Bende sut artsin diye sadece bestlak kullaniyorum. İnan ki gogsum fena akiyor. İse yariyor benceYaaa Eczaneye mama almaya geldik bestlak damlanın deneme boyunu verdiler ücretsiz
Solgar almıştım ama bunu da deneyeceğim beğenirsem tam boyunu alırım
Kaç damla kullanıyorsun canım? Bana günde 10 la başla 30 a kadar çıkabilirsin dedi ama tek seferde mi gün içinde bölerek mi kullanıcazBende sut artsin diye sadece bestlak kullaniyorum. İnan ki gogsum fena akiyor. İse yariyor bence
Kuzum ogun basina 60 cc dimi ? Bende 3 ogune dusurucem. Bagimli gibi oldubenimki tokta olsa o mamanin tadini almadan uyumuyor vallaEvde mezuran varsa sen ölç onlar bir öyle bir böyle olcerler sen tam nereden olctugunu bilirsin kuzum. Maşallah çok şükür canım benim ben mamayi günde 3 e düşürdüm 60 cc devam edeceğim gününe gire de değişiyor tabi bazen daha çok bazen az idare ediyoruz kızlara fikir olsin diye yazayım onu da buraya
Ben bir bardak suya 20 damla olacak sekilde gunde 3 bardak iciyorum kuzum. Oyle yapabilirsinKaç damla kullanıyorsun canım? Bana günde 10 la başla 30 a kadar çıkabilirsin dedi ama tek seferde mi gün içinde bölerek mi kullanıcaz
Lacmix alayım mı canım ne diyorsun?Evde mezuran varsa sen ölç onlar bir öyle bir böyle olcerler sen tam nereden olctugunu bilirsin kuzum. Maşallah çok şükür canım benim ben mamayi günde 3 e düşürdüm 60 cc devam edeceğim gününe gire de değişiyor tabi bazen daha çok bazen az idare ediyoruz kızlara fikir olsin diye yazayım onu da buraya
Bundan alsan kalkanda toplansa yetmez mi daha mı fazla akıyorYa kızlar bir şey sorucam özellikle mochi kullananlar. Ben çocuğu emzirirken diğer göğsüm hep akıyor, gece falan mahvoluyorum. Hem ben ıslanıyorum hem çocuğu ıslatıyorum. Ya kalkan ya mochi takıyorum o yüzden ama geçen bir video gördüm mochi pasif toplama yapmıyor çekerek topluyor bu yüzden göğsü uyarıyor diyor. Ben hastaneden beri kullandım acaba o yüzden mi akıyor diğeri ikiz bebeğim var mı sanıyor vücudumböyle bir şey yaşayan var mı? Böyle giderse dışarıda falan hayatta emziremem ya
Yok o kadar değilBundan alsan kalkanda toplansa yetmez mi daha mı fazla akıyor
Merhaba alakasız olacka belki ama görenler olur diye yazıyorum gebelikte hiç dil yaralariniz oldu mu benim bir iki haftadır böyle bir sıkıntım var dış etlerim de çok kötü bilen biri var mı aranızda neden olur olan varsa nasıl geçirdi diye 37. HaftadagimKızlar bende cuma günü aşılama oldum nasip olursa 2.bebeğim olucak oğluşum da 2. Aşılamayla olmuştu :) test yaptim bugun asilamanin 6.gunu ovitrelle 8.gun acaba ilac etkisi mi gebelik mi acaba
Bende yarın görüşeceğim canım, epidural iki gün boyunca takılı kalacak mıymış peki? Yoksa sadece ameliyat günü mü acaba? Bir bilgi verdi mi sana..Şimdi doktordan çıktım son nst son ultrason kontrolü ardından anestezi uzmanıyla görüştüm kan verdim
Bana kombine yapılacak sordum nedir avantaji diye spinali ameliyat için kullanıyoruz epidurali sonrası için dedi
Yani bu şekilde kombine olunca sonrasında da ağrımız acımız olmamasını hedefliyoruz dedi epidural ameliyat sonrasını rahat geçirmek içinmiş yani
Benim öyle şakır şakır bi akma yok ama damla damla geliyor. Ben akıntıdan rahatsız olduğumdan değil de göğsüm dolu iken ağrı oluyor onu rahatlatmak için mochi kullanıyorum. Sağdığım sütü depoluyorum. Çoğu tecrübeli anne 40 çıkınca memeler de terbiye oluyormuş. Biraz bekleyelim diyorum. Göğüs pedi benim işimi görüyor şimdilik.Ya kızlar bir şey sorucam özellikle mochi kullananlar. Ben çocuğu emzirirken diğer göğsüm hep akıyor, gece falan mahvoluyorum. Hem ben ıslanıyorum hem çocuğu ıslatıyorum. Ya kalkan ya mochi takıyorum o yüzden ama geçen bir video gördüm mochi pasif toplama yapmıyor çekerek topluyor bu yüzden göğsü uyarıyor diyor. Ben hastaneden beri kullandım acaba o yüzden mi akıyor diğeri ikiz bebeğim var mı sanıyor vücudumböyle bir şey yaşayan var mı? Böyle giderse dışarıda falan hayatta emziremem ya
Sakinleştiriciyi sormadım canım ama gerek olursa yaparlar heralde o an panik olursam falan yaniBende yarın görüşeceğim canım, epidural iki gün boyunca takılı kalacak mıymış peki? Yoksa sadece ameliyat günü mü acaba? Bir bilgi verdi mi sana..
Ameliyat sonrası belli bir saat aralığında ağrı kesici için hemşireler geliyormuş sanırım..
Birde sakinleştirici yapacaklar mı canım onu sordun mu?
Çocuk emerken mi takıyorsun peki? Emerken diğeri de sızlamaya başlıyor benim şimdi. Ped de işe yarayacak da biriktireyim diyordum ben de artık vazgeçtimBenim öyle şakır şakır bi akma yok ama damla damla geliyor. Ben akıntıdan rahatsız olduğumdan değil de göğsüm dolu iken ağrı oluyor onu rahatlatmak için mochi kullanıyorum. Sağdığım sütü depoluyorum. Çoğu tecrübeli anne 40 çıkınca memeler de terbiye oluyormuş. Biraz bekleyelim diyorum. Göğüs pedi benim işimi görüyor şimdilik.
Aaa ne kadar güzel açıklamış. Bende anezeteziden dolayı herkesin bu agrisi sanıyordum... iki gunnkalacaksa epidural iyi birsey gibi geldi bana.. bizim hastane ek ücret istedi ki ekim ayında da doguma yine zam gelmiş bakalım yarın bende netleştireyim artık herseyi..Sakinleştiriciyi sormadım canım ama gerek olursa yaparlar heralde o an panik olursam falan yani
Hastaneden çıkana kadar kalacak gibi konuştu burada olduğunuz sürece gibi bir laf geçti galiba katater 2 gün boyunca duracak canım
Bir de ben bel ağrısı olayını bel fıtığımı söyledim
Bazıları sezeryan oldum bel ağrım geçmedi boyun ağrım geçmedi diyorlar alakası bile yok o ağrıların sezaryanla dedi
Doğumdan sonra acı eşiğinize göre bel sırt omuz ağrınız olabilir bu sezaryan işleminden değil 9 ay boyunca bebeği taşımak için şekil değiştiren iskelet sisteminin yeniden eski halini alması yüzünden dedi
Ayrılan kemikleriniz tekrar birleşecek öyle düşünün sonrasında yine ağrılarınız olması normal biz burada elimizden geldiğince sizin için sonraki süreci de kolaylaştırmaya çalışacağız dedi
Hayırlı haberler al gel inşallah canımAaa ne kadar güzel açıklamış. Bende anezeteziden dolayı herkesin bu agrisi sanıyordum... iki gunnkalacaksa epidural iyi birsey gibi geldi bana.. bizim hastane ek ücret istedi ki ekim ayında da doguma yine zam gelmiş bakalım yarın bende netleştireyim artık herseyi..
İnşallah canım çok saolHayırlı haberler al gel inşallah canım
Bizim hastanede seçenek yok herkese bu şekilde yapılıyormuş doğum fiyatına dahil bu epidural de istemiyorum ya da istiyorum deme olayı yok yani biz de hatta ben hastaneden duydum bu kombine olayını öncesinde bilgim yoktu duyunca araştırmaya başladım ama ekstra ücret olsaydı yine isterdim sanırım gelenim gidenim olacak hastaneye malum ne kadar konforlu geçerse o kadar iyi olur heralde
Ben bir epidurali bir de epiduralsiz sezaryan olan biriyle konuşmuştum bizim bir eğitim grubu var oradaki bir anne. Epidural çok daha etkili kesinlikle fark oluyor hastanedeki süreçte daha konforlu demişti bana
Ya bizde bugun 12 den beri kucakta gezıyor uyumuyor emıyor kalkıyor bızıklanıyoe kucakta şekerleme yatırınca bıdaha hep ağlama modu kız çöktümmmm kocam daha gelmedi oğlum oyun oynayalım diye başımdaBiz kesin atak dönemindeyiz. Gaz sancısı falan diyorum ama yok yani o da var tabi de bu huysuzluk ondan değil. Kucakta susuyor biraz sonra yine değişiklik istiyor odaları geziyoruz. Bugün dışarı çıkarıyım dedim pusete koyarken bırakıyorum diye ağlamaya başladı koydum puseti kaldırdım sustu. Açık havada gayet iyiydi uyudu apartmandan girdik gözü açtıBu yaptıklarına biz halk dilinde edepsizlik deriz ama tıptaki adı atak dönemiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?