Ben iyleseyim cikicam cok bunaldim valla. Bi yandan bebise hastalik olur diye de cikmakistemiyorum. Su korona mevzusu hortlamis yineYa çocuğun kontroller falan derken illa çıkıyorsunAma vücudu dinlendirmek gerekiyor çok da acele etme, sarılık falan derken doğumdan sonraki ilk bir hafta hastane ev arası gidip geldim belki ondan iyileşemedim
Gitcem kuzum bende ama.kalabsligs girmeyim cok diyorumBen çıktım avmye gezmeye de gıttım ailecek arkadaşlarımla pazar gezmeye de gıttımkaynanam görümcem Eltim den oluşan günümüz vardı ona gittim arkadaşıma oturmaya gittim sağlık ocağı hastane derken havalar Güzelken şimdi kötü
Bizim avm acık avmGitcem kuzum bende ama.kalabsligs girmeyim cok diyorum
Ya izmirde hastanelerde korona gozukmeye baslamisBizim avm acık avmpazar zaten acık kapalı ortamlara cok gırme kuzum
Canım benim 1 cm acilmam vardı fitil olarak aldım 10 saat sonra doğurdumBenim hiç acilmam yok canim fitilmis suni sancı demi
Ay banada öyle diyorlar bugün 17 gün oldu çok bunaldım ama hasta olur falan diyede korkuyorumBana da 40 in cikmadan cikma diyorlar. Ama nasil dayanirim o kadar evde
1 haftw dhaa sabret sonra cikarsin canim ya oda toparlanmis olurAy banada öyle diyorlar bugün 17 gün oldu çok bunaldım ama hasta olur falan diyede korkuyorum
Tamam canım sağol güneşli günler yakınatatalya benle takip et bakalım ikincisi de tutacak mı
Açıkhavaya götür canım. Biz hep açıkhava mekanlara gidiyoruz. Biz eve kimseyi kabul etmiyoruz. Halamlarla teyzemlerle falan parklarda buluştuk. Pazar günü eşimle deniz kenarında açıkhava mekana kahvaltıya gittik. Havalar bozmadan değerlendir bence sonra açıkhavaya çıkaramayacağız oksijen alsın biraz bebiş diyorum ben. Bi küçük dezenfektan alıyorum çantaya emzirecek mama hazırlayacak olursam onu yapıyorum ellerime.Ben iyleseyim cikicam cok bunaldim valla. Bi yandan bebise hastalik olur diye de cikmakistemiyorum. Su korona mevzusu hortlamis yine
Aynen canim havalar guzelken cikicamAçıkhavaya götür canım. Biz hep açıkhava mekanlara gidiyoruz. Biz eve kimseyi kabul etmiyoruz. Halamlarla teyzemlerle falan parklarda buluştuk. Pazar günü eşimle deniz kenarında açıkhava mekana kahvaltıya gittik. Havalar bozmadan değerlendir bence sonra açıkhavaya çıkaramayacağız oksijen alsın biraz bebiş diyorum ben. Bi küçük dezenfektan alıyorum çantaya emzirecek mama hazırlayacak olursam onu yapıyorum ellerime.
Ben kullaniyorum canim. Ebe bana sari kantaronla karistir oyle sur 2 gunde toparlar dedi cunku benimki yara olmustu. Lansinoh bende aldimda bi faydasi olmadi bende yara oldu hemenKızlar doktordan çıktık bizde çok şükür yolunda herseyaneztesi ile konuştum Bearhug sakinleştirici bebek çıktıktan sonra veriliyormuş, epidural e gerek yok dedi aynı şekilde...
Bu arada doktorum bu ferro sanol kan ilacına 2 ay devam ediyoruz dedi.
I mom latte emziren anneler için olan a başlayacakmış süt üretiminde pozitif etkisi varmış..
Hem dikiş hemde meme ucu için madecassol kullan dedi.. şimdiden başlayabilirsin dedi.
madecassol u meme ucu için kullanan oldu mu? Ben lansinoh almıştım...
Ben kullandım canım hem meme ucuna hem dikişlere zaten prospektusunde de yaziyorKızlar doktordan çıktık bizde çok şükür yolunda herseyaneztesi ile konuştum Bearhug sakinleştirici bebek çıktıktan sonra veriliyormuş, epidural e gerek yok dedi aynı şekilde...
I mom latte emziren anneler için olan a başlayacakmış süt üretiminde pozitif etkisi varmış..
Hem dikiş hemde meme ucu için madecassol kullan dedi.. şimdiden başlayabilirsin dedi.
Umarım gerek olmaz sakinleştiriciye falanKızlar doktordan çıktık bizde çok şükür yolunda herseyaneztesi ile konuştum Bearhug sakinleştirici bebek çıktıktan sonra veriliyormuş, epidural e gerek yok dedi aynı şekilde...
Kız maşallah benim seninle adaş kuzenim var aynı sen gibi. 2 çocuğu arasında 4 yaş var herşeye de yetiyor. Gününden gezmesinden eksik kalmıyorBen çıktım avmye gezmeye de gıttım ailecek arkadaşlarımla pazar gezmeye de gıttımkaynanam görümcem Eltim den oluşan günümüz vardı ona gittim arkadaşıma oturmaya gittim sağlık ocağı hastane derken havalar Güzelken şimdi kötü
Emzirmeden önce yıkıyor muyuz peki?Ben kullandım canım hem meme ucuna hem dikişlere zaten prospektusunde de yaziyor
Iumarim canım, benimki pozisyonda ama yüzünü görebiliyoruz.. tam net poz vermiyor ama yanaklar ve burun hep ortada...Umarım gerek olmaz sakinleştiriciye falan
Senin bebito kanalda mıydı? Bir şey dedi mi doktor hiç?
Benimki kanalda değil hala yukardaymış yüzünü eliyle kapatsa da hala başı kabak gibi görünüyoraşağı inse yüzünü artık göremem dedi doktor
Kanala inmediyse cumaya kadar gelmez heralde diyorum ama bir yanım hala tedirgin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?