- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
benımde 22 mart en son nezaman gıttın doktoraBenimde 20 marta aldım bakalım napiyor minnoslarkarnıma uzanıp dokunduğum zaman bir gerilme oluyor bu ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 22 mart en son nezaman gıttın doktoraBenimde 20 marta aldım bakalım napiyor minnoslarkarnıma uzanıp dokunduğum zaman bir gerilme oluyor bu ara
vaouuwwwww :d ben uc ayı gecelım bırazda bez almayı dusunuyorum ufak ufak stokculuk yapıcamKızlar migros da indirim kodu varmış![]()
Valla ben pek bişey hissetmiyorum henüz 10. Haftadan sonra belki hissedebilirmişiz bakalım sağlıkla büyüsünler deBenimde 20 marta aldım bakalım napiyor minnoslarkarnıma uzanıp dokunduğum zaman bir gerilme oluyor bu ara
Maşallah çok güzel artmış
Dramamine diye bir ilaç verdi kuzum içinde 12 tanecik var kime yetecek o anlamadım her gün bitane içsem 12 gün sonra biterbır sansını dene kuzum ıstersen
maşallah bana da motive oluyorsun bi an da bende öyle diyorum sonra devam herşeyin hayırlısı Rabbimden Cuma günü dr gittiğimizde herşey belli olacak Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Önceden oluyordu artık olmuyor ben artık takmıyorum. Allah verdi devamı da Allaha kaldı bugünden sonra rahatlatacam kendimi
Maşallah 8+4 cuma kontorlüm var korku heyecan hepsi var.8+2 den selamlar mart 16 randevu 7 gün kaldı çok heyecan var![]()
bana verdıgını mesela hergun duzenlı ıcersen fayda eder , oglumda baska bı ılac vermıstı ama on tane bıle ıcmedım toplasan ıctıgınde etkı eden bır ılactır umarım.! ayda toplar zaten merak etmeDramamine diye bir ilaç verdi kuzum içinde 12 tanecik var kime yetecek o anlamadım her gün bitane içsem 12 gün sonra biter
Aldım dursun diye bakalım çok zorda kalmadıkça içmem
Tsh da tekrar ölçüldü 3.61 geldi bu sefer.
Levitron başladık 50 mg ama 5 gün içeceğim sadece haftasonları içmeyeceğim bir ay sonra kontrol var bakalım![]()
Sağlık ocağı aşıları da yaptığı için bu takibi yapmaları şart. Zaten gebelik takibi dedikleri kilo, tansiyon takibi aşı bilgilendirmesi falan benim bildiğiM. Ben geçen hafta gittim kiloma boyuma baktı tansiyonumu ölçtü folik asit kullanıyo musun diye sordu o kadar, diğer randevum mayısta her ay demedi bana.Herkese merhabalar. Kolay hamilelikler diliyorum herkese:) Size farklı bir konuda danışacaktım. Hamileliğim sisteme düştüğünden beri aile hekimim sürekli beni kontrol için arıyor, işim dolayısıyla gitme fırsatı bulamadım henüz. Zaten gitmek de istemiyorum, sonuçta pratisyen hekim neden gebelik takibi için gideyim ki? Onu da Sağlık Bakanlığı'ndan zorluyorlarmış gebelik takibi yapacaksın diye...Böyle böyle her ay çağıracakmış. Siz de böyle bir durumla karşılaştınız mı? Aile hekimine gitmemek için nereye başvurmak gerekir acaba...
CANIM 8+4 SE SENİN DOĞUM BİLGİ ALANINDA 10 HAFTA YAZIYOR. YANLIŞMI YAZDIN.Maşallah 8+4 cuma kontorlüm var korku heyecan hepsi var.
nasıl düzenlemem gerekiyor transfer tarihim 26 ocakCANIM 8+4 SE SENİN DOĞUM BİLGİ ALANINDA 10 HAFTA YAZIYOR. YANLIŞMI YAZDIN.
En son regli tarihine göre hesapla. Benimde 2 şubat transferim adetim 18 ocak suan 7+0 dayım.nasıl düzenlemem gerekiyor transfer tarihim 26 ocak
Mecbur giriyorum mutfağa. Ne kadar yersem yiyeyim sürekli açlık ve mide bulantısı hissi var ne olacak bilmiyorumKızlar bugün 8+0 olduk inanılmaz mide bulantısı başladı mutfağa giremiyorum
Sorun yok bu zamanlardan sonra yoğunlaşıyor muş sanırım geç döllenme benimki 6+3 göründü ultrasonda miniciğimSeninle günlerimiz aynı canım ama bende sadece aç olunca bulantı oluyor.. bende mi sorun var acaba? Olması mi olmaması mi iyi hep şüphe içinde bekliyoruz..
Bizde gittik çok minnak ayvan resmini rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah ama alırız bir tahminEsim biraz tuhaf oldu kiza hazirlamis kendini hahah![]()
Bende hep açım doktordan çıktık şekerim yerlerde geziyordu bayılacaktım zaten düşer genelde rabbime şükür herseyine herzamanMecbur giriyorum mutfağa. Ne kadar yersem yiyeyim sürekli açlık ve mide bulantısı hissi var ne olacak bilmiyorum
Bende aile hekimine vermiştim kan beni kimse aramadıTetanoz aşısı demişti doktorum.
Sen sağlık ocağında mı kan vermiştin canım? Belki o yüzden takip etmek istemişlerdir
Bende soracağım neden böyle ya hiç tok hissetmiyorum. Buna bağlı olarakta açlıktan midem bulanıyor.Bende hep açım doktordan çıktık şekerim yerlerde geziyordu bayılacaktım zaten düşer genelde rabbime şükür herseyine herzaman
Yok benimki sadece tahmindi. Arıyolar diye bir şart yok.Bende aile hekimine vermiştim kan beni kimse aramadı