği şey suanda kuzum yanı her aranma açlık olmuyor kuzum benım birazdaha vakıt gecırdıkce öğreneceksin, bak ben emzırdım koydum aranıyor hala emdıde uykusu var anne yanında taktım emzıgı salladım bıraz uyudu az cok anlayabılıyorum artık bende uyku ağlamalarını ve aranmasını açlık sandım hep kendımı üzdüm
Ama gelişim öyle görünmüyor ki yani biz şu an 2 günlük oluyoruz doğum tarihine göreOğlumda satın almıştım zamanında 24.90 abeklenen doğum tarihini girdiriyor kuzum uygulama 38 haftalıkda doğsa 35 de doğsa
atatalya
Yalancı kasılma ile gerçek sancıyı illa ayırt edersin dediler kızlar, uzanınca ağrın geçiyor ise ve aralıkları sık degilse yalancı kasılma olması daha muhtemel canım,..Merhaba taze anneler, bir sorum olacak. Vajinal doğum olsun istiyorum. Kasilmalari yaşayanlar cevaplarsa çok memnun olurum. Sabah 6 dan beri alt karnımda bir ağrı var. Bacaklarım ve belim adet sızısı gibi sızlıyor. Bir süre böyle sonra hafifliyor. Bunlar belirti mıdır yalancı kasılmalar mıdır? 37+4 teyim. İlk doğumum, kasılma konusunda tecrubesizim, başından geçenler yorumlarsa sevinirimbebişlerinizle ilgileniyorsunuzdur siz ama fikir verin bana da
Benimkinde çoğunlukla kısa emıyor hele gece işini bitirip direk bırakıyor 7-8 dk anca emiyordur benceBizim tek meme 15 dk idi. Bu ara tek meme 10-12 dk ile doyuyor. Full aktif ama. Son 2 dk dinlenerek emiyordur.
Kafayı sallarken birinde yakalıyor bi kere süt geldikten sonra devamını getiriyor canımEvim evim guzel evim gerçektende ya
Benim doktor bana paracetamol + ibuprofen verdi.
Gunde 4 paracetamol (parol de şuna) 3 ibuprofen (600mg) onu icmesem acilarim hic dinmez heralde
Aminn
kiz sutu sagdim esime verdim ama sesi duyunca hemen kalkiyorum oda arkadasimdan hic ornek almamisim amaaan diyip salamiyorum iste
Film bitincemi geldi sonuna dogrumu geldi ondan emin degilim Allah var
9 cm kafa disarda nerdeyse dusunebiliyomusun
Biz gunlerdir surda osuruk sancisina aha geldi hastane aha bu hastane yaptik kadin bizim icimize katilsa kim kimi degistirir bilmiyorum
basladi basladi kiskanclik
onun gibi sesler cikariyo laf dinlemiyo sabah okul kapali gitmicem dedi giderkende beni opmedibeni cocuk yapmaya motive eden sey kizin okula baslamasiydi zaten. Onu okula verdigim gun hamilelik testim pozitif
Ya ayni benimkide oyle
Kapamiyo
Seninki nasil tutuyo
Evet biberobla
niye korkuyosun
ben ne kacirdim yine acaba
Ayni durumlar bizdede var
Evet kuzum öyle oluyo bızde aynı sekılde oyle gözüküyoruz, oğlumda da öyle takip ediyordum ama tabi 37+5 ti onun 40 haftalık tarıhıni girmiştimAma gelişim öyle görünmüyor ki yani biz şu an 2 günlük oluyoruz doğum tarihine göre
Öyle olunca da biz 2 günlük zeka kartlarını takip edemeyizEvet kuzum öyle oluyo bızde aynı sekılde oyle gözüküyoruz, oğlumda da öyle takip ediyordum ama tabi 37+5 ti onun 40 haftalık tarıhıni girmiştim
Aa o zaman benimkide oyleÖyle olunca da biz 2 günlük zeka kartlarını takip edemeyizBenim hesap karışıyor her türlü
Ya ben bunu deniyorum da memede tek memeyi emiyor dalıyor bırakıyor memeyi koyuyorum yatağa 2 dk geçmiyor basıyor çığlığı öbürünü veriyorum yine emiyor uyuyor koyuyorum yine aynısı 1 saat falan sürüyor. Memede iyi süt olunca emmesi bile değişiyor geçen sabah çok doluydu yutkunma seslerini duyuyordum. Onu emdi 1 saat götürdü o.Sen meme yerıne gecırme , sonrasından vermeye devam et duruma gore bak mesela vermedın noluyo meme mı ıstıyor yıne cevır otekı memeyı ver gibi durumuna bak uykuya dalıyormu huzurlu mu anlarsın kuzum zaten
Bana hemsire bıraktığın memeden başlarsın dediKızlar bu son süt e erişmek için, 15 er dk her memede emzirip sonraki emzirmeye en son bıraktığınız meme ile mi başlıyorsunuz?
Biz eve geçmedik evdeki sallamalı beşik seviyor sallanmayı. Ana kucağında oyalanıyoruz bizdeKizlar boyle care buldum sallamaya uyaniyor dalmiyor sizde salliyor musunyz
Hangi uygulama bu arada ben prematüre bebek içn uygulama bulamadımEvet kuzum öyle oluyo bızde aynı sekılde oyle gözüküyoruz, oğlumda da öyle takip ediyordum ama tabi 37+5 ti onun 40 haftalık tarıhıni girmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?