2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu çiş göstergesi hatalı olan Molfix ler hangileri? Dış ambalajı falan farklı mı?
Geçen Migros indirimden aldım ben de acaba hatalı seri mi aldım ki?
Bende aldım 1 paket kullandım bitti bile. Sorun olmaz canım. Ben de ilk başta aaaaa çizgisi yokmuş diye üzülmüştüm ama Çişi yine de anlıyorsun. Öyle çok aman aman bi eksiklik değil yani

Hanımlar lohusa psikolojisinden nasıl çıkabilirim . İki haftalık bebeğim var ve inanılmaz bir psikoloji içerisindeyim . Gece gündüze karıştı . Biliyorum bu durum ebediyyen böyle devam etmeyecek bir kaç ay sonra herşey değişecek daha normal olacak

Hic bilmiyorum kuzum valla. Ben epidural istedim. Cunku artik bebek cikmak isteeiginde kuvvetli bir sekilde ikinma istegi geliyor epidurali takinca en azindan sanciyi hissetmiyorsun
Ay ne yapacagim bilmiyorum onu da mı doktorla konussaydim acaba canim benim hep kendiliğinden oldu ilk defa ben de bilmiyorum

Ya kesinlikle bi de artık 40 u geçince içerde kaka yapma gibi tehlikelerde aklımda dönüp duruyor , insanlar zaten çok bunaltıyor her gün her gün daha doğurmadın mı hiç mi sancın yok , usandım
Evet canım benim de öyle her dakika hareket kontrolü yapıyorum küçük Bi bebek ama insan korkuyor yine de

Merhaba anneler,
Dün kontrole gittik, 39+2 yiz. Sancılar var ama hazırlık sancısı yeterli değil dedi. Pazar gününe kadar doğmasını beklececeğiz. Küçük hanım kendi isteği ile gelmezse pazartesi yatış yapılacak hastaneye sabahtan. Suni sancı verilecek ve doğum gerçekleşecek nasipse.

Dra21 ne yaptı acaba?

Ya benim sanal market meltemdeki 2m galiba, 5m olsa çeşit çok olacak ama hiç 2-1 beden yok. Hepsiburadadan aldım onlar gelmezse talibim
Hepsi burada gelene kadar seninki 2 ye geçer Ciddiyim zaten yakınız bendekiler kalcak dolap ve letgoya koydum soran yok napcam bunları ben

Canım merak etme bir bakıyorsun bebeğin ilk okula başlamış zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile sen kendini rahatlat bebeğin de daha rahat olur emin ol çevrende yardım isteyebileceğin biri varsa hiç çekinme yardım iste kendin için ne iyi geliyorsa onu yap ne kadar rahat relax olursan sütünde o kadar bol olur bebeğin de rahat olur

Kızlar bu çiş göstergesi hatalı olan Molfix ler hangileri? Dış ambalajı falan farklı mı?
Geçen Migros indirimden aldım ben de acaba hatalı seri mi aldım ki?

Bende aldım 1 paket kullandım bitti bile. Sorun olmaz canım. Ben de ilk başta aaaaa çizgisi yokmuş diye üzülmüştüm ama Çişi yine de anlıyorsun. Öyle çok aman aman bi eksiklik değil yani
Ben acaba göstergesi olmayan eski model mi uzun süre beklediyse sıkıntı olur mu diye bilemedim de benim migrostan aldıklarım göstergeli çıktı

Bana da 40 in cikmadan cikma diyorlar. Ama nasil dayanirim o kadar evde
Ya çocuğun kontroller falan derken illa çıkıyorsun Ama vücudu dinlendirmek gerekiyor çok da acele etme, sarılık falan derken doğumdan sonraki ilk bir hafta hastane ev arası gidip geldim belki ondan iyileşemedim

Bana da 40 in cikmadan cikma diyorlar. Ama nasil dayanirim o kadar evde
Ben çıktım avmye gezmeye de gıttım ailecek arkadaşlarımla pazar gezmeye de gıttım kaynanam görümcem Eltim den oluşan günümüz vardı ona gittim arkadaşıma oturmaya gittim sağlık ocağı hastane derken havalar Güzelken şimdi kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…