2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyy sizdeki kriz devam mı Allah sabır versin canım ya bi destek falan mı alsan böyle çok zor sana insanda sabır kalmaz kızsan bi türlü kızmasan bi türlü
Valla bi kızıyoruz bı sakın kalıyoruz ben kızıyorum esım sakın kalıyo esım kızıyor ben sakın kalıyorum ruh halimize ve yorgunluğa göre degısıyor durumlar resmen

Kuzum sanki benimki cok yiyormus gibi geliyor ya. Mesela bak 1 saat memede diyelim sonra mama veriyorum 30 cc sonra yine araniyor normal mi ?
Ne kadar aktıf emdıgı de onemlı kuzum, benim Eltim emziriyorum diyordu mesela mama yoktu tabi onda meğerse cocuk ememıyormus bezinde turunculuk vardı susuz kalmış beslenememiş yani , o yüzden onu bı takıp et yutkunmasından zaten aktıf emse bile 15 dk da doyurur kendını kalanı şekerleme olur e 45 dk da bıdaha acıkır yerde yanı
Ayrıca herseyı gec full aktıf emse mama alsa bile aranabilir cunku aranmak onların tek bildiği şey suanda kuzum yanı her aranma açlık olmuyor kuzum benım birazdaha vakıt gecırdıkce öğreneceksin, bak ben emzırdım koydum aranıyor hala emdıde uykusu var anne yanında taktım emzıgı salladım bıraz uyudu az cok anlayabılıyorum artık bende uyku ağlamalarını ve aranmasını açlık sandım hep kendımı üzdüm

Cisini normal yapiyor kuzum bayada cok yapiyor. Dedigin gibi uyuduguda oluyor ztn memede anca doyuyordur. Mamayi azalticam ya ins sutum yeter

Onu benımkı uykusu geldiğinde yapıyor yada gazı varsa memeyi bırakıp bırakıp gerı gelıyor hatta ağzında olan meme ucunu yokmus gıbı davranıp devam edıyor

Cisini normal yapiyor kuzum bayada cok yapiyor. Dedigin gibi uyuduguda oluyor ztn memede anca doyuyordur. Mamayi azalticam ya ins sutum yeter
Sen meme yerıne gecırme , sonrasından vermeye devam et duruma gore bak mesela vermedın noluyo meme mı ıstıyor yıne cevır otekı memeyı ver gibi durumuna bak uykuya dalıyormu huzurlu mu anlarsın kuzum zaten

Valla aktifi bilmiyorum ama 1 saat.memede.kaldigini biliyorum
Bizimki de 1 saat orada ama asla doymuş değil aktif emmiyor diyeceğim çünkü yutkunmuyor öyle biberondaki gibi ama silikon ucu bir çekiyorum içi süt dolu hepsini ağzından da akıtmıyor ne oluyor onlara anlamadım
Allah yar ve yardımcınız olsun kuzum benim her konuda hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun.
Bugün sağlığın nasıl var mı bir gelişme ?
Bizim de beslenmemiz 2 3 saatte artık daha çok 3 saatte bir
Emzirme sonrası pompa gerçekten sütü arttırır bestlak damla da işe yarıyor hatta ben başlarda sabah öğle akşam düzenli kullandım göğüslerim taş gibi oldu sütten.
Mamayı su ile hazırlayıp soğuk sütü mü ekliyorsun kuzum yoksa hepsini ayrı ayrı mı veriyorsun internette mama ile süt karışmaz yazıyor bir zararı olmasın da minise
Anne sütünün büyük çoğunluğu sudur zaten, mamanın verdiği toklukla sütün ki zaten bir olmaz o yüzden derler ya gece uyumadan mama ver cümlesini
Gündüz de vermiyor tokluk gece de kuzum süt üzerine mama içmeden asla uyumuyor bir iki bakınıyor ben de o arada onunla ilgileniyorum 1 saat geçmiyor basıyor yaygarayı anne sütünün mlsini arttırdım doysun diye bu sefer de kustu.
Sadece anne sütü ile beslenen bebekler nasıl uyuyor
Evet süt onun için sadece çerez anne sütünü 80 ml falan yaptık doysun diye yine doymadı emziğini nasıl emiyor görmen lazım heyecanlana heyecanlana bizim saatlerimiz de öyle teyzesi yoksa yeri göğü yıkıyor.
Kuzeyin düzeltilmiş ayı kaç kuzum yakında 60 lık sizi kesmeyebilir
Kuzum sanki benimki cok yiyormus gibi geliyor ya. Mesela bak 1 saat memede diyelim sonra mama veriyorum 30 cc sonra yine araniyor normal mi ?
Evet kuzum anne sütü+mama ile gidiyoruz biz de uykuya dalana kadar aranabilir ben o arada emzik veriyorum bakınıp emerken uyuyakalıyor. Aranarak ağlıyorsa doymamıştır. Sadece aranıp bakınıyorsa onu bir bebek eylemi gibi düşünüyorum.

Benimki ort 1.5 saatte bir emiyor bazen 2 saat uyursa falan anca o zaman, uyanıksada max 1 saate yıne emmek istiyor

Bizimki agliyor kuzum ya. Emzige bende basladim. Ara ara veriyorum. Mamayi azaltmaya calisiyorum alismasin diye.o kdr cok emiyor ki memelerim söndü

Evim evim guzel evim gerçektende ya
Benim doktor bana paracetamol + ibuprofen verdi.
Gunde 4 paracetamol (parol de şuna) 3 ibuprofen (600mg) onu icmesem acilarim hic dinmez heralde
Afiyetler olsun Davut beye löp löp et olsun bizde 1556. Kez uyandık
Aminn
kiz sutu sagdim esime verdim ama sesi duyunca hemen kalkiyorum oda arkadasimdan hic ornek almamisim amaaan diyip salamiyorum iste
Film bitincemi geldi sonuna dogrumu geldi ondan emin degilim Allah var
9 cm kafa disarda nerdeyse dusunebiliyomusun
Biz gunlerdir surda osuruk sancisina aha geldi hastane aha bu hastane yaptik kadin bizim icimize katilsa kim kimi degistirir bilmiyorum
basladi basladi kiskanclik
onun gibi sesler cikariyo laf dinlemiyo sabah okul kapali gitmicem dedi giderkende beni opmedi beni cocuk yapmaya motive eden sey kizin okula baslamasiydi zaten. Onu okula verdigim gun hamilelik testim pozitif
Ya ayni benimkide oyle
Kapamiyo
Seninki nasil tutuyo
Evet biberobla
niye korkuyosun
ben ne kacirdim yine acaba
Valla bi kızıyoruz bı sakın kalıyoruz ben kızıyorum esım sakın kalıyo esım kızıyor ben sakın kalıyorum ruh halimize ve yorgunluğa göre degısıyor durumlar resmen
Ayni durumlar bizdede var

Kuzum benimki ödemi atınca 2770 grmdı kuvezde hiç kılo almadı çıktık ilk doktor kontrolünde 2 gün sonra 2710 gram çıktı , 2 gün sonra sağlık ocağına gittik doğum kilosuna gelmişti 2865 grm 11-12 günde anca sonradan almaya başladı

Kuzum ihtiyac yoksa sağma , vermen gereken bıbdurum da yoksa ne ala , haa biberon ememeyebilir sonrasında emzikte almamış benım oğlum emzıkte bıberonda tutamadı mesela içemiyordu çiğniyordu ağzında soyle uc aylık olunca falan bı dısarı çıkarım falan demıstım emememıs gerı dönmüştüm

Onu benımkı uykusu geldiğinde yapıyor yada gazı varsa memeyi bırakıp bırakıp gerı gelıyor hatta ağzında olan meme ucunu yokmus gıbı davranıp devam edıyor
Duru bazen max 3 saat uyuyor uyandığında kıtlıktan çıkmışcasına aç oluyor ve memeyi tek de kapıyor. Eğer böyle çok aç değilse Duru da memeyi ararken kollarımı falan çok yalamışlığı var ay her halleri çok güzel yaaaaa atatalya açlık süresi ne kadar Kuzeyin biraz aç kalsa kapar mı acaba memeyi denesen mi ki ?

Benimki ort 1.5 saatte bir emiyor bazen 2 saat uyursa falan anca o zaman, uyanıksada max 1 saate yıne emmek istiyor
Kuzum sen bu döngüye nasıl dayanıyorsun oğluş ve ev de var bir yandan oğluş nasıl alıştı mı bebişe
Bizimki agliyor kuzum ya. Emzige bende basladim. Ara ara veriyorum. Mamayi azaltmaya calisiyorum alismasin diye.o kdr cok emiyor ki memelerim söndü
Sonunda yoğurt kesesine dönersek diye korkuyorum benim de göğüs uçlarım sızlıyor ya

Gogus ucu aldim ben kuzum. O iyi geldi birde yara olursa madecasolla sari kantaron ysgini karistirip sur 2 gunde gecer dedi

Canım Kuzey'in normal doğum tarihi 15.10.2023 daha yeni yani Ama ben yine ay başından falan hesap ediyorum çünkü yemesi içmesi hareketleri öyle gibi. Mama tiryakisi mi oldular naptılar

Merhaba taze anneler, bir sorum olacak. Vajinal doğum olsun istiyorum. Kasilmalari yaşayanlar cevaplarsa çok memnun olurum. Sabah 6 dan beri alt karnımda bir ağrı var. Bacaklarım ve belim adet sızısı gibi sızlıyor. Bir süre böyle sonra hafifliyor. Bunlar belirti mıdır yalancı kasılmalar mıdır? 37+4 teyim. İlk doğumum, kasılma konusunda tecrubesizim, başından geçenler yorumlarsa sevinirim bebişlerinizle ilgileniyorsunuzdur siz ama fikir verin bana da

Bizim kontrol aşı bugün kuzum geçen yazdı mi

Oğlumda satın almıştım zamanında 24.90 a beklenen doğum tarihini girdiriyor kuzum uygulama 38 haftalıkda doğsa 35 de doğsa
atatalya

Eklentiler

• 0D813CDA-30E3-48CF-85C3-A43F997F54F8.webp
    45 KB · Görüntüleme: 52
  • C1248262-4AAB-4BDB-BB46-79143AD95BE4.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 9FDE3710-A0CC-45F7-8428-979B739D9682.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…