2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah analı babalı büyütsün canımHurmalar işe yaramış
Ay ben ağlayamadım bile ki cok sulu gözümdür mal gibi donuk bı ıfadeyle devamlı gülümsedim
Bende normalde aşırı güleç neşeli biriyimdir hiç duygusal değilimdir ama dr gösterince yanımda ölçümleri yapılınca yaşlar akmaya başladı
Belli olmuyor duygu durumlarımız

Maşallah maşallah canım minyon diye boşuna üzülmüşsünYediklerin ona da yaramış

Hadi bakalım kimi gerçekten gününü bekliyorum bizimki öyleydi

Kuzum ondan bende aylar önce aldım tıkanıklık durumunda direk serum fizyolojik veririm diye zaten yüksek bir enfeksiyon olmazsa doktorlar hemen inhaler ilaç başlamıyor boş serum fizyolojik çok veriliyor rahatlatıyor burnu açıp nemlendiriyor
İyi yapmışsın

Uykular haram oldu desene sana sabah olmaz şimdi
Güzel haberlerini bekliyoruz Barbaros da bende iyiyiz yazsan yeter

Çok sağol hastaneden gelince dün duş aldım sıcak suyla masaj yaptım biraz çoğalmıştı ama geri azalması mümkün mü çünkü bebeğe hala aynı mamayı veriyorum

Cok normal kuşum. İlk zamanlar benimde hic gelmedi korktum dedim sutum yok heralde. Benim suan tek gogsum aktif gibi ona ragmen 3 ogun 30 cc mama veriyorum sadece
Ben bu mama düzenini oturtamadım. Bazen az istiyor bazen çok. Emzirmeyi mamadan önce mi yapıyorsun sonra mi

Çok sağol canım yatmadan yine duş alayim vakit bulursam. Tükenmek uzereyim artık

Ah canim ya
Iste bende ayni seyi sezeryan icin dedim
Herkesin sinavi farkli oluyo rabbim bizleri mukatlandiracak insallah
Simdi nasilsin bebek nasil
Bugün biraz daha iyiyim recetedeki ilaçları kullanıyorum bebekte iyidir inşallah bazen çok uyuyor bazen hic uyumuyor. Ac kalıpta sarılık olacak diye korkuyorum

Kizlarrr sut sagma mak. Elektrikli mi aldiniz hangi marka aldiniz birde ? Benim tek gogsum aktif gibi gozukuyor. Onuda arttirmak icin emmedigi zamanlar sagmak lazimmis. Oneriniz var midir ?
Lansinoh tekli elektrikli pompasını ve mochi kullanıyorum. İkisinden de memnunum.

Annelik delilik gerçekten ağlamaya yer arıyoruz topuk kanı alınırken herkes ağladığını anlatıyordu ben inanmıyordum ama dün içimi çeke çeke ağladım

Fındık gibi kaldı attı kilosunu minik tospam

Hadi bakalım kimi gerçekten gününü bekliyorum bizimki öyleydi
Annem hepinizi cuma günü doğurdum, inşallah sende cuma doğurursun dedi. Hadi bakalım anne duasının gücü mü, bebiş hanımın keyfi mi görücez
Maşallah sana insan kendini kaslarını kasmayınca rahat oluyor ama ben bazen kasıyorum gayri ihtiyari
Kız belki bilsem, çatı muayenesi yapıcaz deseler kasardım kendimi. İnsan bilmediğinden korkuyor Asistan kız alttan muayene yapılacak önce, sonra bebeği göreceksiniz dedi. Vajinal ultrasonla rahim ağzı, yumuşama falan ölçülecek sandıım. Yapılan işlemi bilmediğimden rahattım herhalde ya da doktorun eli hafifti bilmiyorum. Ya da korkulacak bir işlem değildi.

Öyle kuzum vermiyorlar 2 aydan önce doktorunuza sorun isterseniz yinede

Analık tecrübelerime dayanaraktan kuzum başladım ilaçsız bi zararı da yok dediğin gibi rahatlatıyor ilerlemez en azından diye düşündüm burnunada iyi gelir dedim max 5 dk sürüyor zaten onunda hoşuna gıdıyor

Canım doktor uyardıktan sonra lekelenme mi olmuştu sanki sende ? Bugün beni baya zorladı kanlı leke geliyor korkmalı mıyım normal mi bilemedim
Evet resmen doğumu o başlattı yoksa bebeğin geleceği yoktu valla eve gelince lekelenme oldu sabaha karşı da bebek doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…