Deneyimli anneler bu verem aşısını biz hala olmadık 2.ay aşısı sağlık ocağı toplu yapılıyor haber vericem dedi. Bunun zamanı yok mu ya 2,5 aylık olacağız nerdeyse hala haber yok
Deneyimli anneler bu verem aşısını biz hala olmadık 2.ay aşısı sağlık ocağı toplu yapılıyor haber vericem dedi. Bunun zamanı yok mu ya 2,5 aylık olacağız nerdeyse hala haber yok
Doktor bana kanlı akıntı gelebilir orayı uyardığım için korkma dedi. Geldiğimden beri bakıp durdum rengi çok açık pembe, kendi de çok az bi akıntı geldi başka da gelen giden yok rengi düzeldi.
Ebe de doğum başladığında kanaman olabilir, kahverengi, kırmızı vs miktarı azsa ve leke tarzındaysa korkma normal, ama akan tarzda yoğun bir kanama olursa hemen ara dedi.
Ben rotayı da ıkıncı ay alayım mı dedim oda dedıkı zaten uc tane ası olcak agır gelıyor rotayı da 3. Ay yaparız dedı kuzum hıc sonradan yapılcak falan demedı bakayım ıkıncı ay gelsın nolcak. Ama verem de sıkıntı olabılır sankı bı anne konusuyordu yok falan dıyordu gelınce haber verırız gıbı bı konusma duydum da bakalım
Ben rotayı da ıkıncı ay alayım mı dedim oda dedıkı zaten uc tane ası olcak agır gelıyor rotayı da 3. Ay yaparız dedı kuzum hıc sonradan yapılcak falan demedı bakayım ıkıncı ay gelsın nolcak. Ama verem de sıkıntı olabılır sankı bı anne konusuyordu yok falan dıyordu gelınce haber verırız gıbı bı konusma duydum da bakalım
Hmm o zaman ondan bekliyoruz. İşte ben rotayı yaptırdım karma ve zatürre aşısı oldu. Verem için haber gelecek bakalım olmadı 3.ay gelmeden bi daha ararım sağlık ocağını
Bebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum ilk olarak Benimde doktorum heran gelebilir dedi bebiş sabırsızlıkla bekliyoruz. Ama bu birkaç gündür benden yoğun sarı bir akıntı geliyor acaba enfeksiyon mu kaptım bilmiyorum yoksa doğal mı. Randevumda 5 gun sonra. Böyle birsey yaşayan oldu mu aranızda.