2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum bir an önce doktora gidin o akıntının kuruması gerekiyor.
Kusarken kusmuk ile gaz sıkışıyorsa dediğin gibi oluyor o ara balgam gaz derken zorlamış kuzuyu

Çok sevindim senin adına kuzum

Kuzum valla ates dusuruculerle duruyor cocugum atesi cikiyor hep. Hergun antibiyotik tedavisi yapiliyor. Bakalim nasil olacak
Antibiyotikten korkma bize verilen gibi değil onlarınki. Kuzey 15-20 gün aldı antibiyotik doğduğundan itibaren. Yeterki iyileşsin canım kısa zamanda

Günaydın kızlar, bu yenidoğan bebeler neden uyumaz?? Gündüz kus uykusu resmen karni tok altı temiz yatağa yatio yarım saat sonra mikir mikir aglio uyumuyor???
Gece mama veriyorum uyusun diye onda da maks 1.30 saat.. devamı ağlama kucakta gezdirme ile geçiyor...

İnsallah canimm. Tek korkum bobrekler
Canım Allahın izniyle atlatacaksınız. Böbreklerde bir şey olsa bile geçecek. O şu an tahmin ettiğinden daha güçlü annesi. Antibiyotikten de korkma çoğu bebek alıyor. Benim kızımda aldı.

Canım Allahın izniyle atlatacaksınız. Böbreklerde bir şey olsa bile geçecek. O şu an tahmin ettiğinden daha güçlü annesi. Antibiyotikten de korkma çoğu bebek alıyor. Benim kızımda aldı.
Hep kucsk istiyo gorseniz bugun daha iyi ama sukur

Kuzum valla ates dusuruculerle duruyor cocugum atesi cikiyor hep. Hergun antibiyotik tedavisi yapiliyor. Bakalim nasil olacak
Canım ab tedavisinin etki göstermesi en az 3 gün-1 hafta arası sürer ateş de bu süreçte olabilir ateşe müdehale edip düşürüyorlarsa sen merak etme en kısa sürede toplayacak.
Kendini strese sokma mamayı kaşıkla ver madem sen stres yaptıkça o da etkilenir annesi

Bebek karakterı tamamen altı temız gazı yok karnı tok emınsın hala boyle yapıyorsa huyu oyledır

Heryerini deldiler resmen icim gidiyo o agladikca. Birde su damarlari belli oluyor ya o vucutta enfeksiyon ve ates oldugunda olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…