Allahın cezası mochi ya ben hiç kullanamadım kuzum emerken damlayan sütleri biriktireyim dedim Ece hanım bir tepti (zaten silikon meme ucu bir yandan mochi bir yandan ikisini de zapt edemedim) zımbırtı uçtu gitti resmen
Kızlar doktordan geldim ne açılma var ne bise 41 i bekleyecek gücüm de kalmadi bu hafta suni sanci alacağım ne diyorsunuz sizce 3.dogumum açılmayıp o sanciyi çekmek de var çok zor durumdayım ama diğer haftaya da dayanacak gücüm kalmadi
Kızlar doktordan geldim ne açılma var ne bise 41 i bekleyecek gücüm de kalmadi bu hafta suni sanci alacağım ne diyorsunuz sizce 3.dogumum açılmayıp o sanciyi çekmek de var çok zor durumdayım ama diğer haftaya da dayanacak gücüm kalmadi
Yok canim serum seklinde verdiler bana. Hatta dusuk dozdan yuksege dogru. Ama dayanilmayacak kadar kotu degildi. Sonrasinda da epidural takiyorlar zaten yani bende oyleydi
Ben de yarın gidiyorum kontrole bi haftaya doğurursun dedi 9 gün olacak yarın doğurmadım teklif ederse suni sancıyı kabul etmeyi düşünüyorum etmezse de ben teklif edicem patlayacağım artık çünkü dediğin gibi çok zor
Yok canim serum seklinde verdiler bana. Hatta dusuk dozdan yuksege dogru. Ama dayanilmayacak kadar kotu degildi. Sonrasinda da epidural takiyorlar zaten yani bende oyleydi
Ben de yarın gidiyorum kontrole bi haftaya doğurursun dedi 9 gün olacak yarın doğurmadım teklif ederse suni sancıyı kabul etmeyi düşünüyorum etmezse de ben teklif edicem patlayacağım artık çünkü dediğin gibi çok zor
Hic bilmiyorum kuzum valla. Ben epidural istedim. Cunku artik bebek cikmak isteeiginde kuvvetli bir sekilde ikinma istegi geliyor epidurali takinca en azindan sanciyi hissetmiyorsun
Kızlar bu çiş göstergesi hatalı olan Molfix ler hangileri? Dış ambalajı falan farklı mı?
Geçen Migros indirimden aldım ben de acaba hatalı seri mi aldım ki?
Ya kesinlikle bi de artık 40 u geçince içerde kaka yapma gibi tehlikelerde aklımda dönüp duruyor , insanlar zaten çok bunaltıyor her gün her gün daha doğurmadın mı hiç mi sancın yok , usandım
Kızlar bu çiş göstergesi hatalı olan Molfix ler hangileri? Dış ambalajı falan farklı mı?
Geçen Migros indirimden aldım ben de acaba hatalı seri mi aldım ki?