2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Daha once fıkrımı belırtmıstım ben gereksız buluyorum hastane surecınde zaten iğne yapılıyor senın kararın tabi

Damla verdi de geceleri burnu tıkanıyo sanki hırıltılı nefes alıyo kontrol etmekten uyuyamıylrum ki

Evde mezuran varsa sen ölç onlar bir öyle bir böyle olcerler sen tam nereden olctugunu bilirsin kuzum. Maşallah çok şükür canım benim ben mamayi günde 3 e düşürdüm 60 cc devam edeceğim gününe gire de değişiyor tabi bazen daha çok bazen az idare ediyoruz kızlara fikir olsin diye yazayım onu da buraya

Şimdi doktordan çıktım son nst son ultrason kontrolü ardından anestezi uzmanıyla görüştüm kan verdim
Bana kombine yapılacak sordum nedir avantaji diye spinali ameliyat için kullanıyoruz epidurali sonrası için dedi
Yani bu şekilde kombine olunca sonrasında da ağrımız acımız olmamasını hedefliyoruz dedi epidural ameliyat sonrasını rahat geçirmek içinmiş yani

Çok şükür kuzum çok iyi bence böyle daha iyisi devam etsin inşallah

Uf yaaa çok üzülüyorum minicik burnundan çıkanları gördükçe. Eve gelen giden yok hasta yok üşümesin diye de son derece dikkat ettik. Sanırım sakınılan göze çöp battı ya da üşütmeyelim derken terletip üşüttük Boş havayı nasıl verdin canım ben bilmiyorum onu da deneyim
Aynen süt az olunca çok sinirleniyor. Bende kıyamıyorum yoruluyor diye çok zorlayamıyorum. Bi ara stres yaptım ama artık yapmıyor sadece doymaya çalışmasına üzülüyorum işte
Canım benim yaaa üzülme. Gayet iyi gidiyorsun pes etmeden devam ediyorsun ya bence başaracaksın. Kahverengi alanı alması gerçekten çok önemli. Memeyi doğru kavratmak lazım. Biraz bu konuya yoğunlaşmayı dene istersen canım.

Burnuna sıktığım serumdan 5 mlcik makıneye koyuyorum hava makınesıne buhar olarak burnuna yaklaştırıp verıyorum kuzum
Vallahi benimde içim gidiyor onun bide o hallerini görünce içim gidiyor

Dolmusla 15 dk kuzum. Bizde oyle yapicaz gidip gelecek. Birde esim isleri azaltacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…