2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
2,5 saatte bir besleniyor ama saati gelince bildiğin kurulu gibi bi çığlık atıyor ağlıyor. Ondan 5 dk önce meme veriyim dudakları kilitliyor. Saatini geçirmem de münkün olmaz pek ama zaten aç biliyorum yine de o bulma kısmı zaman alıyor. Biberon meme gittiğimiz için de farkediyor sanırım kafası karışıyor. Memeye gelince biberon gibi gelecek sanıyor sanki bi onun savaşı var Açken nereyi bulsa yalıyor zaten geçen babası duşta iken verdim vücuduna bi su tutalım diye babanın göğsüne yapıştı

Evet benımde bazen oluyordu uykuya ilk geçtiğinde gece bazen 3 saat uyuyordu ama suan burun tıkanıklığı döngüsünden cocugum bı saat zor uyuyo

Hafifliyor ritmik değilse yalancı sancidir

Oğlum max memesix 40 dk dururdu yarım saat memede kalırdı dusun o döngüden sonra bana zor gelmıyor suankı düzen ha yine baştan başladık zor gelıyor o ayrı kız saçım basım ayrı bıyerde ev ayrı bı alemde evı üstten topla robot çalıştır camasır at yemek yap bundan ibaret ha birde sleepy temızlık bezleriyle sehpa falan sılerken arada toz alıyorum cumartesı Mevlüt var bı eve bakıyorum bı Mevlüt tarıhıne hayırlısı be gülüm

Bizim tek meme 15 dk idi. Bu ara tek meme 10-12 dk ile doyuyor. Full aktif ama. Son 2 dk dinlenerek emiyordur.

Yalancı kasılma ile gerçek sancıyı illa ayırt edersin dediler kızlar, uzanınca ağrın geçiyor ise ve aralıkları sık degilse yalancı kasılma olması daha muhtemel canım,..
Ama normal doğum yapan arkadaşlar bir cevap verirler birazdan..

Kafayı sallarken birinde yakalıyor bi kere süt geldikten sonra devamını getiriyor canım

Sen meme yerıne gecırme , sonrasından vermeye devam et duruma gore bak mesela vermedın noluyo meme mı ıstıyor yıne cevır otekı memeyı ver gibi durumuna bak uykuya dalıyormu huzurlu mu anlarsın kuzum zaten
Ya ben bunu deniyorum da memede tek memeyi emiyor dalıyor bırakıyor memeyi koyuyorum yatağa 2 dk geçmiyor basıyor çığlığı öbürünü veriyorum yine emiyor uyuyor koyuyorum yine aynısı 1 saat falan sürüyor. Memede iyi süt olunca emmesi bile değişiyor geçen sabah çok doluydu yutkunma seslerini duyuyordum. Onu emdi 1 saat götürdü o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…