- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Tam suanda bızımkıler de kafkas oynuyorOdanın ortasında erik dalı ile oyun havası oynuyor eşim oğlumlaOğlum biz seninle Bon Jovi dinleyecektik diyor eşim de Kızlar sabredin eğlenceli günler yakın
Aynısı bende var napcaz bilmemKızlar bebeğim ya uyucak ya kucakta gezcek böyle yerine yatırııp uyanık durma gibi bir şey yok sizinkiler nasıl sürekli ağlıyo meme veriyorum susuyo ama öyle sürekli de memede durulur mu? Ne yapacağımı şaşırdım. Uykusuda kuş uykusu hemen uyanıyor.
Öncelikle geçmiş olsun kuzumİnsanlar 40ım çıkana kadar evimde durayım der biz bebek doğduğundan beri eve giremiyoruzdedesi hasta İdil’in 3 haftadır her akşam hastanedeyiz. Ondan önce de doğumdu zaten annemlerde kaldım ilk 2 hafta. Evimizde bir akşam sefası yapamadık..
o değil inşallah arabaya alışmıyodur bizimki. Pusetyle arabaya koyuyoruz mışıl mışıl uyuyor
Neden sebep neKizlar mama verdirmiyolar cocuk duemuyo agliyo napcagimi sasirdim
Almasi gerekenden fazla kg almis enfeksiyon oldugu icin anne sutuyle daha csbuk iylescegini soyluyorlar ama durmuyor kiNeden sebep ne
Ah yavrum benim yaKucagimdan birakinca basiyor cigligi ilk doza basladilar dogru duzgun emmiyor bile
Emsin diye mi verdirmiyolar yazık çocuğa yahuKizlar mama verdirmiyolar cocuk duemuyo agliyo napcagimi sasirdim
Sağol kuşum pazartesi çıkaracağız inşallahÖncelikle geçmiş olsun kuzum
Valla pusette dısarda öyle de güzel uyuyorki evde gel gör bide halimizi
Yanında yoksa gormuyolarsa ver gıtsın ya durmuyorsa cocugunu sen bılırsınAlmasi gerekenden fazla kg almis enfeksiyon oldugu icin anne sutuyle daha csbuk iylescegini soyluyorlar ama durmuyor ki
Orası öyle kuzum oğlum 7 yaşında hala oyun oynarken beni yanında istiyor kendi başına oyalanma süresi çok azO zaman da sohbet ve ilgi isteği başlıyorŞarkı söylüyorum,kartlara baktırıyorum,sohbet ediyorum. Yoksa yine mızırdanıyor☺
Valla böyle olacağını bılsem sezaryen olurdum diyorum çocuğuma bakarken öyle zorlanıyorum kiBenim ilk doğum normaldi dikişler geç düşmüştü. Vajina nemli bir bölge birde kanamalar devam ediyor sürekli ıslak kalması Dikişlerin düşmesini geciktiriyor..
Verdim biraz cocuk uyumuyor ackendeYanında yoksa gormuyolarsa ver gıtsın ya durmuyorsa cocugunu sen bılırsın
Kuzum bu esnada yani çocuk uyursa süt sağabiliyosan sağ istersen. Gene durmazsa direkt öyle verirsinVerdim biraz cocuk uyumuyor ackende
Maşallah kız sanaEvet kuzum çok şükür toparladı ya
Banyosunu hep tek yaptırıyorum kuzum ya eşimle yaptırmadım hiç oda Ertuğrul’u yıkıyor bölüşüyoruz
Biraz daha büyüsün oturmalı şeyler oluyor ya sırtını yaslıyorsun onlardan alırım diyorum belkı büyüdükçe zorlaşıyor banyo ısı
Her gün ve her uykusunda. Anne yanı beşiğinin içine bile onu koyup öyle yatırıyorum sevi bebe benimki de. Arada sütün fazlasını çıkarıyor çünkü. Düz yatakta korkarım yatıramam.Kizlar, reflu yatagi kullananlar hergun kullanıyor musunuz? Hep onun içinde yatiriyorum ben acaba sorun olur mu? Kendi yatağına henüz alamadım
Canım vallahi bilmiyorumPapatyamaviss 1HANIM @Ihlamurseven ay napicaz bu burun işini oğlumda hafif tikanirdi hiç aspire bile etmezdim sadece bikac damla serum damlatirdim..şimdi böyle yeşil yeşil akıntı olunca tedirgin oluyorum sabah temizledim şuan yine tıkalı fışır fışır burnu bugün banyo yaptiricam yine gerildim son banyosunda burnu çok tikandigi için çok hava yuttu felaket gaz sikistirmisti bir gün boyunca çılgınca ağladı kabus gibi bı gündü Ayni şeyleri yasiycam diye korkuyorum valla
benim kızım da aynen böyle birebir aynı.Kızlar bebeğim ya uyucak ya kucakta gezcek böyle yerine yatırııp uyanık durma gibi bir şey yok sizinkiler nasıl sürekli ağlıyo meme veriyorum susuyo ama öyle sürekli de memede durulur mu? Ne yapacağımı şaşırdım. Uykusuda kuş uykusu hemen uyanıyor.
Valla ben bittim memıktolar bıttı akşama doğru su saatler buhran basıyor resmen uyumuyor ağlıyor hep meme ıstıyorMaşallah kız sanao oturmalı şeyleri görüyorum. Alırken haber ver bakalım beraber
Her gün ve her uykusunda. Anne yanı beşiğinin içine bile onu koyup öyle yatırıyorum sevi bebe benimki de. Arada sütün fazlasını çıkarıyor çünkü. Düz yatakta korkarım yatıramam.
Canım vallahi bilmiyorumbitmiyor ya bir türlü bitmiyor. yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr
benim kızım da aynen böyle birebir aynı.
Ya bu aksam bı korku yedim kızı oturduğumuz odada uyutmuyorum abisi çok ses çıkarıyor ve koltuklarin üstünde zıplar atlar koşar ayarı yoktur zarar verir diye....yan odada uyuyor ara ara gidip kontrol ediyorum bı ara hik mik bı sesler geldi gittim ki çocuk nefes alamıyor tepiniyor yatakta kucağıma almama aldım tooarlayamadi nefesini bı korkuyla eşime seslendim o arada bı kustu fiskirircasina anca öyle nefesini toparladı kusmugu hep balgamdiMaşallah kız sanao oturmalı şeyleri görüyorum. Alırken haber ver bakalım beraber
Her gün ve her uykusunda. Anne yanı beşiğinin içine bile onu koyup öyle yatırıyorum sevi bebe benimki de. Arada sütün fazlasını çıkarıyor çünkü. Düz yatakta korkarım yatıramam.
Canım vallahi bilmiyorumbitmiyor ya bir türlü bitmiyor. yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr
benim kızım da aynen böyle birebir aynı.
Kediler köpeklere göre daha temkinli yaklaşıyor sanırım arkadaşımın kedisi var kızı 10 aylık hala yanına pek yaklaşmıyorBizim kedi de halen mesafesini koruyor, böyle yan yana uzandığına bakmayın.öyle çok temas etmez, böylesi belki daha iyi. Ama pek kıskanıyor. Dün gece emzirirken o da geldi kucağıma yattı mümkün olduğunca onunla da çok ilgilenmeye çalışıyorum kıskanmasın diye. Ama agresifliği filan hiç yok. Arada gelip kokluyor kafasını filan , hala tam anlayamadı zararlı mı zararsız mı diye sizinkiler de çok güzel anlaşacağa benziyor. Ben sadece tüyden çekiniyorum, mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama yine de ne kadar dikkat etsen de tüyü tamamen kontrol altına almak zor.
Göbüşte de zamanı gelince bir fotoğraf isteriz
Geçmiş olsun canım hastalık zor valla bir de küçük bebekler her gün git gel sende yorulmuşsundurİnsanlar 40ım çıkana kadar evimde durayım der biz bebek doğduğundan beri eve giremiyoruzdedesi hasta İdil’in 3 haftadır her akşam hastanedeyiz. Ondan önce de doğumdu zaten annemlerde kaldım ilk 2 hafta. Evimizde bir akşam sefası yapamadık..
o değil inşallah arabaya alışmıyodur bizimki. Pusetyle arabaya koyuyoruz mışıl mışıl uyuyor
Allah korusun kuzum sen sık sık burnunu temizle gazını attırmadan uyutma balgam belki gaz çıkarırken de atarYa bu aksam bı korku yedim kızı oturduğumuz odada uyutmuyorum abisi çok ses çıkarıyor ve koltuklarin üstünde zıplar atlar koşar ayarı yoktur zarar verir diye....yan odada uyuyor ara ara gidip kontrol ediyorum bı ara hik mik bı sesler geldi gittim ki çocuk nefes alamıyor tepiniyor yatakta kucağıma almama aldım tooarlayamadi nefesini bı korkuyla eşime seslendim o arada bı kustu fiskirircasina anca öyle nefesini toparladı kusmugu hep balgamdiburun akıntısı genzine aktı sanırım yutamadı kusturdu onu
Çok sağol kuzum cidden çok yoruldum ama napalım sağlık..Kediler köpeklere göre daha temkinli yaklaşıyor sanırım arkadaşımın kedisi var kızı 10 aylık hala yanına pek yaklaşmıyorSizde kıskançlık var biraz ama zamanla alışır bence yanına gelip koklaması bile bir gelişme Bizimki ilk iki üç gün kıskandı baya ne eşimin ne benim yanıma geldi hiç bakmadı bize hep anne babama gitti ama sonra baktı gitmiyor bu ağlayan minik şey anne babam da onu bırakamıyor diye düşünüp alışmaya başladı.
Bize de doktor alerjik bir çocuk olma olasılığı azalır iyi olur hatta ama tüyü sorun olur 2.ay verem aşısı yapılana kadar çok temas ettirmeyin dediBende tüyden
çekiniyorum bir de golden olunca tüy kaçınılmaz oluyorAma her gün süpürüp robotu 2 kez açmaya çalışıyorum Bizde o yüzden 2.ay aşısını bekliyoruz partilemek için
Geçmiş olsun canım hastalık zor valla bir de küçük bebekler her gün git gel sende yorulmuşsundur
Ama puseti arabayı çok seviyorlar gerçekten sevmeyen bebek duymadım
Allah korusun kuzum sen sık sık burnunu temizle gazını attırmadan uyutma balgam belki gaz çıkarırken de atar
Öyle deme kuzum hepsinin ayrı bir zorluğu var. Sezaryen dikişlerimin arasından sızıntı geliyordu 10 gün hastanede yattım serumun biri bitiyordu birini takıyorlardı kollarım delik deşik olmuştu bebeğimi serumluyken kendim kucaklayamıyordum eşim veriyordu. Allah beterinden korusunValla böyle olacağını bılsem sezaryen olurdum diyorum çocuğuma bakarken öyle zorlanıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?