2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biz ağladığını söylediğimiz için karnını muayene edip verdi zaten canım şişlik, gaz var diye. Muhtemelen sizde olmadığı için gerek duymamıştır
Çok ağlıyor dedim kaç kere durmuyor.. ya memede duracak ya gezecek.. ne uykusu var ne başka bisiyi.. çok küçük daha neden uyumuyor anlamiyorum

Heryerini deldiler resmen icim gidiyo o agladikca. Birde su damarlari belli oluyor ya o vucutta enfeksiyon ve ates oldugunda olurmus
Evet öyle kuzum ateşli olunca damarlar belli olur.
İyileşmesi için annesi üzülmen normal ama iyileşecek kuzum

Çok ağlıyor dedim kaç kere durmuyor.. ya memede duracak ya gezecek.. ne uykusu var ne başka bisiyi.. çok küçük daha neden uyumuyor anlamiyorum
Tarzı bu olabilir inşallah değildir ve problemi bir an önce bulursun kuzum. Sadece anne sütü mü alıyor ?

Sut sagiyorm kuzum ama kaiskla veriyorum biberonadw izin yok
Anladım kuzum Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda atlatırsınız dualarım sizinle
Kızlar nasılsınız iyi misiniz
İyidir kuzum sen nasılsınn
Hay Allah doktor ne diyecek acaba
Emzirme öncesi sağım yapıyo musun kuzum? Gerçi bu ön süte müdahale olur son süt fazlalığına gene çare değil..
Kuzum seni, senin kokunu istiyor belli ki. Slingin var mı onunla tut göğsünde.
atatalya bi ağız mendilini göğsüne koyup yatarken başının altına koyduğunu söylemişti o da işe yarayabilir belki

Hay Allah doktor ne diyecek acaba
Emzirme öncesi sağım yapıyo musun kuzum? Gerçi bu ön süte müdahale olur son süt fazlalığına gene çare değil..
Genelde yapıyorum canım. Zaten o ön sağımı yapmasam göğsüm taş gibi oluyor bebek memeyi kavrayamıyor bile ama çözüm bu değil bence. Ön sütü sindirebilmesi için bi damla varmış belki onu verir.

Golden'lar çok sıcakkanlı oluyor. Çok güzel arkadaş olurlar ileride, sana yardımcı biile olur, ağladığında birşey olduğunda çağırır bizimki sıcaklık sevdiğinden gelip üstüne yatar diye çekiniyorum biraz daha büyüsün, kiloları eşitlensin, o zaman daha rahatlayacağım.

Bende işe yaradı canım o damla ben bebeğimi kolik sandım meğerse canınız cekemsin diye yazmıyorum gaz yapan bı şey yedim çocuk çatladı sonra 2 gündür olmadı şükür

Bende işe yaradı canım o damla ben bebeğimi kolik sandım meğerse canınız cekemsin diye yazmıyorum gaz yapan bı şey yedim çocuk çatladı sonra 2 gündür olmadı şükür
Canım aynı zamanda d vitami de kullaniomusun peki? Bu Biogaia da d vitamini varmis

Biz ağladığını söylediğimiz için karnını muayene edip verdi zaten canım şişlik, gaz var diye. Muhtemelen sizde olmadığı için gerek duymamıştır
Canım bu Biogaia içinde d vitamini var. Biz ayrıca günde bir fis d vitamini veriyoruz d vitamini kestin mi? Yoksa ikisi aynı anda mı?

Heryerini deldiler resmen icim gidiyo o agladikca. Birde su damarlari belli oluyor ya o vucutta enfeksiyon ve ates oldugunda olurmus
Çok zor ama böyle böyle iyileşecek, bizde de damar yolu açılan yerle elinden kan aldıkları yerde hala izler var ama bebeğim iyi seninki de iyi olacak

Canım köpüklü kakasını yaparken mi gördün bezde belli oluyor mu? Benimki iki gündür çok huzursuz ben de emerken hava yuttuğundan şüpheleniyorum, sürekli kusuyor, geğiriyor, gazını da çok zor çıkarıyor. Yediklerimden desem çok dikkat ettim yine aynı oldu. Çok geçmiş olsun dr ne diyecek bize de haber et

Kızlar dün sağlık ocağı aradı ikinci topuk kanında tiroid hormonu yüksek çıktı internette kötü şeyler yazıyor başına gelen oldu mu ? Çok korkuyorum üzülüyorum üçüncüyü aldılar dün ona bakıp arayacaklar eğer yine yüksek ise ilaç tedavisi varmış doktor basit dedi ama ben korkuyorum cücelik ya da zeka geriliği vs diyor nette teşhis edilmezse. Edildi ama yine de korkuyorum

Gün içinde öyle yatırıyorum ama gece komple yan yatırıyordum. Biogaia biz kullanıyoruz ben direkt kaşıkla veriyorum günde 5 damla

Ah kizlar anacigim gitti şimdi cok alismistim kaldim 2 cocuk 1 adamlanapcam bakalim cok duygusalim gozyasim pit pit akiyor.
1 aylik oldu inci .abisinden gecen haftalarda grip bulasir gibi oldu burun tikanikligi hafif oksurugu var.burnunu hep cekiyoruz rahatliyor. Kac cc mama iciyor bebisler.

Allah kavuştursun canım Papatyamaviss 2 çocuk 1 adamla çok başarılı valla maşallah Yaparsın sende ☺ Geçmiş olsun çabuk rahatlar inşallah Kuzey 90 ml 2,5 -3 saatte bir mama yiyor. Aralarda emiyor

Başarılımıyım tartışılır ama yalnızım orası doğru , sabahtan beri ağlıyorum bugun hiç iyi değilim Lina asla durmuyor uyumuyor.Leş gibi ter kusmuk kokuyorum saçımda bır ton yağ kocaman kilolu goz altı mor ruh gibi bişeyim evin içinde. Engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…