2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Deneyimli anneler bu verem aşısını biz hala olmadık 2.ay aşısı sağlık ocağı toplu yapılıyor haber vericem dedi. Bunun zamanı yok mu ya 2,5 aylık olacağız nerdeyse hala haber yok

Dün çok umutlanmıştım ya ama bu da gol değil

Deneyimli anneler bu verem aşısını biz hala olmadık 2.ay aşısı sağlık ocağı toplu yapılıyor haber vericem dedi. Bunun zamanı yok mu ya 2,5 aylık olacağız nerdeyse hala haber yok

2.ay karma,zatürre,verem yazıyo e devlette
Evet kuzum 2.ay BCG aşısı yapılıyor senin hemşirenin numarası yok mu ara istersen bi?

Yok canım verem toplu olacak dedi hala haber yok bi süresi yok mu bunun
Ben rotayı da ıkıncı ay alayım mı dedim oda dedıkı zaten uc tane ası olcak agır gelıyor rotayı da 3. Ay yaparız dedı kuzum hıc sonradan yapılcak falan demedı bakayım ıkıncı ay gelsın nolcak. Ama verem de sıkıntı olabılır sankı bı anne konusuyordu yok falan dıyordu gelınce haber verırız gıbı bı konusma duydum da bakalım

Sarper kuşum napıyor nasıl gidiyoe emzirme alt altma uyutma serüvenin

Hmm o zaman ondan bekliyoruz. İşte ben rotayı yaptırdım karma ve zatürre aşısı oldu. Verem için haber gelecek bakalım olmadı 3.ay gelmeden bi daha ararım sağlık ocağını

Bebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum ilk olarak Benimde doktorum heran gelebilir dedi bebiş sabırsızlıkla bekliyoruz. Ama bu birkaç gündür benden yoğun sarı bir akıntı geliyor acaba enfeksiyon mu kaptım bilmiyorum yoksa doğal mı. Randevumda 5 gun sonra. Böyle birsey yaşayan oldu mu aranızda.

Kızlar dün sıvı geliyor diye yazmıştım bu sabahta uyandığımda dikiş yerinde kanama olmuştu birazdan hastaneye gideceğim çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…