Kuzey ilk doğduğunda Crp 18ti. 4-5 günde 5e düştü antibiyotik ile. Doktor ciğerinde enfeksiyon olduğundan dolayı Crp yi ciddiye bile almadı o değil sorunumuz demiştiKizlar tekrar idrar tahlili yaptilar bakteri 600 lerden 16 ya dusmus sukur. Yalniz crp 24 gozukuyor cok mu sikintili bir durum ? Suan idrar.yolu enfeksiyonundan degilde ust solunum yolu enfeksiyonundan dolayi crp nin arttigini dusunuyorlar
Allah kavuştursun canımPapatyamaviss 2 çocuk 1 adamla çok başarılı valla maşallah Yaparsın sende ☺ Geçmiş olsun çabuk rahatlar inşallah Kuzey 90 ml 2,5 -3 saatte bir mama yiyor. Aralarda emiyor
Allah yardimcimiz olsun arkadasim,oglum bi degisti hareketleri bebek gibi,kıskançlık tan okul pantalonunu kesmis.okulda salgin var yaklasma dedikce opcem diye ugrasiyor.Başarılımıyım tartışılır ama yalnızım orası doğru , sabahtan beri ağlıyorum bugun hiç iyi değilim Lina asla durmuyor uyumuyor.Leş gibi ter kusmuk kokuyorum saçımda bır ton yağ kocaman kilolu goz altı mor ruh gibi bişeyim evin içinde. Engel olamıyorum
Geçmiş olsun canım süt alerjisi sanırım Ertuş da vardı Papatya diyet yaptım diyorduKızlar çok moralim bozuk. Sabah demiştim ya köpüklü kaka yaptı diye. Mukuslu kakaları da oluyordu. Burun tıkanıklığı da naparsak yapalım geçmedi. Yüzünde bizim isilik sandığımız şeyse alerjik egzama imiş. Bunların hepsi de süt alerjisi belirtisi. Dr direk süt alerjisi dedi ama emin olmak için kan verdik. Duru’nun çok yüksek ihtimalle süt alerjisi var.dün akşam sütlaç yemiştim bugün köpüklü mukuslu kaka gördük.
Şimdi baya baya ben süt ve süt ürünleri diyetine başlıyorum. Benim için de çok zor olacak. Bu konuda bilgisi olan var mı aramızda tavsiyelere ihtiyacım varS soulianis canım kakayı yaparken sesi bile köpüklü gibiydi. Açtığımda gördüm bir müddet sonra köpükleri bez çekmiş normal kaka görüntüsü vardı. Duru da çok gazlı kusmuklu
Benım oğlum süt ve süt ürünleri alerjisi idi 20 aylık olana kadar katı diyet yaptık ben ve oğlum. Alerjı teşhisi koymak için çok küçük bızım kesın alerjık denmesi 9 aylıktıKızlar çok moralim bozuk. Sabah demiştim ya köpüklü kaka yaptı diye. Mukuslu kakaları da oluyordu. Burun tıkanıklığı da naparsak yapalım geçmedi. Yüzünde bizim isilik sandığımız şeyse alerjik egzama imiş. Bunların hepsi de süt alerjisi belirtisi. Dr direk süt alerjisi dedi ama emin olmak için kan verdik. Duru’nun çok yüksek ihtimalle süt alerjisi var.dün akşam sütlaç yemiştim bugün köpüklü mukuslu kaka gördük.
Şimdi baya baya ben süt ve süt ürünleri diyetine başlıyorum. Benim için de çok zor olacak. Bu konuda bilgisi olan var mı aramızda tavsiyelere ihtiyacım varS soulianis canım kakayı yaparken sesi bile köpüklü gibiydi. Açtığımda gördüm bir müddet sonra köpükleri bez çekmiş normal kaka görüntüsü vardı. Duru da çok gazlı kusmuklu
Ay amin aminAllah yardimcimiz olsun arkadasim,oglum bi degisti hareketleri bebek gibi,kıskançlık tan okul pantalonunu kesmis.okulda salgin var yaklasma dedikce opcem diye ugrasiyor.
Geçmiş olsun canım ya benimki de hep çok sesli yapıyor kakasını, yüzünde de bebek sivilcesi sandığım şeyler var ben de alerjiden şüpheleniyorum ama kakası çok mukuslu değil belki intoleranstır, o daha hafif oluyor sanırım. Bazı doktorlar diyet bile önermiyormuş. Belki öyle bir şeydir.Kızlar çok moralim bozuk. Sabah demiştim ya köpüklü kaka yaptı diye. Mukuslu kakaları da oluyordu. Burun tıkanıklığı da naparsak yapalım geçmedi. Yüzünde bizim isilik sandığımız şeyse alerjik egzama imiş. Bunların hepsi de süt alerjisi belirtisi. Dr direk süt alerjisi dedi ama emin olmak için kan verdik. Duru’nun çok yüksek ihtimalle süt alerjisi var.dün akşam sütlaç yemiştim bugün köpüklü mukuslu kaka gördük.
Bende köfteleri yakmisim oy oy aman napalim oldugu yere kadar dört dörtlük beklemesin evdekilerdeAy amin aminLinayı eglerken yemeğide komple yaktım oturup bi tur daha ağlıcam Az kaldı
İnsallah bizimde hemen duserKuzey ilk doğduğunda Crp 18ti. 4-5 günde 5e düştü antibiyotik ile. Doktor ciğerinde enfeksiyon olduğundan dolayı Crp yi ciddiye bile almadı o değil sorunumuz demişti
İlk seferınde hepsini ısıtmadın dimi , içeceği kadarı biberona aldım biberonda ısıttım sonra dolaba koydum 20 saat sonra fln kalanı verdım ıyıce çalkalayıp bıberona koydum oyle suda ılıttımPapatyamaviss canım bu aptamilin içime hazır mamasının kalanını dolapta bekletip sonra ılık suya koyup ısıtıp veriyorsun dimi? Öyle yaptım içinde parçacıklar oldu,20 ml zorla içti bıraktı zorlamadım bende. Açalı da daha 3 saat olmuştu
Yok canım zaten oda sıcaklığında beklettim. Kullanacağımı koydum kalanı sonra ısıttım ama bilemedim. İçime sinmedi veremedim belki annem iyi çalkalamadı annem hazırlamıştıİlk seferınde hepsini ısıtmadın dimi , içeceği kadarı biberona aldım biberonda ısıttım sonra dolaba koydum 20 saat sonra fln kalanı verdım ıyıce çalkalayıp bıberona koydum oyle suda ılıttım
Sagol canim inşallah.Allah kavuştursun canımPapatyamaviss 2 çocuk 1 adamla çok başarılı valla maşallah Yaparsın sende ☺ Geçmiş olsun çabuk rahatlar inşallah Kuzey 90 ml 2,5 -3 saatte bir mama yiyor. Aralarda emiyor
Olabılır dolapta tutun yazıyordu bıde ıyıce çalkalayın yazıyordu oyle kullandım bendeYok canım zaten oda sıcaklığında beklettim. Kullanacağımı koydum kalanı sonra ısıttım ama bilemedim. İçime sinmedi veremedim belki annem iyi çalkalamadı annem hazırlamıştı
Onu aptamile maille sormuştumOlabılır dolapta tutun yazıyordu bıde ıyıce çalkalayın yazıyordu oyle kullandım bende
Çok haklısın kuzum hissedersin tabi. Gelip geçer de hatırlamazsın bile bunları inşallahÖyle kuzum anın içindeyken insan kendini çıkmazda hissedebiliyor yine bazı bazen yanıbaşka şeylerede canım sıkıldı kafadan eksi basladım gune yanı
İşte beklediğim soruKızlar ya kış sebzelerinin çoğu gaz yapıyor. Yarın alışveriş yapıcam ne alsam ne pişirsem şaştım kaldım. Siz neler yapıp yiyorsunuz?
Eşim geçen diyor ki bari makarna falan ye senİşte beklediğim sorune yiyeceğimi şaşırdım bende
Ben de tavuklu makarna falan yapıp yiyorum da hamur yaniEşim geçen diyor ki bari makarna falan ye sen
Geçmiş olsun canım ıhlamur içebilirsin aslında onun zararı olmaz nane de içebilirsin midene iyi gelirKızlar bende bugün üşütmüşüm sanırım geceden beri aşırı mide bulantısı karın ağrısı oğlana zor bakıyorum yatak döşek yatıyorumKekik çayı içerdim böyle durumlarda hemen iyi gelirdi ama emziren anneler içemez diyor sabahtan beri ağzıma bir lokma haşlanmış patates attım sadece onu bile öğüre öğüre zor yuttum.
Oğluşun da sağlık ocağında izlemi vardı bugün 3 kg olmuş tam 1 haftada 200 gr almış mama işe yarıyor demek ki
Gitmişken ilaç da yazdırdım inşallah çabucak toplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?