2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde acile götürdük temizlemeye devam et dediler

Benimkilerde düşmedi yürüyüş yapınca ağrıyor

Mama verince öyle bir yedi ki dedim herhalde doymadı çocuk
EDS denesen canım ben yapayım dedim Kuzey'in yeme düzeni şaştı o ara öyle kaldı malzemeler. Sen çok vermediğin için günde 1-2 kere yapabilirsin belki
Mememi emmesinde sorun yok ama yinede fayda edermi ki

Valla ben bittim memıktolar bıttı akşama doğru su saatler buhran basıyor resmen uyumuyor ağlıyor hep meme ıstıyor
Benimki emzik de tutmadığı için olmuşum ben emzik. Atleti indirmeyim sakın ha. Bu saatlerde benimkinin çıldırış saatleri
Aman aman Allah korusun canım ya. Sık sık temizle burnu. Reflü yatağı gibi hafif yüksek bir yatakta yatır mutlaka

@Papatyamaviss atatalya Ihlamurseven Kızlar desteğiniz ve verdiğiniz bilgiler için herkese teşekkürler bugün sonunda hiç mamasız bir gün geçirdik göğüslerim çok acıyor ama razıyım açıkçası birde az önce göbek bağımızda düştü. Bizim için güzel bir gündü şok sık giremesemde okuyorum ilk ay herkes için biraz zor geçiyor sanırım herkesin Allah yardımcısı olsun. Hepinizi öpüyorum kızlar

Bende direniyorum mama vermemek için ama memeden ayrılamıyor saatlerdir yoruldum süt var ama az geliyor sanırım

Bende gaz için biraz bekliyorum olunca pıt pıt yapınca hemen atıyor zaten yoksa çok zorlamıyorum senin gibi

Bende direniyorum mama vermemek için ama memeden ayrılamıyor saatlerdir yoruldum süt var ama az geliyor sanırım
Benimde öyle canım emerken emerken yoruluyor ama bırakmıyorda orda biraz uyuyor biraz devam ediyor bak şöyle düşün her emzirmem ancak 1-2 saat idare etti bugün benim iki göğsümü de emdiği halde. Ama sıcak duş kesinlikle kızlar haklı rahatlatıyor her fırsatta uyumaya çalışmak arttırıyor bol su içmek ve göğüslere elle sağar gibi masajlar yapmak baya rahatlatıyormuş bende buradan öğrendim. Rezenede içiyorum burada yazmışlardı yanımda getirdim hatta. Gümüş kapakları kullanıyorum belki işine yararsa seninde bilgin olsun vazgeçmeden devam edicez az olduğu için çokta gaz yapmaya başladı sanırım hava yutuyor benimki mesela çok ağladı bugün gaz yüzünden ama olsun mama kötü birşey değil ama bende kokusunu içime çeke çeke emzirmek istiyorum

Mama verince öyle bir yedi ki dedim herhalde doymadı çocuk
Mememi emmesinde sorun yok ama yinede fayda edermi ki
Enjektör ile vermekte zorlanıyorsun diye dedim canım. Onda memeyi emerken gidiyor enjektör daha zordur ☺

Mama verme dedi çocuk doktoru falan kilo alımı yüzünden. Içime sinmiyor sütüm olduğu halde mama vermek ama sürekli emzirmekte çok yorucu.

Mama verme dedi çocuk doktoru falan kilo alımı yüzünden. Içime sinmiyor sütüm olduğu halde mama vermek ama sürekli emzirmekte çok yorucu.
Çok haklısın canım ama şöyle düşün bak bizim yanımızda hiç kimse yok eşimle dönüşümlü uyuyoruz o derece yalnızız birimiz hep nöbetçi geçen gün sıra bendeyken bebeğin bir gözünün açılmadığını farkettim. Baya kapanmış açılmıyor yapıştırıcı gibi birşey kaplı bir çığlık bir ağlama meğer çapak yapabiliyormuş damla aldık hafif şişlik var ama geçti. Yani inan emzirirken şöyle düşünüyorum Allah a şükür kimseye ihtiyacımız olmadan yardımsız karnı doyuyor büyüyor bir rezene çayı yapıp emzirmeye başlıyorum çay bitiyor emzirme bitiyor Sen inan o sabra güce sahipsin kısa bir süre sonra artacak sütler merak etme

Bizimde kimdeniz yok burada bilen bilir ben ilk hafta ağlayarak emzirdim hep. Sütüm yetmiyordu dikislerim ağrıyordu birde basurum çok ağrı yapıyordu oturamıyordum. Şimdi de ağlamak istiyorum ama biraz daha güçlendim sanırım. Sinirlendikçe çaresiz kaldıkça eşime kızıyorum bende

Rica ederim kuzum çok sevindim evet ilk ay alışma, bakım derken zor ama ikinizde birbirinize alışacaksınız kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…