Hayirli olsun canım, sağlıkla büyüsün kuzucuk.. tüm acıların hızlıca geçecek inşallah..Kızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Kahverengi kısmını tam alıyormuBi de şu emdikçe süt artar lafını kim çıkardıysa kendisini bi şuraya alabilir miyimÇocuk memeyle bütünleşecek hani süt
Daha once fıkrımı belırtmıstım ben gereksız buluyorum hastane surecınde zaten iğne yapılıyor senın kararın tabiSezeryan olan anneler, yarin aneztezi ile randevum var ve son doktor kontrolüne gidicem hayırlısıyla inşallah cuma günü de kızımızı sağlıkla kucağımıza alacağız
Epidural spinal kombine sezeryan olan var mı aramızda? Epidural için ek ücret alınacak, değer mi sizce yoksa spinal yeterli olur mu?
Hayırlı olsun canım, kendi sancıların mı geldi? Geçecek diye düşün ağrı kesicilerini al, sütün de inşallah hemen gelirKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Komple alamıyorKahverengi kısmını tam alıyormu
Aynen canım sen yazmıştın, teşekkür ederimDaha once fıkrımı belırtmıstım ben gereksız buluyorum hastane surecınde zaten iğne yapılıyor senın kararın tabi
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsünKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Damla verdi de geceleri burnu tıkanıyo sanki hırıltılı nefes alıyo kontrol etmekten uyuyamıylrum kiEmzirme savaşını 1 saat veriyorum sonra mama veriyorum o da yoruluyor garibim zaten artık süt azaldığında sinirleniyor bu sefer memeyi istemeyecek diye korkuyorum zorlamıyorum. Gaz için damla falan vermedi mi dr? Bizimki de uyumuyor şu an gözler açık fıldır fıldır tek de durmuyordu şimdi durdu bakınıyor bakalım kaç dk sonra al ben çığlığını basacak diye bekliyorum
Evde mezuran varsa sen ölç onlar bir öyle bir böyle olcerler sen tam nereden olctugunu bilirsin kuzum. Maşallah çok şükür canım benim ben mamayi günde 3 e düşürdüm 60 cc devam edeceğim gününe gire de değişiyor tabi bazen daha çok bazen az idare ediyoruz kızlara fikir olsin diye yazayım onu da burayaMaşallah kuzum benimkide 1 kilo almış gözüküyor çok şükür sınavı verdikbenimki küçük kafası 34 ölçtü ebede dr 35 ölçtü falan kıza göre normaldir diye düşünüyorum 3 cmcıkte uzadı hanfendı bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir artık maşallah bebişlerimize
Maşallah size ya normal doğum çok rahat olacak o şu an ödem oldu 2 güne azalır sen düzenli ağrı kesici al dinlen üstüne oturma canım gözünüz aydın olsun maşallahKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Odanın nemi nasıl kuruysa hava ondan da olurDamla verdi de geceleri burnu tıkanıyo sanki hırıltılı nefes alıyo kontrol etmekten uyuyamıylrum ki
Zaman si gibi geçecek ve o kadar hızlı büyüyorlar ki canım insan sasip kalıyor. Kızıma bakıyorum sana kim büyü diyor diye sitem ediyorum ah canlari sağ olsun her dönemi ayrı güzelGeçen geldiği günlerden fotoya denk geldim nasıl minicikmiş gözlerim doldu
Şimdi doktordan çıktım son nst son ultrason kontrolü ardından anestezi uzmanıyla görüştüm kan verdimSezeryan olan anneler, yarin aneztezi ile randevum var ve son doktor kontrolüne gidicem hayırlısıyla inşallah cuma günü de kızımızı sağlıkla kucağımıza alacağız
Epidural spinal kombine sezeryan olan var mı aramızda? Epidural için ek ücret alınacak, değer mi sizce yoksa spinal yeterli olur mu?
Çok şükür kuzum çok iyi bence böyle daha iyisi devam etsin inşallahEvde mezuran varsa sen ölç onlar bir öyle bir böyle olcerler sen tam nereden olctugunu bilirsin kuzum. Maşallah çok şükür canım benim ben mamayi günde 3 e düşürdüm 60 cc devam edeceğim gününe gire de değişiyor tabi bazen daha çok bazen az idare ediyoruz kızlara fikir olsin diye yazayım onu da buraya
Uf yaaa çok üzülüyorum minicik burnundan çıkanları gördükçe. Eve gelen giden yok hasta yok üşümesin diye de son derece dikkat ettik. Sanırım sakınılan göze çöp battıKız deme sizinde mi rengi yeşil , nezle oluyor işte öyle ise rengi ve hava değişiminden de olabilir birinin hasta olmasına da gerek yok, bende korkumdan gittim valla dediğin gibi hokur hokur hep, aramızda kalsınben iki gündür 5 er dk boş serumdan hava veriyorum korkumdan hemde sanki iyide geldi sümükler bugun biraz daha beyaz sarı gibi
Hangi memede kaldığımı unutmazsam her seferınde bi sağ bi sol diye gidiyorum kuzum , eğer güzel emmişse
Canım benim yaaa üzülme. Gayet iyi gidiyorsun pes etmeden devam ediyorsun ya bence başaracaksın. Kahverengi alanı alması gerçekten çok önemli. Memeyi doğru kavratmak lazım. Biraz bu konuya yoğunlaşmayı dene istersen canım.Aynen süt az olunca çok sinirleniyor. Bende kıyamıyorum yoruluyor diye çok zorlayamıyorum. Bi ara stres yaptım ama artık yapmıyor sadece doymaya çalışmasına üzülüyorum işte
Burnuna sıktığım serumdan 5 mlcik makıneye koyuyorum hava makınesıne buhar olarak burnuna yaklaştırıp verıyorum kuzumUf yaaa çok üzülüyorum minicik burnundan çıkanları gördükçe. Eve gelen giden yok hasta yok üşümesin diye de son derece dikkat ettik. Sanırım sakınılan göze çöp battıya da üşütmeyelim derken terletip üşüttük Boş havayı nasıl verdin canım ben bilmiyorum onu da deneyim
Canım benim yaaa üzülme. Gayet iyi gidiyorsun pes etmeden devam ediyorsun ya bence başaracaksın. Kahverengi alanı alması gerçekten çok önemli. Memeyi doğru kavratmak lazım. Biraz bu konuya yoğunlaşmayı dene istersen canım.
Canimm gelicek sutun cok normal suan. Bebisini emdirirken tenine temas ettirmeye calis cikar ustunuKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Dolmusla 15 dk kuzum. Bizde oyle yapicaz gidip gelecek. Birde esim isleri azaltacakBende öyleBabam da gitmeyin diyor eve gelip torun görüyor ya Ama eve geçip düzen kurmam lazım eşimin ailesi gelecek onları bekliyorum gelsin gitsin evime geçicem özledim ya. Senin annen ilçede miydi uzak mı hani en azından gün içinde git gel yapsa? Biz öyle yapacağız bi süre
Benim normaldi epidural vurdular ama sezeryanda nasil oluyor bilmiyorum hicAynen canım sen yazmıştın, teşekkür ederim
Hala aklımın bi köşesinde epidural belki bu arada doğum yapanlarda epidural olduysa bi fikir verse
23 derece hava nem de 65 gösteriyorOdanın nemi nasıl kuruysa hava ondan da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?