2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırlı olsun kuzum benim de sezaryen ama dikişlerim şişmedi 1 hafta sonra kontrole çağrılmadın mı? 10 gün olmasına rağmen çok ağrın olması normal değil mutlaka doktora git kuzum

Allahın cezası mochi ya ben hiç kullanamadım kuzum emerken damlayan sütleri biriktireyim dedim Ece hanım bir tepti (zaten silikon meme ucu bir yandan mochi bir yandan ikisini de zapt edemedim) zımbırtı uçtu gitti resmen

Kizlar benim oglusun gozunde hala bi kanlanma var. Basina gelen var mi hala gecmedi. Yeni doğan bebeklerde olur dedi doktor. Ama hala gecmemesi beni tedirgin etti
Hmm bilmiyorum kuzum 1. Ayda doktorunuz göz kontrolü isteyecektir zaten birkaç gün içinde dağılmazsa yeniden sor bence
Bebeği kanepeye yan yatırıp suyu sıkıyoruz kuzum sonra ağızla çekilen aspiratörle çekiyoruz.
Fizyolojik sıktıktan sonra aspire musun?
2 şer damla az bu arada doktorumuz tek burun deliği için 1 cc izotonik serum önerdi, Sterimarın bebekler için olanını sormuştum olmaz demedi olur da demedi anlamadım 2 kere kullandık sıkarken diğer burundan mukuslar çıktı resmen kuvvetli sıkıyor

Bebeğin üstünü mu çıkaracağız yoksa kendi üstümüzü mü
Kuzum hayırlı olsun minişin bana bebeğin bir tek çorabı kalsın sen de üzerini çıkar bebeği göğüslerine yatır demişlerdi ama benim sütümü getiren şey sıcak duş oldu omuzlarına, sırtına tut göğüslerine masaj yap

Canım o kadar basınç olduğu için önermedi doktor bana. Daha onun kılcal damarları çok hassas dedi burun spreyi için

Aşırı bi hapşurma yoksa normal. Vücutlarının savunma mekanizması oluyormuş hapşuruk. Oğlum 3'lüyor hatta 3 kere arka arkaya hapşuruyor. Çok emip az bişey çıkarmaları da normal diye biliyorum

Aşırı bi hapşurma yoksa normal. Vücutlarının savunma mekanizması oluyormuş hapşuruk. Oğlum 3'lüyor hatta 3 kere arka arkaya hapşuruyor. Çok emip az bişey çıkarmaları da normal diye biliyorum
Bizimkide 3 luyor. Bugun senin oglus nasil. Benimki beni uzmuyor kalkmiyor hic ya uyurken emziriyorum

Merhaba arkadaşlar
Benim günler yoğun geçtiği için artık eskisi gibi aktif olamıyorum.
Bebeğim gün gün büyüyor. Hastalık, sağlık, beslenme, şöyle - böyle derken zaman su gibi akıyor. Birinci ayına az kaldı bile

Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Hala doğum yapmamış olan arkadaşlarımız var ise sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.

Canim hayirli olsun gozun aydin
Bende 13 ekim sezeryan oldum agrim oluyo ama ilac aliyorum onlar sakinlestiriyo dikis sisligi bendede var suan.
Ama benim dikislerim 10.gun alinacak sana herhangi bise denilmedimi

Bizimkide 3 luyor. Bugun senin oglus nasil. Benimki beni uzmuyor kalkmiyor hic ya uyurken emziriyorum
Maşallah valla bizimkinin garezi bana Akşam uyudu babası varken ben yattım bikaç saat o da uyudu. Şimdi yine başladık uyumamaya, şimdi daldı. Hapşururken bi de bazen 3.ye hazırlanıyor çıkmıyor bi ses çıkarıyor çok tatlı oluyor ya

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kuzum benim de sezaryen ama dikişlerim şişmedi 1 hafta sonra kontrole çağrılmadın mı? 10 gün olmasına rağmen çok ağrın olması normal değil mutlaka doktora git kuzum
Şişlik olduğu için ağrım çok fazla 2 normal dogumum var 3. Bebek bu gerçekten o kadar zor geldi ki Sezaryen 10 gündür annemde kalıyorum çocuklarım küçük gerçekten çok zor bı durum

Canim hayirli olsun gozun aydin
Bende 13 ekim sezeryan oldum agrim oluyo ama ilac aliyorum onlar sakinlestiriyo dikis sisligi bendede var suan.
Ama benim dikislerim 10.gun alinacak sana herhangi bise denilmedimi
Sağol canım teşekkür ederim evet randavu alıp gel demişti randavu bulamıyorum korkuyorum dikişleri aldırmaya canım çok yanar diye

Kuzum 2 gundur benimkide hic uyumuyordu bugun bir haller oldu korktum bile kalkmayincan

Kızlar merhaba siz yeni tecrübelisiniz bugün yada yarın doğumum olacak Şuan hastanedeyim sütüm için almam gereken yapmam gereken birşey varmı hemen gelmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…