2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Vakumunu iyi yaptın mı acaba, ben yatarken falan takıyorum bana mısın demiyor Ama bebek tekmeleri bozuyor vakumu
Ben de internetten vereyim bari sipariş
Ya burda da migrosta bulamadım ben, molfixden başks bez denemedim naparım

Kızlar doktordan geldim ne açılma var ne bise 41 i bekleyecek gücüm de kalmadi bu hafta suni sanci alacağım ne diyorsunuz sizce 3.dogumum açılmayıp o sanciyi çekmek de var çok zor durumdayım ama diğer haftaya da dayanacak gücüm kalmadi

Bende suni sanci ile dogurdum ama 1.5 cm acilmam vardi. İnsallah saglikla gelsin bebis

Kızlar selam ultrasonda bebeğin kesesi ,bebek ,kalp atışı hepsii net olarak hangi haftada görülür ? Bilginiz varmı

Ben de yarın gidiyorum kontrole bi haftaya doğurursun dedi 9 gün olacak yarın doğurmadım teklif ederse suni sancıyı kabul etmeyi düşünüyorum etmezse de ben teklif edicem patlayacağım artık çünkü dediğin gibi çok zor

Kızlar selam ultrasonda bebeğin kesesi ,bebek ,kalp atışı hepsii net olarak hangi haftada görülür ? Bilginiz varmı
Ben 5+5 de keseyi görmüştüm
7+1 de de kalp atışı duyduk

Genelde bu haftalarda bu şekilde ilerler ama bazıları 8. Haftada 9. Haftada da duyabiliyor kalbi geç döllenme ise biraz oynayabilir zaman aralıkları

Evet canım hiç gücüm kalmadi surekli bebek hareket ediyor mu aman bise olmasin

Kızlar bu çiş göstergesi hatalı olan Molfix ler hangileri? Dış ambalajı falan farklı mı?
Geçen Migros indirimden aldım ben de acaba hatalı seri mi aldım ki?

Ben 5+5 de keseyi görmüştüm
7+1 de de kalp atışı duyduk

Genelde bu haftalarda bu şekilde ilerler ama bazıları 8. Haftada 9. Haftada da duyabiliyor kalbi geç döllenme ise biraz oynayabilir zaman aralıkları
Hmm anladım teşekkür ederm ben 6+3 ümde ne görülür diye merak ettm hepsi icin aynı anda gidiyim.diyorumda

Evet canım hiç gücüm kalmadi surekli bebek hareket ediyor mu aman bise olmasin
Ya kesinlikle bi de artık 40 u geçince içerde kaka yapma gibi tehlikelerde aklımda dönüp duruyor , insanlar zaten çok bunaltıyor her gün her gün daha doğurmadın mı hiç mi sancın yok , usandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…