2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar tekrar idrar tahlili yaptilar bakteri 600 lerden 16 ya dusmus sukur. Yalniz crp 24 gozukuyor cok mu sikintili bir durum ? Suan idrar.yolu enfeksiyonundan degilde ust solunum yolu enfeksiyonundan dolayi crp nin arttigini dusunuyorlar
Kuzey ilk doğduğunda Crp 18ti. 4-5 günde 5e düştü antibiyotik ile. Doktor ciğerinde enfeksiyon olduğundan dolayı Crp yi ciddiye bile almadı o değil sorunumuz demişti

Allah yardimcimiz olsun arkadasim,oglum bi degisti hareketleri bebek gibi,kıskançlık tan okul pantalonunu kesmis.okulda salgin var yaklasma dedikce opcem diye ugrasiyor.

Geçmiş olsun canım süt alerjisi sanırım Ertuş da vardı Papatya diyet yaptım diyordu

Benım oğlum süt ve süt ürünleri alerjisi idi 20 aylık olana kadar katı diyet yaptık ben ve oğlum. Alerjı teşhisi koymak için çok küçük bızım kesın alerjık denmesi 9 aylıktı

Allah yardimcimiz olsun arkadasim,oglum bi degisti hareketleri bebek gibi,kıskançlık tan okul pantalonunu kesmis.okulda salgin var yaklasma dedikce opcem diye ugrasiyor.
Ay amin amin Linayı eglerken yemeğide komple yaktım oturup bi tur daha ağlıcam Az kaldı

Papatyamaviss canım bu aptamilin içime hazır mamasının kalanını dolapta bekletip sonra ılık suya koyup ısıtıp veriyorsun dimi? Öyle yaptım içinde parçacıklar oldu,20 ml zorla içti bıraktı zorlamadım bende. Açalı da daha 3 saat olmuştu

Geçmiş olsun canım ya benimki de hep çok sesli yapıyor kakasını, yüzünde de bebek sivilcesi sandığım şeyler var ben de alerjiden şüpheleniyorum ama kakası çok mukuslu değil belki intoleranstır, o daha hafif oluyor sanırım. Bazı doktorlar diyet bile önermiyormuş. Belki öyle bir şeydir.

İlk seferınde hepsini ısıtmadın dimi , içeceği kadarı biberona aldım biberonda ısıttım sonra dolaba koydum 20 saat sonra fln kalanı verdım ıyıce çalkalayıp bıberona koydum oyle suda ılıttım

Yok canım zaten oda sıcaklığında beklettim. Kullanacağımı koydum kalanı sonra ısıttım ama bilemedim. İçime sinmedi veremedim belki annem iyi çalkalamadı annem hazırlamıştı

Yok canım zaten oda sıcaklığında beklettim. Kullanacağımı koydum kalanı sonra ısıttım ama bilemedim. İçime sinmedi veremedim belki annem iyi çalkalamadı annem hazırlamıştı
Olabılır dolapta tutun yazıyordu bıde ıyıce çalkalayın yazıyordu oyle kullandım bende

Olabılır dolapta tutun yazıyordu bıde ıyıce çalkalayın yazıyordu oyle kullandım bende
Onu aptamile maille sormuştum kapalıyken oda ısısı olur dedi. O da migrosta dolapta değildi o yüzden sormuştum ☺

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-03-19-09-18-808_com.microsoft.office.outlook-edit.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ya kış sebzelerinin çoğu gaz yapıyor. Yarın alışveriş yapıcam ne alsam ne pişirsem şaştım kaldım. Siz neler yapıp yiyorsunuz?

Geçmiş olsun canım ıhlamur içebilirsin aslında onun zararı olmaz nane de içebilirsin midene iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…