2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende sut artsin diye sadece bestlak kullaniyorum. İnan ki gogsum fena akiyor. İse yariyor bence
Kaç damla kullanıyorsun canım? Bana günde 10 la başla 30 a kadar çıkabilirsin dedi ama tek seferde mi gün içinde bölerek mi kullanıcaz

Kuzum ogun basina 60 cc dimi ? Bende 3 ogune dusurucem. Bagimli gibi oldubenimki tokta olsa o mamanin tadini almadan uyumuyor valla

Lacmix alayım mı canım ne diyorsun?

Ya kızlar bir şey sorucam özellikle mochi kullananlar. Ben çocuğu emzirirken diğer göğsüm hep akıyor, gece falan mahvoluyorum. Hem ben ıslanıyorum hem çocuğu ıslatıyorum. Ya kalkan ya mochi takıyorum o yüzden ama geçen bir video gördüm mochi pasif toplama yapmıyor çekerek topluyor bu yüzden göğsü uyarıyor diyor. Ben hastaneden beri kullandım acaba o yüzden mi akıyor diğeri ikiz bebeğim var mı sanıyor vücudum böyle bir şey yaşayan var mı? Böyle giderse dışarıda falan hayatta emziremem ya

Biz kesin atak dönemindeyiz. Gaz sancısı falan diyorum ama yok yani o da var tabi de bu huysuzluk ondan değil. Kucakta susuyor biraz sonra yine değişiklik istiyor odaları geziyoruz. Bugün dışarı çıkarıyım dedim pusete koyarken bırakıyorum diye ağlamaya başladı koydum puseti kaldırdım sustu. Açık havada gayet iyiydi uyudu apartmandan girdik gözü açtı Bu yaptıklarına biz halk dilinde edepsizlik deriz ama tıptaki adı atak dönemiymiş

Bundan alsan kalkanda toplansa yetmez mi daha mı fazla akıyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-16-59-55-865_com.solidict.ebebek.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 50
Bundan alsan kalkanda toplansa yetmez mi daha mı fazla akıyor
Yok o kadar değil Bu da var dönüşümlü kullanıyorum ama bunlar kendi durmuyor ya mochi yapışıyor daha kolay geliyordu. Şimdi bunları ve ped koyup deniyorum kesilir mi diye. Ama gece falan bunlardan döküyorum genelde yıka tekrar koy üşeniyorum

Kızlar bende cuma günü aşılama oldum nasip olursa 2.bebeğim olucak oğluşum da 2. Aşılamayla olmuştu :) test yaptim bugun asilamanin 6.gunu ovitrelle 8.gun acaba ilac etkisi mi gebelik mi acaba
Merhaba alakasız olacka belki ama görenler olur diye yazıyorum gebelikte hiç dil yaralariniz oldu mu benim bir iki haftadır böyle bir sıkıntım var dış etlerim de çok kötü bilen biri var mı aranızda neden olur olan varsa nasıl geçirdi diye 37. Haftadagim

Bende yarın görüşeceğim canım, epidural iki gün boyunca takılı kalacak mıymış peki? Yoksa sadece ameliyat günü mü acaba? Bir bilgi verdi mi sana..

Ameliyat sonrası belli bir saat aralığında ağrı kesici için hemşireler geliyormuş sanırım..
Birde sakinleştirici yapacaklar mı canım onu sordun mu?

Benim öyle şakır şakır bi akma yok ama damla damla geliyor. Ben akıntıdan rahatsız olduğumdan değil de göğsüm dolu iken ağrı oluyor onu rahatlatmak için mochi kullanıyorum. Sağdığım sütü depoluyorum. Çoğu tecrübeli anne 40 çıkınca memeler de terbiye oluyormuş. Biraz bekleyelim diyorum. Göğüs pedi benim işimi görüyor şimdilik.

Arkadaşlar merhaba. 39+5 günlük oldu bugün. iki gün önce şeffaf küçük yapışkan bir parça geldi daha sonra belimde hafif ağrılar olmaya başladı. Karnımın altında iç bacaklarımda belimde kasıklarımda hafif hafif ağrılar var. Hatta makat bölgem bile hafif ağrıyor bazen. Doktor randevum cuma günü ama ilk hamileliğim merak ediyorum bunlar doğum sancısı olabilir mi yoksa rutin şeyler mi yarın 40 hafta olacak artık doğmasını istiyorum

Sakinleştiriciyi sormadım canım ama gerek olursa yaparlar heralde o an panik olursam falan yani
Hastaneden çıkana kadar kalacak gibi konuştu burada olduğunuz sürece gibi bir laf geçti galiba katater 2 gün boyunca duracak canım
Bir de ben bel ağrısı olayını bel fıtığımı söyledim
Bazıları sezeryan oldum bel ağrım geçmedi boyun ağrım geçmedi diyorlar alakası bile yok o ağrıların sezaryanla dedi
Doğumdan sonra acı eşiğinize göre bel sırt omuz ağrınız olabilir bu sezaryan işleminden değil 9 ay boyunca bebeği taşımak için şekil değiştiren iskelet sisteminin yeniden eski halini alması yüzünden dedi
Ayrılan kemikleriniz tekrar birleşecek öyle düşünün sonrasında yine ağrılarınız olması normal biz burada elimizden geldiğince sizin için sonraki süreci de kolaylaştırmaya çalışacağız dedi

Çocuk emerken mi takıyorsun peki? Emerken diğeri de sızlamaya başlıyor benim şimdi. Ped de işe yarayacak da biriktireyim diyordum ben de artık vazgeçtim şimdi kalkana baktım 5cc falan boş boş akmış, çok değil de insan üzülüyor heba olunca

Aaa ne kadar güzel açıklamış. Bende anezeteziden dolayı herkesin bu agrisi sanıyordum... iki gunnkalacaksa epidural iyi birsey gibi geldi bana.. bizim hastane ek ücret istedi ki ekim ayında da doguma yine zam gelmiş bakalım yarın bende netleştireyim artık herseyi..

Hayırlı haberler al gel inşallah canım
Bizim hastanede seçenek yok herkese bu şekilde yapılıyormuş doğum fiyatına dahil bu epidural de istemiyorum ya da istiyorum deme olayı yok yani biz de hatta ben hastaneden duydum bu kombine olayını öncesinde bilgim yoktu duyunca araştırmaya başladım ama ekstra ücret olsaydı yine isterdim sanırım gelenim gidenim olacak hastaneye malum ne kadar konforlu geçerse o kadar iyi olur heralde
Ben bir epidurali bir de epiduralsiz sezaryan olan biriyle konuşmuştum bizim bir eğitim grubu var oradaki bir anne. Epidural çok daha etkili kesinlikle fark oluyor hastanedeki süreçte daha konforlu demişti bana

İnşallah canım çok saol
Evet arkadaşımda aynını söyledi epidural ile ilgili.. Hakkımızda hayırlısı canım benim ya artık son günlerimiz, sağlıkla gelsin yavrularımız

Ya bizde bugun 12 den beri kucakta gezıyor uyumuyor emıyor kalkıyor bızıklanıyoe kucakta şekerleme yatırınca bıdaha hep ağlama modu kız çöktümmmm kocam daha gelmedi oğlum oyun oynayalım diye başımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…