- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
İnşaallah canımAyy maşallah darısı başımıza
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben doğurdum sonunda49 cm 2900 gram minnosum öğlen 3 de sancı tuttu 7 buçukta hastahaneye gittim 11 de doğdu plesanta gelmedi onun da doğması 12 yi buldu 3 dikisjm var onun dışında iyiyiz çok şükür az önce kanlarini aldılar heryere dökmüşler sinir oldum darısı doguramayanlara kızlar.. Dün size yazdıktan sonra 1 kilo hurma yedim pilates üzerinde zıpladım 3 ee basladi
Bende normalde aşırı güleç neşeli biriyimdir hiç duygusal değilimdir ama dr gösterince yanımda ölçümleri yapılınca yaşlar akmaya başladıAy ben ağlayamadım bile ki cok sulu gözümdürmal gibi donuk bı ıfadeyle devamlı gülümsedim
Maşallah maşallah canımCanım kilosu 3550 doğdu ama boyu 49 cm ölçmüşler anlamadım dr dedi olamaz yanlış ölmüşlerdir en az 51 cmdir ama minnak biraz bilmiyorum
Devakus sağol canım yazamadım oğlum bırakmıyor vallahi
Hadi bakalımDoktordan çıktım
Doktor ilk defa alttan baktı, çatı muayenesi yaptı, uygun dedi. Bebiş 3100 gr olmuş. Boy 52 cm. 2-3 cm açıklığın var bende biraz dürttüm 1 - 2 güne doğum gerçekleşebilir dedi. Olmazsa pazartesi tekrar kontrol.
Ayy heyecan bastı kızlar
Kuzum ondan bende aylar önce aldım tıkanıklık durumunda direk serum fizyolojik veririm diye zaten yüksek bir enfeksiyon olmazsa doktorlar hemen inhaler ilaç başlamıyor boş serum fizyolojik çok veriliyor rahatlatıyor burnu açıp nemlendiriyorBak1HANIM mesh cıhazı dedıgı benım dedıgım hava makınesı ben gunde bır verıyorum farkettı kesınlıkle yaptınmı bılmıyorum ama
Çok şükür kuzum bana dokto 20-25 güne kadar bile almayabilir sorun değil demişti , ama çok şükür güzel kapattık ayı
Uykular haram oldu desene sana sabah olmaz şimdiAğlamıyım kız makyajım akar diyormuşum hahaanestezi doktoru diyor ki makyaj falan yapacaksanız akmayan bir şey yapın bebeği görünce su koyveriyorsunuz sonra hep akıyor diyo
Dedim heyecandan popomun üzerine oturamıyorum makyajı kim düşünüyor
Amin kuzum inşallah
Ayy amin kuzum
Çektiğim sıkıntıları karşı getirsin Allahım sonrası kolay olsun inşallah bana da bekleyen herkese de
Valla bilmiyorum kuzuşimdiden dağıldım zaten heyecan bastı şimdiden bana sabah olmaz şimdi
Maşallah sana insan kendini kaslarını kasmayınca rahat oluyor ama ben bazen kasıyorum gayri ihtiyariİnşaallah canım
Bu arada çatı muayenesi yaptığını bile anlamadım, ne ağrı ne bir rahatsızlık hissetmedim çok şükür, baya korkuyordum bundan.
Birazcık daha çoğaldı ama mama da versem doymuyor bazenBebisin ustunu cikar canim seninde gogsun acik olcagndan hormon salgilar
Cok normal kuşum. İlk zamanlar benimde hic gelmedi korktum dedim sutum yok heralde. Benim suan tek gogsum aktif gibi ona ragmen 3 ogun 30 cc mama veriyorum sadeceBirazcık daha çoğaldı ama mama da versem doymuyor bazen
Çok sağol hastaneden gelince dün duş aldım sıcak suyla masaj yaptım biraz çoğalmıştı ama geri azalması mümkün mü çünkü bebeğe hala aynı mamayı veriyorumKuzum hayırlı olsun minişinbana bebeğin bir tek çorabı kalsın sen de üzerini çıkar bebeği göğüslerine yatır demişlerdi ama benim sütümü getiren şey sıcak duş oldu omuzlarına, sırtına tut göğüslerine masaj yap
Ben bu mama düzenini oturtamadım. Bazen az istiyor bazen çok. Emzirmeyi mamadan önce mi yapıyorsun sonra miCok normal kuşum. İlk zamanlar benimde hic gelmedi korktum dedim sutum yok heralde. Benim suan tek gogsum aktif gibi ona ragmen 3 ogun 30 cc mama veriyorum sadece
Çok sağol canım yatmadan yine duş alayim vakit bulursam. Tükenmek uzereyim artıkAmiinnnnjSütüm bugün gelmeye başladı emdi de ama şimdi sağ göğsümden geliyor soldan gelmiyor neden olur acaba ?
Kız hala senin tarifi yapamadım evde içim dışım sıvı oldu doktorum günde 3-4 fincan kahve iç dedi bebeğe gaz olmasın diye kimyon rezene içiyorum süt yapan mallardan almışlar ondan içiyorum hafif gaz var kayısı kompostosu içiyorum yoruldum valla ya
Çok şükür sütüm gelmeye başladı ama onu doyuracak kadar değil inşallah zamanla artar
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünBen duş aldıktan sonra gelmeye başladı duşta göğsüme sıcak suyu bol tut dedi
İnşallah canım bizimkinin içtiği mama miktarı aynı sayılır ama yavaştan sütüm de gelmeye başladı ne kadar süt geliyor ne kadar doyuyor bilmiyorum o yüzden mama bir iki gündür sabit aynı yiyorFazla kilo kaybı olmasından korkuyorum inşallah fazla kaybetmez sarılık felan olmaz
Bugün biraz daha iyiyim recetedeki ilaçları kullanıyorum bebekte iyidir inşallah bazen çok uyuyor bazen hic uyumuyor. Ac kalıpta sarılık olacak diye korkuyorumAh canim ya
Iste bende ayni seyi sezeryan icin dedim
Herkesin sinavi farkli oluyo rabbim bizleri mukatlandiracak insallah
Simdi nasilsin bebek nasil
Lansinoh tekli elektrikli pompasını ve mochi kullanıyorum. İkisinden de memnunum.Kizlarrr sut sagma mak. Elektrikli mi aldiniz hangi marka aldiniz birde ? Benim tek gogsum aktif gibi gozukuyor. Onuda arttirmak icin emmedigi zamanlar sagmak lazimmis. Oneriniz var midir ?
Annelik delilik gerçekten ağlamaya yer arıyoruzİşitme testi için odaya geldiler ben zaten acıdan 2 büklümüm sol kulakta kir birikmiş 2-3 kez denedi ben ama ne ağlamakhemşire bıraktı testi beni sakinleştirmeye çalıştı diyo geçmeyedebilşr gayet normal sonradan açılıyo şuan bi sorun yok kiri temizliyorum diyo ben deli divane ağlıyorum
Fındık gibi kaldı attı kilosunu minik tospamAllah analı babalı büyütsün canımHurmalar işe yaramış
Bende normalde aşırı güleç neşeli biriyimdir hiç duygusal değilimdir ama dr gösterince yanımda ölçümleri yapılınca yaşlar akmaya başladı
Belli olmuyor duygu durumlarımız
Maşallah maşallah canımminyon diye boşuna üzülmüşsün Yediklerin ona da yaramış
Hadi bakalımkimi gerçekten gününü bekliyorum bizimki öyleydi
Kuzum ondan bende aylar önce aldım tıkanıklık durumunda direk serum fizyolojik veririm diye zaten yüksek bir enfeksiyon olmazsa doktorlar hemen inhaler ilaç başlamıyor boş serum fizyolojik çok veriliyor rahatlatıyor burnu açıp nemlendiriyor
İyi yapmışsın
Uykular haram oldu desene sana sabah olmaz şimdi
Güzel haberlerini bekliyoruz Barbaros da bende iyiyiz yazsan yeter
Annem hepinizi cuma günü doğurdum, inşallah sende cuma doğurursun dedi. Hadi bakalım anne duasının gücü mü, bebiş hanımın keyfi mi görücezHadi bakalımkimi gerçekten gününü bekliyorum bizimki öyleydi
Kız belki bilsem, çatı muayenesi yapıcaz deseler kasardım kendimi. İnsan bilmediğinden korkuyorMaşallah sana insan kendini kaslarını kasmayınca rahat oluyor ama ben bazen kasıyorum gayri ihtiyari
Once canimBen bu mama düzenini oturtamadım. Bazen az istiyor bazen çok. Emzirmeyi mamadan önce mi yapıyorsun sonra mi
Mochi manuel miLansinoh tekli elektrikli pompasını ve mochi kullanıyorum. İkisinden de memnunum.
Öyle kuzum vermiyorlar 2 aydan önce doktorunuza sorun isterseniz yinedeAy canım çok şükür iyi geçti. gece tam yatacakken uyandı 2 saat uyumadı. Biraz geç uykuya geçti ama sonrası güzeldi. Sadece emmeye uyandısabahta eşim okula gidince biz evde yalnız kalınca biraz tedirgindim. Ama güzel geçti. Beklediğimden iyiydik
Hımmm tamam canım şimdi anladım. Eşime söyledim bakacak biraz araştırsın alsın bişey de deneyelim. Çünkü ilaç vermeyecekler el kadar bebeye
Analık tecrübelerime dayanaraktan kuzum başladımAllah analı babalı büyütsün canımHurmalar işe yaramış
Bende normalde aşırı güleç neşeli biriyimdir hiç duygusal değilimdir ama dr gösterince yanımda ölçümleri yapılınca yaşlar akmaya başladı
Belli olmuyor duygu durumlarımız
Maşallah maşallah canımminyon diye boşuna üzülmüşsün Yediklerin ona da yaramış
Hadi bakalımkimi gerçekten gününü bekliyorum bizimki öyleydi
Kuzum ondan bende aylar önce aldım tıkanıklık durumunda direk serum fizyolojik veririm diye zaten yüksek bir enfeksiyon olmazsa doktorlar hemen inhaler ilaç başlamıyor boş serum fizyolojik çok veriliyor rahatlatıyor burnu açıp nemlendiriyor
İyi yapmışsın
Uykular haram oldu desene sana sabah olmaz şimdi
Güzel haberlerini bekliyoruz Barbaros da bende iyiyiz yazsan yeter
Biz 14 günlük olduk bende veriyorum ara ara mama sarılık var bizde aç kalmasın diye veriyorum canımDrda öyle dedi 320 gr vermiş yüzde 8.8 ediyor ama sorun yok dedi ben yinede mama veriyorumAllah razı olsun canım
Evet resmen doğumu o başlattı yoksa bebeğin geleceği yoktu valla eve gelince lekelenme oldu sabaha karşı da bebek doğduCanım doktor uyardıktan sonra lekelenme mi olmuştu sanki sende ? Bugün beni baya zorladı kanlı leke geliyor korkmalı mıyım normal mi bilemedim
Hayır normal değil bugün 8 gündür yatıyorum ben sıvı gelmesinden hatta benden baya baya kanlı su gelmiştiKızlar sezaryan yerinden sıvı geliyor normal mi değil mi bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?