2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Her emme de olmasa da evet emerken takıyorum. Bazı emmelerde çok akarken bazen akmıyor. Bazen uykuda iken ve emmesine daha vakit varken sızlıyor akmaya başlıyor o zamanlarda takıyorum. Valla öyle çok az damlalarla kalkanla uğraşamam diye ped daha pratik oluyor.

Kuzum devamlı mochı takarsan uyarılmaya devam eder ve aynı sekılde sut uretımı de artar , takma hazır evdesın aksın bı sure sonra terbıye olur bebeğe göre , bende artsın dıye taktım mesela. Ki her emzirmede dıger göğsümde sızlıyor bazen bakıyorum orda da süt damlıyor ama sütyene gelıyor bes altı damladır muhtemelen

Aftoral kullanabılırsın belkı eczacıya sor karadut lu bi sprey

Kız da değil ki evcilik oynayın Lina da bebek olsun işte Biz aynıyız o zaman cidden 5.hafta atak dönemi var o mu acaba bu

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-17-06-33-109_com.android.chrome-edit.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2023-10-17-06-48-49-323_com.android.chrome-edit.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar benim oglusun gozunde hala bi kanlanma var. Basina gelen var mi hala gecmedi. Yeni doğan bebeklerde olur dedi doktor. Ama hala gecmemesi beni tedirgin etti

Kız da değil ki evcilik oynayın Lina da bebek olsun işte Biz aynıyız o zaman cidden 5.hafta atak dönemi var o mu acaba bu
Biz 5. Haftaya girdik bence kesınlıkle o bızım doğum tarıhınden tutuyo bence tabletıde Ertuğrul’dan saklıyoruz çıkarıp bakamadım doğduğu tarihi gireyim bakayım ne dıcek uyg

Ya gece bir o meme bir bu meme derken memeler fora geziyorum o zaman sütyen değil üst baş gidiyor işte ondan rahatsız oldum
Pedleri açmamıştım şimdi onlara yöneldim ben de daha mantıklı. Biraz kendilerine gelsin memişler

Sağlıkla atlatalım inşallah kuzum dua et Darısı size inşallah
Insallah saglikla atlatin
Kızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Gozun aydin cnm hayirli olsun
Normal dogum candir ya benim icin oyle yani
Dikislerin agrisi normal cnm 3 gune kalmaz biseyin Insallah
Suan sut artis gunlerindeyim cnm ondan bol geliyo
Değerlendirip stok yapmam lazim
Aynen benimde oyle davuuuuuuut
Canim kesinlikle bende tavsiye ederim kalkanlari
Ben surekli takiyorum evde
Emzirince oburunden akiyo hop biberona aktariyorum stokluyorum
Bosa akip gitmesin

Kızlar benn bu burun temizleme olayını yapamadım mı anlamıyorum ya. Böyle sıkmalık serum fizyolojiklerden aldık bebek dik pozisyondayken burun deliklerine 2şer damla damlatıyorum hapşuruyo ama rahatlatmıyo. Resmen hava kararınxa çocuk da hırıltı ve burun tıkanıklığı başlıyo anlamadım gitti

Sağlıkla kavuşmuşsunuz balım kalan seyler hallolur sıkma canını
Çok şükür hasar sadece bende, bebek iyi ❤
Allah analı babalı büyütsün , inşallah süt de gelir kısa zamanda
Sağol canım damla damla geliyor sıkınca ama su gibi. Ebe normal dedi
Canım hayırlı olsun parol iç bir haftaya geçiyor acısı
Yarın eve gidersek evde başlayayım. Basur da olmuşum sanırım oturamıyorum

Hi Hiç can gibi değildi ölüyorum sandım çok kötüydü. Suyumda azalma var diye apar topar doğuma aldılar. Saatlerce sancı verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…