2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
atatalya gece 2 de zar zor uyudu Lina düşünki bütün gün sadece 10 dk 10 dk kestırdı akşam 9 dan sonra kac kez uyuttum yatırdım babası kac kez yatırdı bılmıyorum çığlık çığlığa ağlıyor hanı mama bile yapıp verdim bi nebze belki açlığından yapıyordur dıye yok asla susmadı bu atak degılse ne

Bende kullanıcam ya dr bitek serum fizyolojik damlat dedi de çocuk hırıldıyor yazık,böyle alayım o zaman
Bendede bu var kuzum. Bu bi tarwfinida agzinla cekiyosun ondan dimii

Bende baby plusun var aynı ısı goruyor yedek uçlarında aldım bugun hatta hiçinden cıkıyor hepsı pert oğlumda bunu almıstım

Ay benim bir kaç tanesini yemişliğim var. Hepsini yemedim. Çok tatlı geliyor bana. Ama senin yiyesin varsa ye tabi ne zararı olacak

Aynen otribebe ama ambalajı farklı benimkinin Eki Görüntüle 3319724

Bencede öyle canım ya aman atak olsun zaten sonuçta geçici bi süre ve iyi bişi bebiş büyüyor

İyi yapmisisn canım bende veriyorum emzik ama hemen düşüyor bir de ona ağlıyor. Zaten kolostrum damla damla gelir 3. Gün anne sütü sıvılaşmjs oluyor. Bestlak ki bulandan Allah razı olsun
Amiinnnnj Sütüm bugün gelmeye başladı emdi de ama şimdi sağ göğsümden geliyor soldan gelmiyor neden olur acaba ?
Canım duş aldıktan sonra gelecek bence sütün. Sürekli al bebeğini göğsüne. Bol temas bol süt tariflere başlıyormuşsun hadi koçum benim gelecek o sütler
Kız hala senin tarifi yapamadım evde içim dışım sıvı oldu doktorum günde 3-4 fincan kahve iç dedi bebeğe gaz olmasın diye kimyon rezene içiyorum süt yapan mallardan almışlar ondan içiyorum hafif gaz var kayısı kompostosu içiyorum yoruldum valla ya
Göğsüne ılık sıcak arası suyla masaj yap banyoda sütü hemen indirir diyorlar, şuan gelen sütün altın değerinde 1 damlası bile bebişe fayda ediyordur
Çok şükür sütüm gelmeye başladı ama onu doyuracak kadar değil inşallah zamanla artar
Kızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün Ben duş aldıktan sonra gelmeye başladı duşta göğsüme sıcak suyu bol tut dedi
Aa benimki de tam 2660 oldu şu an. Kiloları aynı olmuş bizimki ilk doğduğunda 15-20 anca içiyordu. Bir haftada 30-40'ı buldu o. Çok hızlı mideleri genişliyor
İnşallah canım bizimkinin içtiği mama miktarı aynı sayılır ama yavaştan sütüm de gelmeye başladı ne kadar süt geliyor ne kadar doyuyor bilmiyorum o yüzden mama bir iki gündür sabit aynı yiyorFazla kilo kaybı olmasından korkuyorum inşallah fazla kaybetmez sarılık felan olmaz

Canim sen nasil oldun alistiniz mi birbirinize
Bizde alışmaya çalışıyoruz canım kendini bence hala anne karnında sanıyor benim sıpa 40 hafta durdu yetmedi galiba
Gece çünkü 1 ile 4 arası resmen her şeyi yapıyoruz yok uyumuyor gebe iken de o saatlerde hareketliydi ama o zaman uyuyordum
Gazı yok karnı tok altı temiz ama sürekli kucak istiyor biraz sakinleşiyor sonra tekrar ciyak ciyak ağlıyor
Sabaha karşı biraz uyuyor baya yoruyor beni dikişlerim baya acıyor sürekli beni istediği için de dinlenemiyorum

Benimki de aynı hangi saatte ne yapıyosa hLa aynı devam gece uyutmazdo şiödi de aynı. Sabah babanın iş saatinde kalkar tekme atardı ondan sonra biraz kahvaltı yapar uyurduk. Alarm kurmadım eşimin kalkma saatinde tüm gece 1-5 arası ayakta olmasına rağmen yeni yatırmıştım 6da kalktı babasını işe yolladı kahvaltı yaptı sonra uyudu

Kiyamamm bizimkide oyle ama gecicek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…