• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bak miniciğim daha gözükmüyoruz bile ama dualarınız bekliyorum

Eklentiler

• CCF991F5-0834-4CDD-B11E-7FCDEF136F6E.webp
    CCF991F5-0834-4CDD-B11E-7FCDEF136F6E.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 84
Kimseyi küçümsediğim yok, algı yapmayın. İşim dolayısıyla zaten normal doktor randevum için zor izin alırken bir de ekstradan sağlık ocağına gitmek bana gereksiz geliyor. Kendi açınızdan bakmayın olaya, ebelere bir şey dendiği falan yok zaten doktor aradı beni. 5 dkliğine çağırıyorum ama gelmeniz gerek, ceza yazıyorlar çünkü diyor yani beni düşündüğünden falan da değil.
Bulunduğunuz ilden dolayı sistem farklı mı bilmem ama ben Ankara Çankaya dayım beni de aradı aile hekiminliğinden hemşire hanım telefonumu kaydedin kalp atışını duyunca da arayarak bilgi verin dedi sadece çağırmadı yanına henüz. siz de arayarak bilgi vermeyi talep edin bence vaktinizin olmadığını söyleyerek bence durumu anlayacaklardır

Bugün şu toxo sordum kızlar bir testi daha varmış oranına göre ilacı var dedi rabbime şükürler olsun biraz minnakız 7+0 olması lazım geç döllenme olmuş dedi bunada şükür hamdolsun resim koyarım pek gözükmüyoruz gerçi nefesimi tutarak kalbini duyduk Allah’ıma hamdolsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Rabbimin eli üzerimizde olsun
Ben görmedim sanırım ne oldu geçmiş olsun

Merhaba Kızlar, Ben 1hafta sonra ultrasona gitmek istiyoruma ama eşim Daha erken Ultrason zararlı bir şey diye söyleniyor. siz kac defa gitdizin ultrasona Hamileliğinizi öğrendikden sonra, Benim yaşadığım yerin milleti Ultason zararlı Sadece 1defa gitmelisin o da Cinsiyet öğrenmek icin diye bir zihniyetleri var anlamıyorum çok sacma
Beni doktorum 2 hafta arayla çağırdı belki 3. Aydan sonra azalır. Nerede yaşıyorsunuz ?

Back
X