Bendede bu var kuzum. Bu bi tarwfinida agzinla cekiyosun ondan dimii
Tamam bı sorayım teşekkür ederimBilmiyorum sorun 4 yasındakı oğluma verıldı
Bende baby plusun var aynı ısı goruyor yedek uçlarında aldım bugun hatta hiçinden cıkıyor hepsı pert oğlumda bunu almıstım
Ay benim bir kaç tanesini yemişliğim var. Hepsini yemedim. Çok tatlı geliyor bana. Ama senin yiyesin varsa ye tabi ne zararı olacak
Aynen otribebe ama ambalajı farklı benimkinin
Bendede bu var kuzum. Bu bi tarwfinida agzinla cekiyosun ondan dimii
Bende baby plusun var aynı ısı goruyor yedek uçlarında aldım bugun hatta hiçinden cıkıyor hepsı pert oğlumda bunu almıstım
Ay benim bir kaç tanesini yemişliğim var. Hepsini yemedim. Çok tatlı geliyor bana. Ama senin yiyesin varsa ye tabi ne zararı olacak
Aynen otribebe ama ambalajı farklı benimkinin Eki Görüntüle 3319724
Bencede öyle canım ya aman atak olsun zaten sonuçta geçici bi süre ve iyi bişi bebiş büyüyoratatalya gece 2 de zar zor uyudu Lina düşünki bütün gün sadece 10 dk 10 dk kestırdı akşam 9 dan sonra kac kez uyuttum yatırdım babası kac kez yatırdı bılmıyorum çığlık çığlığa ağlıyor hanı mama bile yapıp verdim bi nebze belki açlığından yapıyordur dıye yok asla susmadı bu atak degılse ne
Ben buldum canım geçen migrostan aldım hatta 2 numarayı. Hepsiburada da varKızlar molfix bulabiliyor musunuz? Ben 2 numara bulamadım. Migros çalışanına sordum. Molfixin tedavülden kaldırılacağını söyledidoğru mu ki ? Molfix yerine ne kullanacağız Papatyamaviss
Ben de internetten vereyim bari siparişBen buldum canım geçen migrostan aldım hatta 2 numarayı. Hepsiburada da var
Hepsiburada Hayat satıcısından verecek olursan yazıp eski model olup olmadığını sor yorumlarda eski çiş göstergesiz bezler gönderildi yazıyorduBen de internetten vereyim bari sipariş
Amiinnnnjİyi yapmisisn canım bende veriyorum emzik ama hemen düşüyor bir de ona ağlıyor. Zaten kolostrum damla damla gelir 3. Gün anne sütü sıvılaşmjs oluyor. Bestlak ki bulandan Allah razı olsun
Kız hala senin tarifi yapamadım evde içim dışım sıvı oldu doktorum günde 3-4 fincan kahve iç dedi bebeğe gaz olmasın diye kimyon rezene içiyorum süt yapan mallardan almışlar ondan içiyorum hafif gaz var kayısı kompostosu içiyorum yoruldum valla yaCanım duş aldıktan sonra gelecek bence sütün. Sürekli al bebeğini göğsüne. Bol temas bol süttariflere başlıyormuşsun hadi koçum benim gelecek o sütler
Çok şükür sütüm gelmeye başladı ama onu doyuracak kadar değil inşallah zamanla artarGöğsüne ılık sıcak arası suyla masaj yap banyoda sütü hemen indirir diyorlar, şuan gelen sütün altın değerinde 1 damlası bile bebişe fayda ediyordur
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünKızlar dün ben doğum yaptım. Normal doğum ama dikişler çok acıyor ve sütüm gelmedi
İnşallah canım bizimkinin içtiği mama miktarı aynı sayılır ama yavaştan sütüm de gelmeye başladı ne kadar süt geliyor ne kadar doyuyor bilmiyorum o yüzden mama bir iki gündür sabit aynı yiyorAa benimki de tam 2660 oldu şu an. Kiloları aynı olmuşbizimki ilk doğduğunda 15-20 anca içiyordu. Bir haftada 30-40'ı buldu o. Çok hızlı mideleri genişliyor
Bizde alışmaya çalışıyoruz canım kendini bence hala anne karnında sanıyor benim sıpa 40 hafta durdu yetmedi galibaCanim sen nasil oldun alistiniz mi birbirinize
Benimki de aynı hangi saatte ne yapıyosa hLa aynı devamBizde alışmaya çalışıyoruz canım kendini bence hala anne karnında sanıyor benim sıpa 40 hafta durdu yetmedi galiba
Gece çünkü 1 ile 4 arası resmen her şeyi yapıyoruz yok uyumuyor gebe iken de o saatlerde hareketliydi ama o zaman uyuyordum
Gazı yok karnı tok altı temiz ama sürekli kucak istiyor biraz sakinleşiyor sonra tekrar ciyak ciyak ağlıyor
Sabaha karşı biraz uyuyor baya yoruyor beni dikişlerim baya acıyor sürekli beni istediği için de dinlenemiyorum
Kiyamamm bizimkide oyle ama gecicek insallahBizde alışmaya çalışıyoruz canım kendini bence hala anne karnında sanıyor benim sıpa 40 hafta durdu yetmedi galiba
Gece çünkü 1 ile 4 arası resmen her şeyi yapıyoruz yok uyumuyor gebe iken de o saatlerde hareketliydi ama o zaman uyuyordum
Gazı yok karnı tok altı temiz ama sürekli kucak istiyor biraz sakinleşiyor sonra tekrar ciyak ciyak ağlıyor
Sabaha karşı biraz uyuyor baya yoruyor beni dikişlerim baya acıyor sürekli beni istediği için de dinlenemiyorum
Ay öyle şey mi olur kuzum ya yok senelerin molfıxı hiç bitmedi bitmez deKızlar molfix bulabiliyor musunuz? Ben 2 numara bulamadım. Migros çalışanına sordum. Molfixin tedavülden kaldırılacağını söyledidoğru mu ki ? Molfix yerine ne kullanacağız Papatyamaviss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?