Evet çok oluyo hala devam. Bulantıdan dolayı çok bişey yiyemiyorum. Akşam yemeklerimi yarım kase çorbayla geçirdim hep ama yemek yemeyi çok özledim. Seven biriydim şuan böyle işkence gibi geliyo
Kızlar özür dileyerek alakasız olacak ama bişey sorcam süpürge alcam dikey pratik olur ama çekim güçleri zayıf sanki dyson çok pahalı ama gücü iyi olan tavsiyeniz varsa çok sevinirim
Aşırı halsizlik ve uyku hali bende de var düştüğüm yerde uyuyorum çok yorgunum sanki hastayım da vücudum kırgınlaşmış gibi
Bana da bulantı genelde aç olunca daha çok vuruyor ama gün içinde bazen beklenmedik anda da oluyor sürekli değil neyse ki vurup geçiyor
Bir geçse şu dönemler üç aydan sonrası rahat diyorlar umarım öyle olur
Kızlar özür dileyerek alakasız olacak ama bişey sorcam süpürge alcam dikey pratik olur ama çekim güçleri zayıf sanki dyson çok pahalı ama gücü iyi olan tavsiyeniz varsa çok sevinirim
Canım ben probiyotik kullanmaya başladım en iyi böyle rahatlayabildim. Neredeyse öğrendiğimden beri yaşıyorum bu sorunu.
Kayısı hoşafı da işe yarıyor. Sabah akşam yemeklerden önce yiyodum ben.
Bebişler şimdiden fena yaa oyy anneleri yesin onları
Probiyotik tavsiye ederim canım. Öncesinde kullanıp memnun kaldığın yoksa eğer ben NBL probiotic gold şase kullanıyorum. Bana iyi geldi.