Maşallah canım benim kaçıncı haftada kaç kilo doğdu sağlıcakla büyüt insallahBide kaçıncı doğumunda canim sancı çekerken evde herhangi şu Nisan geldi mi bide doğması için herhangi bise yaptin miÇok soru sordum Güle güle sağlıkla mutlulukla büyüt insallah
40+1 de doğdu. Sabah kanlı sümüklü kanamam oldu gün boyu düzensiz sancılarım vardı akşam saatlerinde 10 dakkaya düştü sonra hastaneye gittim. Gittiğimde sancilar 5 dakikadan daha az olmaya başladı ve 7 cm açıklık vardı. İki saat sonra doğdu. Sancinin başlayacağı günün öncesi çok yürüdüm ve hurma yedim onun haricinde çok bişey yapmadım. Sen de kolaylıkla kavuşursun inşallah
40+1 de doğdu. Sabah kanlı sümüklü kanamam oldu gün boyu düzensiz sancılarım vardı akşam saatlerinde 10 dakkaya düştü sonra hastaneye gittim. Gittiğimde sancilar 5 dakikadan daha az olmaya başladı ve 7 cm açıklık vardı. İki saat sonra doğdu. Sancinin başlayacağı günün öncesi çok yürüdüm ve hurma yedim onun haricinde çok bişey yapmadım. Sen de kolaylıkla kavuşursun inşallah
Banada ebe soyledi
Dogumdan 2 veya 5. Gunden itibaren olurmus genelde
Gogusler dolgun oluyo
Bi gogusle emzirirken digerinden sut akar
Benimde dun basladi bugunde oldu belki yarina kesilir
Tecrübeli anneler bebeğim yedikten sonra gazı çıkartmama rağmen kusuyor bugün üstünü değiştirriken az da olsa 3-4 lere kustu fışkırır gibi değil peynirimsi böyle ama ister istemez korkuyprum hepsi peynirimsi değildi. Biraz memede fazla kalınxa yapıyo hapşururması başladı az da olsa üşüttük mü acaba diye kahroldum ya normal midir
İyi geceler kızlar bende doğum yaptım 9 ekim 22.28 de dünyaya geldi bebeğim acil sezaryen ile bebeğim makat geliş olduğu için 6 cm acilmam vardı kızlar 10 gün oldu dikişlerim çok şişti ve çok ağrım var normal mi aranızda daha önce Sezaryen olan oldu mu