Her emme de olmasa da evet emerken takıyorum. Bazı emmelerde çok akarken bazen akmıyor. Bazen uykuda iken ve emmesine daha vakit varken sızlıyor akmaya başlıyor o zamanlarda takıyorum. Valla öyle çok az damlalarla kalkanla uğraşamam diye ped daha pratik oluyor.Çocuk emerken mi takıyorsun peki? Emerken diğeri de sızlamaya başlıyor benim şimdi. Ped de işe yarayacak da biriktireyim diyordum ben de artık vazgeçtimşimdi kalkana baktım 5cc falan boş boş akmış, çok değil de insan üzülüyor heba olunca
Kuzum devamlı mochı takarsan uyarılmaya devam eder ve aynı sekılde sut uretımı de artar , takma hazır evdesın aksın bı sure sonra terbıye olur bebeğe göre , bende artsın dıye taktım mesela. Ki her emzirmede dıger göğsümde sızlıyor bazen bakıyorum orda da süt damlıyor ama sütyene gelıyor bes altı damladır muhtemelenYok o kadar değilBu da var dönüşümlü kullanıyorum ama bunlar kendi durmuyor ya mochi yapışıyor daha kolay geliyordu. Şimdi bunları ve ped koyup deniyorum kesilir mi diye. Ama gece falan bunlardan döküyorum genelde yıka tekrar koy üşeniyorum
Aftoral kullanabılırsın belkı eczacıya sor karadut lu bi spreyMerhaba alakasız olacka belki ama görenler olur diye yazıyorum gebelikte hiç dil yaralariniz oldu mu benim bir iki haftadır böyle bir sıkıntım var dış etlerim de çok kötü bilen biri var mı aranızda neden olur olan varsa nasıl geçirdi diye 37. Haftadagim
Tabi ki canım bir de üstüne meme veriyorum bir kaç damla . Bazen mama içmek için emmiyor biliyor musun mama verince susuyorKuzum ogun basina 60 cc dimi ? Bende 3 ogune dusurucem. Bagimli gibi oldubenimki tokta olsa o mamanin tadini almadan uyumuyor valla
Benimkide oyle. Mama bagimlisi olduTabi ki canım bir de üstüne meme veriyorum bir kaç damla . Bazen mama içmek için emmiyor biliyor musun mama verince susuyor
Kız da değil ki evcilik oynayın Lina da bebek olsun işteYa bizde bugun 12 den beri kucakta gezıyor uyumuyor emıyor kalkıyor bızıklanıyoe kucakta şekerleme yatırınca bıdaha hep ağlama modu kız çöktümmmm kocam daha gelmedi oğlum oyun oynayalım diye başımda
Biz 5. Haftaya girdik bence kesınlıkle o bızım doğum tarıhınden tutuyo benceKız da değil ki evcilik oynayın Lina da bebek olsun işteBiz aynıyız o zaman cidden 5.hafta atak dönemi var o mu acaba bu
Duymazdan da veriyorum ama çok sıkı da değilim yazık yaBenimkide oyle. Mama bagimlisi oldubugun 2 kere verdim mama toplam. Daha gece uzun vermemek icin mememde yapisik suan
Sutum yetmiyor galibs benim ya sondu gitti bombos duruyo suanDuymazdan da veriyorum ama çok sıkı da değilim yazık ya
Ya gece bir o meme bir bu meme derken memeler fora geziyorum o zaman sütyen değil üst baş gidiyor işte ondan rahatsız oldumKuzum devamlı mochı takarsan uyarılmaya devam eder ve aynı sekılde sut uretımı de artar , takma hazır evdesın aksın bı sure sonra terbıye olur bebeğe göre , bende artsın dıye taktım mesela. Ki her emzirmede dıger göğsümde sızlıyor bazen bakıyorum orda da süt damlıyor ama sütyene gelıyor bes altı damladır muhtemelen
Pedleri açmamıştım şimdi onlara yöneldim ben de daha mantıklı. Biraz kendilerine gelsin memişlerHer emme de olmasa da evet emerken takıyorum. Bazı emmelerde çok akarken bazen akmıyor. Bazen uykuda iken ve emmesine daha vakit varken sızlıyor akmaya başlıyor o zamanlarda takıyorum. Valla öyle çok az damlalarla kalkanla uğraşamam diye ped daha pratik oluyor.
Insallah saglikla atlatinSağlıkla atlatalım inşallah kuzum dua etDarısı size inşallah
Gozun aydin cnm hayirli olsunKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Suan sut artis gunlerindeyim cnm ondan bol geliyoAa benimki de tam 2660 oldu şu an. Kiloları aynı olmuşbizimki ilk doğduğunda 15-20 anca içiyordu. Bir haftada 30-40'ı buldu o. Çok hızlı mideleri genişliyor
Bizimki de aynı şu anda. Emzirmeden sonra bile 60 istiyor. Umarım sütümüz artar da o miktar da zamanla azalır
Güzelce evinde dinlen artık. Ne güzel sütün de çok bolmuş, keşke bizimki de öyle olsa...
Aynen benimde oyleHafifi böyleyse işiniz zorbenim kız da sürekli bir şeyler döküp etrafın anasını ağlatıyor ama bilinçli olmadığı için bir şey diyemiyorum tabi dayanamayıp bağırdığım oluyor dün akşam11de karpuz istedi verdim. Elini tabağın dibindeki suya batırıp çıkarıyordu ayağını tabağa sokacakken yakaladım azarı işitti
Bence biz onu değiştirirdik rahat olmayı seviyorum ama o kadarı da abartı
Küçük kıskançlıklar o kadar olsun annesi seni paylaşamıyorbizde de durum öyle kucağımda kendi yatmak istiyor yatırıyorum kardeşine zarar vermediği sürece bu kadar olsun diyorum en güzelini yapmışsın iyiki doğmuş davut bu arada davut deyince davut diyen kedi videosu aklıma geliyor
Canim kesinlikle bende tavsiye ederim kalkanlariÇocuk emerken mi takıyorsun peki? Emerken diğeri de sızlamaya başlıyor benim şimdi. Ped de işe yarayacak da biriktireyim diyordum ben de artık vazgeçtimşimdi kalkana baktım 5cc falan boş boş akmış, çok değil de insan üzülüyor heba olunca
Benim hep oyle hıc oyle dusunme akşama doğru artık cok emıldıgı ıcın zaten oyle oluyorSutum yetmiyor galibs benim ya sondu gitti bombos duruyo suan
30 gram çok iyi kuzum , 200-300 gram giden var normaldeBugun eve ebe geldi
Davut 30gr kaybetmis2,5 3 saatte emzirerek arttiracaz Insallah
Persembe tekrar gelicek
Benim dikislerde sorun yok
Ozetle boyle
Çok şükür hasar sadece bende, bebek iyi ❤Sağlıkla kavuşmuşsunuz balım kalan seyler hallolur sıkma canını
Sağol canım damla damla geliyor sıkınca ama su gibi. Ebe normal dediAllah analı babalı büyütsün , inşallah süt de gelir kısa zamanda
Yarın eve gidersek evde başlayayım. Basur da olmuşum sanırım oturamıyorumCanım hayırlı olsun parol iç bir haftaya geçiyor acısı
Hiç can gibi değildi ölüyorum sandım çok kötüydü. Suyumda azalma var diye apar topar doğuma aldılar. Saatlerce sancı verdilerInsallah saglikla atlatin
Gozun aydin cnm hayirli olsun
Normal dogum candir yabenim icin oyle yani
Dikislerin agrisi normal cnm 3 gune kalmaz biseyin Insallah
Suan sut artis gunlerindeyim cnm ondan bol geliyo
Değerlendirip stok yapmam lazim
Aynen benimde oyledavuuuuuuut
Canim kesinlikle bende tavsiye ederim kalkanlari
Ben surekli takiyorum evde
Emzirince oburunden akiyo hop biberona aktariyorum stokluyorum
Bosa akip gitmesin
Şu an mama veriyoruz inşallah gelirde bende rahatlarımCanimm gelicek sutun cok normal suan. Bebisini emdirirken tenine temas ettirmeye calis cikar ustunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?