2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyyy yerim ben onu biz acemiyiz ama bebekler gerçekten çok profesyoneller. Biberon ve meme ayırt ediyordur muhtemelen. Ben de şöyle bir şey yaşıyorum göğsüm dolu iken cuk cuk çok güzel emiyor ama akşamüstü boşalıyor göğsüm o ara sinirleniyor süt neden az geliyor diye
Evet benımde bazen oluyordu uykuya ilk geçtiğinde gece bazen 3 saat uyuyordu ama suan burun tıkanıklığı döngüsünden cocugum bı saat zor uyuyo
Ya bu burun tıkanıklığı bizimde hala devam ediyor. Çok korkuyorum papatyam yaaaa serum sonrası aptiratör ile çekiyorum yeşil yeşil çıkıyor. Burnu hep hokur hokur ses. 1 haftayı geçti açılmadı burnu yarın doktora götüreyim diyorum ciğerlerine inecek diye korkuyorum
Benimkinde çoğunlukla kısa emıyor hele gece işini bitirip direk bırakıyor 7-8 dk anca emiyordur bence
Oh oh uyku süresi kısayken 7-8 dk benimde 1,5 saat uyuyorsa mesela.
Kızlar bu son süt e erişmek için, 15 er dk her memede emzirip sonraki emzirmeye en son bıraktığınız meme ile mi başlıyorsunuz?
Ben bi öğünde sağ meme ise diğer öğün sol meme veriyorum.
Sütünü bi aettırabilsek sorun çözülecek. Stres yapıyor musun bu konuyu ?
Avent weebaby ve dandik bişey tutmadı. Bibs tuttu. O kısır döngü bizde de mevcut
No ben değişiyorum hep , bu olay cok hoşuma gıtmıyor
Nasıl yapıyorsun canım tam olarak

Aa benimki de tam 2660 oldu şu an. Kiloları aynı olmuş bizimki ilk doğduğunda 15-20 anca içiyordu. Bir haftada 30-40'ı buldu o. Çok hızlı mideleri genişliyor
Bizimki de aynı şu anda. Emzirmeden sonra bile 60 istiyor. Umarım sütümüz artar da o miktar da zamanla azalır

Güzelce evinde dinlen artık. Ne güzel sütün de çok bolmuş, keşke bizimki de öyle olsa...

Bişey demedim napayım , ama çokça dedıgımız zamanlar oluyor bu hafif bi olaydı yani
Hafifi böyleyse işiniz zor benim kız da sürekli bir şeyler döküp etrafın anasını ağlatıyor ama bilinçli olmadığı için bir şey diyemiyorum tabi dayanamayıp bağırdığım oluyor dün akşam11de karpuz istedi verdim. Elini tabağın dibindeki suya batırıp çıkarıyordu ayağını tabağa sokacakken yakaladım azarı işitti
Bence biz onu değiştirirdik rahat olmayı seviyorum ama o kadarı da abartı
Küçük kıskançlıklar o kadar olsun annesi seni paylaşamıyor bizde de durum öyle kucağımda kendi yatmak istiyor yatırıyorum kardeşine zarar vermediği sürece bu kadar olsun diyorum en güzelini yapmışsın iyiki doğmuş davut bu arada davut deyince davut diyen kedi videosu aklıma geliyor

Oy senin bebiş de minicikmiş. Ben ilk eve geldiği fotoya baktım da 1 ayda o kadar değişmiş ki. Bi de o zayıf minicik haline üzüldüm Ama çabuk toparlıyorlar çok şükür. Sağlıkları yerinde olsun da mamayla büyüsün yapacak birşey yok canım stres yapmamaya çalış sütü. Ben bi ara çok stres oldum da artık oluruna bıraktım

Kız deme sizinde mi rengi yeşil , nezle oluyor işte öyle ise rengi ve hava değişiminden de olabilir birinin hasta olmasına da gerek yok, bende korkumdan gittim valla dediğin gibi hokur hokur hep, aramızda kalsın ben iki gündür 5 er dk boş serumdan hava veriyorum korkumdan hemde sanki iyide geldi sümükler bugun biraz daha beyaz sarı gibi

Hangi memede kaldığımı unutmazsam her seferınde bi sağ bi sol diye gidiyorum kuzum , eğer güzel emmişse

Aynen süt az olunca çok sinirleniyor. Bende kıyamıyorum yoruluyor diye çok zorlayamıyorum. Bi ara stres yaptım ama artık yapmıyor sadece doymaya çalışmasına üzülüyorum işte

Simdi annem var gidince korkuyorum beni neler bekliyor
Bende öyle Babam da gitmeyin diyor eve gelip torun görüyor ya Ama eve geçip düzen kurmam lazım eşimin ailesi gelecek onları bekliyorum gelsin gitsin evime geçicem özledim ya. Senin annen ilçede miydi uzak mı hani en azından gün içinde git gel yapsa? Biz öyle yapacağız bi süre

Sezeryan olan anneler, yarin aneztezi ile randevum var ve son doktor kontrolüne gidicem hayırlısıyla inşallah cuma günü de kızımızı sağlıkla kucağımıza alacağız

Epidural spinal kombine sezeryan olan var mı aramızda? Epidural için ek ücret alınacak, değer mi sizce yoksa spinal yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…