2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynısı bende var napcaz bilmem

İnsanlar 40ım çıkana kadar evimde durayım der biz bebek doğduğundan beri eve giremiyoruz dedesi hasta İdil’in 3 haftadır her akşam hastanedeyiz. Ondan önce de doğumdu zaten annemlerde kaldım ilk 2 hafta. Evimizde bir akşam sefası yapamadık..
o değil inşallah arabaya alışmıyodur bizimki. Pusetyle arabaya koyuyoruz mışıl mışıl uyuyor

Öncelikle geçmiş olsun kuzum
Valla pusette dısarda öyle de güzel uyuyorki evde gel gör bide halimizi

Kucagimdan birakinca basiyor cigligi ilk doza basladilar dogru duzgun emmiyor bile
Ah yavrum benim ya
Kizlar mama verdirmiyolar cocuk duemuyo agliyo napcagimi sasirdim
Emsin diye mi verdirmiyolar yazık çocuğa yahu
Öncelikle geçmiş olsun kuzum
Valla pusette dısarda öyle de güzel uyuyorki evde gel gör bide halimizi
Sağol kuşum pazartesi çıkaracağız inşallah
Evet ya pusette çok güzel uyuyor sonrası fena

Maşallah kız sana o oturmalı şeyleri görüyorum. Alırken haber ver bakalım beraber
Kizlar, reflu yatagi kullananlar hergun kullanıyor musunuz? Hep onun içinde yatiriyorum ben acaba sorun olur mu? Kendi yatağına henüz alamadım
Her gün ve her uykusunda. Anne yanı beşiğinin içine bile onu koyup öyle yatırıyorum sevi bebe benimki de. Arada sütün fazlasını çıkarıyor çünkü. Düz yatakta korkarım yatıramam.
Canım vallahi bilmiyorum bitmiyor ya bir türlü bitmiyor. yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr
benim kızım da aynen böyle birebir aynı.

Valla ben bittim memıktolar bıttı akşama doğru su saatler buhran basıyor resmen uyumuyor ağlıyor hep meme ıstıyor

Ya bu aksam bı korku yedim kızı oturduğumuz odada uyutmuyorum abisi çok ses çıkarıyor ve koltuklarin üstünde zıplar atlar koşar ayarı yoktur zarar verir diye....yan odada uyuyor ara ara gidip kontrol ediyorum bı ara hik mik bı sesler geldi gittim ki çocuk nefes alamıyor tepiniyor yatakta kucağıma almama aldım tooarlayamadi nefesini bı korkuyla eşime seslendim o arada bı kustu fiskirircasina anca öyle nefesini toparladı kusmugu hep balgamdiburun akıntısı genzine aktı sanırım yutamadı kusturdu onu

Kediler köpeklere göre daha temkinli yaklaşıyor sanırım arkadaşımın kedisi var kızı 10 aylık hala yanına pek yaklaşmıyor Sizde kıskançlık var biraz ama zamanla alışır bence yanına gelip koklaması bile bir gelişme Bizimki ilk iki üç gün kıskandı baya ne eşimin ne benim yanıma geldi hiç bakmadı bize hep anne babama gitti ama sonra baktı gitmiyor bu ağlayan minik şey anne babam da onu bırakamıyor diye düşünüp alışmaya başladı.
Bize de doktor alerjik bir çocuk olma olasılığı azalır iyi olur hatta ama tüyü sorun olur 2.ay verem aşısı yapılana kadar çok temas ettirmeyin dediBende tüyden
çekiniyorum bir de golden olunca tüy kaçınılmaz oluyor Ama her gün süpürüp robotu 2 kez açmaya çalışıyorumBizde o yüzden 2.ay aşısını bekliyoruz partilemek için

Geçmiş olsun canım hastalık zor valla bir de küçük bebekler her gün git gel sende yorulmuşsundur
Ama puseti arabayı çok seviyorlar gerçekten sevmeyen bebek duymadım
Allah korusun kuzum sen sık sık burnunu temizle gazını attırmadan uyutma balgam belki gaz çıkarırken de atar

Çok sağol kuzum cidden çok yoruldum ama napalım sağlık..

Benim bebişimin bazen gazı çıkmıyor emme sonrası. Ben de çok zorlamıyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur.. şimdiye kadar öyle çok gazdan ağlamadı gerçi
Çok şükür

Valla böyle olacağını bılsem sezaryen olurdum diyorum çocuğuma bakarken öyle zorlanıyorum ki
Öyle deme kuzum hepsinin ayrı bir zorluğu var. Sezaryen dikişlerimin arasından sızıntı geliyordu 10 gün hastanede yattım serumun biri bitiyordu birini takıyorlardı kollarım delik deşik olmuştu bebeğimi serumluyken kendim kucaklayamıyordum eşim veriyordu. Allah beterinden korusun elinden geldiğince kuru tutmaya temiz tutmaya çalış umarım bir an önce iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…