- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Çok çabuk buyuyorlar hele bu bebeklik zamanları hemen geçiyorGeçen geldiği günlerden fotoya denk geldim nasıl minicikmiş gözlerim doldu
Oyyy yerim ben onu2,5 saatte bir besleniyor ama saati gelince bildiğin kurulu gibi bi çığlık atıyor ağlıyor. Ondan 5 dk önce meme veriyim dudakları kilitliyor. Saatini geçirmem de münkün olmaz pek ama zaten aç biliyorum yine de o bulma kısmı zaman alıyor. Biberon meme gittiğimiz için de farkediyor sanırım kafası karışıyor. Memeye gelince biberon gibi gelecek sanıyor sanki bi onun savaşı varAçken nereyi bulsa yalıyor zaten geçen babası duşta iken verdim vücuduna bi su tutalım diye babanın göğsüne yapıştı
Ya bu burun tıkanıklığı bizimde hala devam ediyor. Çok korkuyorum papatyam yaaaa serum sonrası aptiratör ile çekiyorum yeşil yeşil çıkıyor. Burnu hep hokur hokur ses. 1 haftayı geçti açılmadı burnuEvet benımde bazen oluyordu uykuya ilk geçtiğinde gece bazen 3 saat uyuyordu ama suan burun tıkanıklığı döngüsünden cocugum bı saat zor uyuyo
Oh oh uyku süresi kısayken 7-8 dk benimdeBenimkinde çoğunlukla kısa emıyor hele gece işini bitirip direk bırakıyor 7-8 dk anca emiyordur bence
Ben bi öğünde sağ meme ise diğer öğün sol meme veriyorum.Kızlar bu son süt e erişmek için, 15 er dk her memede emzirip sonraki emzirmeye en son bıraktığınız meme ile mi başlıyorsunuz?
Sütünü bi aettırabilsek sorun çözülecek. Stres yapıyor musun bu konuyu ?Ya ben bunu deniyorum da memede tek memeyi emiyor dalıyor bırakıyor memeyi koyuyorum yatağa 2 dk geçmiyor basıyor çığlığı öbürünü veriyorum yine emiyor uyuyor koyuyorum yine aynısı 1 saat falan sürüyor. Memede iyi süt olunca emmesi bile değişiyor geçen sabah çok doluydu yutkunma seslerini duyuyordum. Onu emdi 1 saat götürdü o.
Avent weebaby ve dandik bişey tutmadı. Bibs tuttu. O kısır döngü bizde de mevcutKızlar merhaba.. umarım herkes iyidir. Biz de buradaki çoğunluk gibi emme -yatağa bırakınca uyanma -tekrar emzirme kısır döngüsü içindeyiz.günün çoğunluğunu emzirerek geçiriyorum mama bile yese yine de emmek istiyor. Sütüm yetiyor mu bilmiyorumsüt sağma makinası almak istiyorum ama çok marka var sizler ne kullanıyorsunuz. Bu arada emzik olarak avent almıştım ama tutmadı büyük geldi sizler hangi marka emziği kullanıyorsunuz
Nasıl yapıyorsun canım tam olarakNo ben değişiyorum hep , bu olay cok hoşuma gıtmıyor
Gözün aydın canım Allah sağlıklı ömürler versinKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Maşallah kız Allah şifa versin güzelim inşallah sütün de gelecekKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Aa benimki de tam 2660 oldu şu an. Kiloları aynı olmuşÖdemini attı 2680 gr. oldu minicik dahaSütüm damla damla gelmeye başladı ama mama ile besliyorum her beslemede en fazla 10 ml taş çatlasın 15 ml ancak alıyor hemşire de doktor da midesi küçücük o yüzden günden güne büyüyecek yediği miktar artacak diyor Senin bebeğinin de başlarda o kadar az mıydı yediği miktar?
Canım süt damla damla gelmeye başladı bakalım inşallah artar da büyür oğluşum şimdi mama ile devam ediyoruz gelen süt 1 cc bile çıkmıyor daha
Bizimki de aynı şu anda. Emzirmeden sonra bile 60 istiyor. Umarım sütümüz artar da o miktar da zamanla azalırSüt için neler yapıyorsun. Dereotu artırıyor diyorlar. Kuru incir,kuru dut. 1HANIM tarif vermişti bunu da deneyebilirsin. Süt arttırmaya çalışmaktan tükendim valla.
Sütü çerez niyetine alıyor diyorum bende. Bazen boşa emiyormuş gibi geliyor her türlü 60 cc mamayı içiyor emse de emmese de. Günde sadece 1 öğün sadece sütümle doyuyor. 1-2 tanesinde de süt+30 cc onun dışında 60lık olmadan doymuyor. 2,5 saatte bir besleniyor sayılır sadece geceleri 3 olabiliyor.
Kizlar biz bugun 5gibi eve geldik.
sanki kapidan adimimi attim tak diye agrilarim kesildi
Yani agrilarim oluyo ama sanki kat kat azaldi. Hem daha mutluyum hemde rahatladim
Sutumu sagdim esime verdim ben yatmaya gidiyorum acikirsa verirsin dedim
Ya bi uyumusum oyle boyle degil 2 saat ama sanki 2 gundur uyuyorum
Simdi sutumu sagdim 120ml sagmisim hic farkinda bile degilim
Esim gece kalksin icirsin gercektende toparlanmaya ihtiyacim varpsikolojik olarak bile daha iyi hissediyorum kendimi
Inşallah çok zor dünkü ağrılarım da çok yoruldum ilgilenmek çok zorMaşallah kız Allah şifa versin güzelim inşallah sütün de gelecek
Çok sağol canım inşallahGözün aydın canım Allah sağlıklı ömürler versin
Sağlıkla kavuşmuşsunuz balım kalan seyler hallolur sıkma canınıKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Hafifi böyleyse işiniz zorBişey demedim napayım , ama çokça dedıgımız zamanlar oluyor bu hafif bi olaydı yani
Evim evim guzel evim gerçektende ya
Benim doktor bana paracetamol + ibuprofen verdi.
Gunde 4 paracetamol (parol de şuna) 3 ibuprofen (600mg) onu icmesem acilarim hic dinmez heralde
Aminn
kiz sutu sagdim esime verdim ama sesi duyunca hemen kalkiyorum oda arkadasimdan hic ornek almamisim amaaan diyip salamiyorum iste
Film bitincemi geldi sonuna dogrumu geldi ondan emin degilim Allah var
9 cm kafa disarda nerdeyse dusunebiliyomusun
Biz gunlerdir surda osuruk sancisina aha geldi hastane aha bu hastane yaptik kadin bizim icimize katilsa kim kimi degistirir bilmiyorum
basladi basladi kiskanclik
onun gibi sesler cikariyo laf dinlemiyo sabah okul kapali gitmicem dedi giderkende beni opmedibeni cocuk yapmaya motive eden sey kizin okula baslamasiydi zaten. Onu okula verdigim gun hamilelik testim pozitif
Ya ayni benimkide oyle
Kapamiyo
Seninki nasil tutuyo
Evet biberobla
niye korkuyosun
ben ne kacirdim yine acaba
Ayni durumlar bizdede var
Oy senin bebiş de minicikmiş. Ben ilk eve geldiği fotoya baktım da 1 ayda o kadar değişmiş ki. Bi de o zayıf minicik haline üzüldümAa benimki de tam 2660 oldu şu an. Kiloları aynı olmuşbizimki ilk doğduğunda 15-20 anca içiyordu. Bir haftada 30-40'ı buldu o. Çok hızlı mideleri genişliyor
Bizimki de aynı şu anda. Emzirmeden sonra bile 60 istiyor. Umarım sütümüz artar da o miktar da zamanla azalır
Güzelce evinde dinlen artık. Ne güzel sütün de çok bolmuş, keşke bizimki de öyle olsa...
Kız deme sizinde mi rengi yeşil , nezle oluyor işte öyle ise rengi ve hava değişiminden de olabilir birinin hasta olmasına da gerek yok, bende korkumdan gittim valla dediğin gibi hokur hokur hep, aramızda kalsınOyyy yerim ben onubiz acemiyiz ama bebekler gerçekten çok profesyoneller. Biberon ve meme ayırt ediyordur muhtemelen. Ben de şöyle bir şey yaşıyorum göğsüm dolu iken cuk cuk çok güzel emiyor ama akşamüstü boşalıyor göğsüm o ara sinirleniyor süt neden az geliyor diye
Ya bu burun tıkanıklığı bizimde hala devam ediyor. Çok korkuyorum papatyam yaaaa serum sonrası aptiratör ile çekiyorum yeşil yeşil çıkıyor. Burnu hep hokur hokur ses. 1 haftayı geçti açılmadı burnuyarın doktora götüreyim diyorum ciğerlerine inecek diye korkuyorum
Oh oh uyku süresi kısayken 7-8 dk benimde1,5 saat uyuyorsa mesela.
Ben bi öğünde sağ meme ise diğer öğün sol meme veriyorum.
Sütünü bi aettırabilsek sorun çözülecek. Stres yapıyor musun bu konuyu ?
Avent weebaby ve dandik bişey tutmadı. Bibs tuttu. O kısır döngü bizde de mevcut
Nasıl yapıyorsun canım tam olarak
Simdi annem var gidince korkuyorum beni neler bekliyorBiraz daha bekle istersen şimdi çok anlamaz da zaten. Şimdi puset denePusette sallamışlığım var evde
Aynen süt az olunca çok sinirleniyor. Bende kıyamıyorum yoruluyor diye çok zorlayamıyorum. Bi ara stres yaptım ama artık yapmıyor sadece doymaya çalışmasına üzülüyorum işteOyyy yerim ben onubiz acemiyiz ama bebekler gerçekten çok profesyoneller. Biberon ve meme ayırt ediyordur muhtemelen. Ben de şöyle bir şey yaşıyorum göğsüm dolu iken cuk cuk çok güzel emiyor ama akşamüstü boşalıyor göğsüm o ara sinirleniyor süt neden az geliyor diye
Ya bu burun tıkanıklığı bizimde hala devam ediyor. Çok korkuyorum papatyam yaaaa serum sonrası aptiratör ile çekiyorum yeşil yeşil çıkıyor. Burnu hep hokur hokur ses. 1 haftayı geçti açılmadı burnuyarın doktora götüreyim diyorum ciğerlerine inecek diye korkuyorum
Oh oh uyku süresi kısayken 7-8 dk benimde1,5 saat uyuyorsa mesela.
Ben bi öğünde sağ meme ise diğer öğün sol meme veriyorum.
Sütünü bi aettırabilsek sorun çözülecek. Stres yapıyor musun bu konuyu ?
Avent weebaby ve dandik bişey tutmadı. Bibs tuttu. O kısır döngü bizde de mevcut
Nasıl yapıyorsun canım tam olarak
Spoiler verırdım ama neyseSimdi annem var gidince korkuyorum beni neler bekliyor
Canım hayırlı olsun parol iç bir haftaya geçiyor acısıKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Bende öyleSimdi annem var gidince korkuyorum beni neler bekliyor
Ya bizimkide oyle bagimli resmen o mamadan bir iki yudum alacak illa yoksa uyumuyorBak emme sonrası verdiğim mama ile yaşadığı aşka
Allah analı babalı büyütsün , inşallah süt de gelir kısa zamandaKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?