Yaa biliyorum bu sayfayı çok tatlılar
Çok ağlıyor dedim kaç kere durmuyor.. ya memede duracak ya gezecek.. ne uykusu var ne başka bisiyi.. çok küçük daha neden uyumuyor anlamiyorumBiz ağladığını söylediğimiz için karnını muayene edip verdi zaten canım şişlik, gaz var diye. Muhtemelen sizde olmadığı için gerek duymamıştır
Evet öyle kuzum ateşli olunca damarlar belli olur.Heryerini deldiler resmen icim gidiyo o agladikca. Birde su damarlari belli oluyor ya o vucutta enfeksiyon ve ates oldugunda olurmus
Tarzı bu olabilirÇok ağlıyor dedim kaç kere durmuyor.. ya memede duracak ya gezecek.. ne uykusu var ne başka bisiyi.. çok küçük daha neden uyumuyor anlamiyorum
Anladım kuzum Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda atlatırsınız dualarım sizinleSut sagiyorm kuzum ama kaiskla veriyorum biberonadw izin yok
İyidir kuzum sen nasılsınnKızlar nasılsınız iyi misiniz
Hay Allah doktor ne diyecek acababugün Duru köpüklü kaka yaptıbiraz baktım da yine mevzu süt fazlalığına geldi. Ön süt/son süt dengesizliğinden olabiliyormuş. Bazen çok fazla ön süt emiyor bazen çok fazla son süt emiyor. Bu da bir sürü dengesizlik yapıyormuş Sütün azlığı kadar fazlalığı de dert bi çözemedim şu işi. Neyseki bugün kontrolümüz var dr a soracağım.
Kuzum seni, senin kokunu istiyor belli ki. Slingin var mı onunla tut göğsünde.Çok ağlıyor dedim kaç kere durmuyor.. ya memede duracak ya gezecek.. ne uykusu var ne başka bisiyi.. çok küçük daha neden uyumuyor anlamiyorum
Genelde yapıyorum canım. Zaten o ön sağımı yapmasam göğsüm taş gibi oluyor bebek memeyi kavrayamıyor bileHay Allah doktor ne diyecek acaba
Emzirme öncesi sağım yapıyo musun kuzum? Gerçi bu ön süte müdahale olur son süt fazlalığına gene çare değil..
Mama da alıyor ama mamayi azalttim günde 2 kereye düşürdüm gece veriyorum uyusun artık yavrucagim diye..Tarzı bu olabilirinşallah değildir ve problemi bir an önce bulursun kuzum. Sadece anne sütü mü alıyor ?
Golden'lar çok sıcakkanlı oluyor. Çok güzel arkadaş olurlar ileride, sana yardımcı biile olur, ağladığında birşey olduğunda çağırırKediler köpeklere göre daha temkinli yaklaşıyor sanırım arkadaşımın kedisi var kızı 10 aylık hala yanına pek yaklaşmıyorSizde kıskançlık var biraz ama zamanla alışır bence yanına gelip koklaması bile bir gelişme Bizimki ilk iki üç gün kıskandı baya ne eşimin ne benim yanıma geldi hiç bakmadı bize hep anne babama gitti ama sonra baktı gitmiyor bu ağlayan minik şey anne babam da onu bırakamıyor diye düşünüp alışmaya başladı.
Bize de doktor alerjik bir çocuk olma olasılığı azalır iyi olur hatta ama tüyü sorun olur 2.ay verem aşısı yapılana kadar çok temas ettirmeyin dediBende tüyden
çekiniyorum bir de golden olunca tüy kaçınılmaz oluyorAma her gün süpürüp robotu 2 kez açmaya çalışıyorum Bizde o yüzden 2.ay aşısını bekliyoruz partilemek için
Geçmiş olsun canım hastalık zor valla bir de küçük bebekler her gün git gel sende yorulmuşsundur
Ama puseti arabayı çok seviyorlar gerçekten sevmeyen bebek duymadım
Allah korusun kuzum sen sık sık burnunu temizle gazını attırmadan uyutma balgam belki gaz çıkarırken de atar
Bende işe yaradı canım o damla ben bebeğimi kolik sandım meğerse canınız cekemsin diye yazmıyorum gaz yapan bı şey yedim çocuk çatladı sonra 2 gündür olmadı şükürReflu yatağına sırt üstü yatırıp, başını sağa yada sola çevirmek lazımmış kızlar. Ayrıca biogaia gaz damlası yazdı..
Kullan nasılsın kullandı.. bi kasık anne sütüne 5 damla dedi.. buzdolabi kapak kısmında sakla dedi.. ise yarayan oldu mu
Canım aynı zamanda d vitami de kullaniomusun peki? Bu Biogaia da d vitamini varmisBende işe yaradı canım o damla ben bebeğimi kolik sandım meğerse canınız cekemsin diye yazmıyorum gaz yapan bı şey yedim çocuk çatladı sonra 2 gündür olmadı şükür
Canım bu Biogaia içinde d vitamini var. Biz ayrıca günde bir fis d vitamini veriyoruz d vitamini kestin mi? Yoksa ikisi aynı anda mı?Biz ağladığını söylediğimiz için karnını muayene edip verdi zaten canım şişlik, gaz var diye. Muhtemelen sizde olmadığı için gerek duymamıştır
Heryerini deldiler resmen icim gidiyo o agladikca. Birde su damarlari belli oluyor ya o vucutta enfeksiyon ve ates oldugunda olurmus
bugün Duru köpüklü kaka yaptıbiraz baktım da yine mevzu süt fazlalığına geldi. Ön süt/son süt dengesizliğinden olabiliyormuş. Bazen çok fazla ön süt emiyor bazen çok fazla son süt emiyor. Bu da bir sürü dengesizlik yapıyormuş Sütün azlığı kadar fazlalığı de dert bi çözemedim şu işi. Neyseki bugün kontrolümüz var dr a soracağım.
Gün içinde öyle yatırıyorum ama gece komple yan yatırıyordum. Biogaia biz kullanıyoruz ben direkt kaşıkla veriyorum günde 5 damlaReflu yatağına sırt üstü yatırıp, başını sağa yada sola çevirmek lazımmış kızlar. Ayrıca biogaia gaz damlası yazdı..
Kullan nasılsın kullandı.. bi kasık anne sütüne 5 damla dedi.. buzdolabi kapak kısmında sakla dedi.. ise yarayan oldu mu
D vitamini ayrıca kullanıyoruz bizCanım bu Biogaia içinde d vitamini var. Biz ayrıca günde bir fis d vitamini veriyoruz d vitamini kestin mi? Yoksa ikisi aynı anda mı?
Sarılığı yükselmiş hastaneye yatış verdiler malesefYok gayet normal anlattıklarına göre beslenıyor benım kız bır hafta ne ılerı ne gerı kılosu hıc degısmedı olabılıyor
Allah kavuştursun canımAh kizlar anacigim gitti şimdicok alismistim kaldim 2 cocuk 1 adamla napcam bakalim cok duygusalim gozyasim pit pit akiyor.
1 aylik oldu inci .abisinden gecen haftalarda grip bulasir gibi oldu burun tikanikligi hafif oksurugu var.burnunu hep cekiyoruz rahatliyor. Kac cc mama iciyor bebisler.
Başarılımıyım tartışılır ama yalnızım orası doğru , sabahtan beri ağlıyorum bugun hiç iyi değilim Lina asla durmuyor uyumuyor.Leş gibi ter kusmuk kokuyorum saçımda bır ton yağ kocaman kilolu goz altı mor ruh gibi bişeyim evin içinde. Engel olamıyorumAllah kavuştursun canımPapatyamaviss 2 çocuk 1 adamla çok başarılı valla maşallah Yaparsın sende ☺ Geçmiş olsun çabuk rahatlar inşallah Kuzey 90 ml 2,5 -3 saatte bir mama yiyor. Aralarda emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?